72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
én angolul néztem mert akkor még nemvolt magyar és egyből látni akartam XD Forta című progi könnyen használható, eltod tolni vele a feliratot ^^
Megnéztem a részek végén lévő előzeteseket Haruhi-ban.
az jött ki hogy
2, 3, 5, 10, 13, 14, 4, 7, 6, 8, 1, 12, 11, 9 ...
ezeket mondta Haruhi és elvileg ő mondja a jó dolgokat :D kezdjem el így nézni? vagy tudtok jobb sorrendet? :S -
Cat 02 #17699 1. rész a jövőből van, utána pedig keverve de ha folytatásos a cucc akkor is pár rész múlva jön az :)
Beating angel Dokoru chan season 2-t aki nézte attól kérdezném h neki is csúszik a felirat ? v angolul nézte? -
Letöltöttem The Melancholy of Haruhi Suzumiya-t. afk verzió. Az lenne a kérdésem hogy ez a verzió sorba van rakva? vagy "össze-vissza" van? mert úgyhallottam nem sorrendben adták le a részeket. És hogy érdemes nézni? mert azt is hallottam hogy az "össze-vissza" leadott részek között is van valamiféle folytonossági kapcsolat. Itt az első rész olyan mintha kamerás felvétel lenne O.o az gondolom nem hiba, mert a többi rendes. -
Volt itt linkelve egy blog, Bleach Movie kritikával amiben eléggé leszólják (nekem így jött le).
nos megnéztem Memories of Nobodyt, és nagyon tetszett :) hozta a jobb Bleachek hangulatát, graf az ugye sokkal szebb mint a sorozatban, 1,5 órában nincs unalmas rész :) Bleach fanok nézzék meg ^^ -
csács, itt is de rég jártam :)
lenne is 1 gyors kérdésem. a mai otome zwei-ről ki mit tud? mert nemrég néztem meg a 4. részt és nagyon olyan érzésem van h vége... 4 rész meg hát... nem túl sok na...
valaki valami pontos infot tud róla?
előre is htx -
kivancsi lennek ti mit mondanatok a Sousei no Aquarion -rol.. NGE felesegu anime csak nincs benne annyi szenvedes ( igy a 3. reszig :D)
de egesz jo. nekem tetszik!
az ending videoja kurvaszep -
tudnál egy képet muttatni rolla az animéböl, azt hallotam látható volt az elsö részben -
Igen, volt egy le nem vetítet rész, asszem be sem fejezték azt az epizódot, nemhinném hogy hozzáférhető.Ez a szellem lett volna benne -
Estét
Lenne egy kérdésem, ki hallot olyan hirt a Ghost Storiesröl "Gakkō no Kaidan" hogy volt egy betiltot rész? -
Olyan régóta olvasom, hogy nagyon sok dologra már nem emlékszem:D
újra le kéne szednem az egészet.
Ugye az anime ott végez,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Eclipse-ben Femto/Griffith megerőszakolja Caska-t és Gatts elveszti az egyik kezét és a szemét. Ezután megjelenik egy csontváz lovag aki megmenti őket.
Rövid úton kiderül, hogy Caska állapotos volt Gatts-tól, de Femto megszentségtelenítette a magzatot így egy félig demon, felig gyermek jön a világra, melyet Caska anyaként imád, de Gatts eldobja.
Megtudjuk, hogy mi lett Griffithből és mi lett Gattsból és Caskából és hogy mi a jel a nyakukon. miért nincs pihenésük. Társakkal találkoznak találnak egy túlélőt is az Eclipse-ből megtudjuk, hogy mivé letta Band of The hawk mit akar Griffith elérni és ehhez milyen szközöket használ.
Abszolút érdemes elolvasni szerintem ha az Anime cliffhangere hidegen hagyott:) de szólok, hogy letehetetlen (szerintem) akárcsak a vagabond manga:)
-
azé nem az összes... voltak jó pillanatok. de attól a résztől tényleg nem valami jók :S uccsó 2-3 rész viszot megint a régi ^^ -
Desu Notu.. vagy mi xD Death Note xD így biztos helyes :D -
Közben rájöttem
-
Death Note -
jaja. utolsó részek is nagyon szánik szerintem. -
őőő... műveletlen vagyok. DN? -
jah, 25. rész után már csak a utolsó 2-3 rész a jó -
Úgy tűnik, hogy sajnos igazuk van azoknak akik szerint a DN vége felé már nem olyan jó mint az első felében. Mióta eltelt az a 12 év, valahogy hiányzik belőle valami. Nincs meg az a hajtóerő ami régebben elég volt, hogy egyhuzamban lezavarjak 5-10 részt. Most megnézek 1-2 epizódot és egy időre elég is. Nincsenek olyan durva cliffhangerek a részek végén, ami arra ösztönözne, hogy azon nyomban megnyissam a következő file-t. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És hát N közel nincs olyan szimpatikus ellenfél mint L volt. Már nem ugyanaz nélküle. -
Cat 02 #17682 keményen láttam a 15. részig :D odáig jó ? :P -
Végre megnéztem a werk-filmeket a Paprika bónuszlemezén. Sose gondoltam volna, hogy a könyv írója és Kon-san volt a szinkronja a két csaposnak. :-) -
(#17675)a mozgóképes sorozatot néztem végig nem a diavetítőst
, arra vagyok kiváncsi mi történt azután, de nincs kedvem a mangájához, mert a sorozat sem hatott meg annyira, mint vártam (bár a vége nagyon elborult és érdekes volt^^), de mégis azért kiváncsi vagyok csak így nagyvonalakban a történtekre. Te is írhatod, csak Bucser-ről tudom( vagy inkább azt hiszem^^) hogy ő figyelemmel kíséri
-
mé' már kijött az új része? :) -
Na mióta Relaks lett a házigazda senki nem mer ideírni, félek is ,hogy engem is elvisznek a feketeöltönyösök amiért beírtam 
Várom a Berserk beszámolót (#17675), Bucser? ^^ -
AranyKéz #17677 Aztán nem visszaélni vele, mert fellázadunk ^_^
-
[A téma karbantartása]
Ezentúl leoltom az offot ^^
[erre én is offolok] -
The end is near.... 
Témába vágva:
Valaki elmesélné nagyvonalakban hogy mi történt ezidáig a Berserk mangában- persze csak spoileresen? Csak tényleg úgy a lényegesebb dolgokat,ki élt,halt stb. Csakmert most néztem végig a sorozatot és
-
Cat 02 #17674 mit tettem :O -
Házigazda: RelakS
Lehet félni

-
ezexerint igen. Nembaj, inkább ez, mint a kopipésztelt reklámok -
Cat #17671 Több topicba irta be ugyanazt, ilyenkor nem engedi elküldeni. -
Cat 02 #17670 van vmi anti-duplapost cucc? -
Ha nem gond, kértem ide házigazda jogot
kicsit hozzáírok, mert duplikált üzenetnek nézi az sg. reklámozók rulz :( -
itt csak szúnyog van 
-
legyel :) -
!!!
szedem ha letöltési idő jön végre O.O
bleachhunnal senki nemtudja mivan? :S azonkívül hogy nem jön be az oldal. lehetséges hogy törölték mert teljes részeket tettek fel? -
Legyek? ^^
-
Jelentem az összes Bleach fannak hogy a Dattebayo elkészítette a Bleach movie-t. Lehet keresni. Nekem már jön :P. -
Prof William #17663 Igaz hogy a Bújj Bújj szellem jön DVD-n? Nem rossz anime... -
asszem nincs, akar vki lenni? :) -
Van itt házigizda?