72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat 02 #17660 már jó , házigazdi törölhetné :D -
Cat 02 #17659 hi
ezt nektek se hozza be igaz ? :S -
Lucky Star
alig várom már hogy legyen hozzá felirat :P -
addictson futó projekt, 10. részig letöltheted magyar formázott felirattal. Én már végignéztem, nagy NULLA -
Devil may cry fenn van ugőzösön? vagy ha nem, akkor honnan lehet lekapni? -
Végignéztem a Shuffle-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MEG TUDOK ŐRÜLNI Asa-senpai önzésétől! :D wáá nem tudom elhinni hogy miért kellett ennyire kihúznia a végletekig! Ja de. Mert ez csak egy anime. Sikerült rájönnöm amikor végeztem vele...
-
Kösz. :-) -
utolsó pár rész mkv-ban volt meg nekem, és VALAMIÉRT iszonyatmód beszaggat a gépemen. de csak az mkv. namindegy. :D
jó DN-ezést! -
18 rész van eddig letudva, kicsit lassítok a tempón míg be nem szerzem az összes részt (tudodhol.hu-n csak huszonakármeddig van fent). -
jó:D
hol tartassz vele? -
Light-kun kiborul.
-
nekem is hasonló gondolataim voltak xD -
Szóval akkor az angol mindig mást ir :S de japánul mindig ugyan azt mondja,
Shuffle
[spoiler]Ki mit gondolt akkor amikor kaedének elmondta rin hogy elköltözik, én azt hogy fog egy kést és önkilkos lesz :), na és amikor találkozik ASA senpaijal a hidnál? ott meg azt hogy leugrok a hidról :)[/Spoiler -
_Vegeta_ #17647 #17623 ;) -
A weboldalon ez van kiírva: あなたの怨み、晴らします。
Anata no urami, harashimasu.
jelentése kb: A haragod elszáll. -
Nuki #17645 Ismerős helyzet :D
Én Narutoval vagyok így, de a Slayersnél pont átestem a ló másik oldalára... De még nem vagyok menthetetlen! -
"I shall exact your vengeance" van nálam kiírva -
hali
Ha már a hell girl a téma, meg tudná valaki megmondani, mit mond Ai Enma a végén amikor a gyertya a helyére megy? igy van kiirva angolul
"We will take revenge on your behalf" magyarban azt mondja "A bosszúd beteljesül" én ugy érzem roszul van forditva -
Trailer
Trailer2
Mégegy -
AranyKéz #17641 Rebuild of Evangelion, talán ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Rebuild_of_Evangelion
http://en.wikipedia.org/wiki/Evangelion:_1.0_You_Are_%28Not%29_Alone
<< The plot is for the large part a point-for-point adaptation of episodes 1 through 6 of the original Evangelion series. While some events are portrayed in exactly the same way, sometimes even with identical camera angles, other events unfold in a different manner. >>
Csodálkoztam is volna ha nem egy újabb rókabőr lenne.
-
újracsinálják szélesvászonra, modern technikásra
Mostani cím: 新世紀エヴァンゲリオン
Új cím: 新世紀ヱヴァンゲリヲン -
Még egy remaster? vagy mi lesz ez? -
és mit jelent magyarul? -
gugli ezt dobta jó pár helyre
見る-vel való guglizásra 2000 találattal több van, de benne van az összes みる-s találat is -
kösszönöm szépen ^^
いっぺん、死んでみる? Ippen, shinde miru?
ez akkor helyesen leírva? :D -
az új neon genesis evangelion 1. része nem jött még ki sehol? szept 1 volt írva pár helyen,de nem találkoztam vele -
Pont a Hell Girl ment az animaxon :D
Egy kis guglizás után a következőre jutottam:
いっぺん、死んでみる? Ippen, shinde miru?
angol wiki
A japánok a miru-t mindenhol kanával írják, csak az angol wikin kanjival :)
-
Nézzek hellgirl-t? :D -
Na én Tévében magyar szinkronnal nem tudnék Slayers nézni... hihetetlen poén japánul, de a magyar szinkron olyan kiábrándítóan szar, hogy amint meghallottam kikapcsoltam... -
miért? :D Dokuro-chan pedig kihagyhatatlan XD
Slayersnek meg sztem tök jó a magyar szinkronja ^^de majd megnézem japánul valamikor mert úgyhallottam Hayashibara Megumi tehetséges seiyuu ^^ -
engem Dokuro chan kisert xD eleg surun jelenik meg az o kepe fent ... de akkor sem nezem tovabb :DD -
ne ertsd felre, a Slayersszel semmi bajom sincs, az egyik elso animesorozatom volt anno :) mostis nezem ... csak ez a magyar cim, meg nehany erdekes szoveg szivenutott :) (most mar tudom hogy A+on is igy ment, de azt nem neztem) -
Nuki #17628 Pedig Verselő Lina igenis jó. Akinek van egy csepp fantasy érdeklődése, és nem utál mindent ami régi, (vagy retro?
) biztos, hogy formált valamilyen véleményt arról az animéről.
Ahhoz képest hogy lassan 12 éves az anime, én még mindig ugyanolyan lelkesedéssel nézem a tévében mint bármikor! :)
Azt sajnálom hogy túlontúl hozzászoktam a magyar hangokhoz, és furcsa lenne a Japánra átállni... Majd egyszer úgyis megteszem, mert csak így van kíírva DVD-re xD -
eh :D erre 2 dolgot mondok:
1.) nekem is beugrott Rena arca :D
2.) Higurashi No Naku Koro Ni banner amin Rena van pont most jött be xD -
xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt egy resz amikor Kaede emlekeztetett Renara a Higurashi no naku koro nibol, azt hittem baltas gyilkos lesz xD ... amikor azt kivanta hogy barcsak halott lenne Asa, meg amikor ramaszott Rinre, akkor is mondogatta hogy "gomennasai", olyan arcott vagott mint Rena amikor az esoben mondogatta hogy bocsanat bocsanat xD ... de lehet tul sokat kombinalok :DDDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kaeden nem lepodtem meg, varhato volt hogy kiborul szerencsetlen, nub Rin kihasznalta ot, teljesen termeszetesnek vette hogy minden nap mindent eletesz, mikozben a tobbi lannyal szorakozott es vele nem is foglalkozott :( -
Prof William #17624 Shuffle...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!feny, halalos betegek vagy csupan tobb szemelyiseguk van a szokasosnal :)
Na meg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bekattanás szélén álló örültek. Lásd Kaede... Ő lepett meg a legjobban... -
_Vegeta_ #17623 Ippen, shinde miru?
esetleg
Nezi a halalat? :D de majd relaks mond jo frankot :D -
elvileg kanjikkal ez az:
いっぺん、死んで見る?
de em biztos :S -
valahogy úgy hangzik hogy
"ippe shin de miru" :c persze lehet hogy tök máshogy :DD:DD