72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #17820 Hat a harcok mind porognek rendesen. :P -
mikor lattal utoljara pergos akciot a narutoban? :p -
Nuki #17818 Á ezt mond olyannak (naruto téma) akik más nerd-ek véleményére adnak, akik csak azt fújják, hogy hájp hájp, mint egy kakas, mert az orruknál tovább, nem is látnak. Ja mert látta a Jetixen! Ja azért már rossz -.- -
AranyKéz #17817 Seto no Hanayome. A 9. résznél tartok; eddig szétröhögtem magam; a 7. rész különösen állat volt, viszont a 8. és a 9. rész eszméletlen gagyi.
-
Lyan Kyj #17816
-
_Vegeta_ #17815 Szerintem a zoldsegesnel. :DD -
Inquisitor #17814 Jut eszembe, Paprikát lehet még valahol szerezni? És/vagy melyik "külföldi" kiadáson van a magyar felirat? Pl. cseh? -
A Totoro 25.-e után jön ki dvd-n....nemtom hogy ez igy lesz hogy minden honap végén kijön 2 mert ez igy eléggé lassu:S
Végül azt tudja vki hogy gyűjtő doboz lesz-e vagy diszdoboz?mert ha gyűjtődoboz akkor megveszem a filmeket külön aztán majd a yűjtődbozt is:)
De ha diszdoboz lesz akkor at megvárom... -
hát jah, azt biztos nem tervezte. de gec, ez a havi 1 chapter tényleg kínzás... ha heti rendszerességgel ment volna folyamatosan, már vagy 40 vagy több volume-nál járnánk... T_T -
Gondolom nem szándékozta így lelassítani a kiadást. (azért ez a havi 1 chapter nagyon gáz:D) -
:)
én pedig nem rég olvastam, h miura 100+ volume-os sorozatnak határozta anno meg :D szal ha ennek még ha csak a fele igaz (50 volume), akkor is még jó sokáig el leszünk látva :D -
Melegen ajánlom, hogy ne hagy parlagon, mert eszméletlenül fantáziadús alkotás. -
emlékezetből írtam szüleimtől és itthon csak most lett netem. Valóban 33. volumenál jár:) -
ismerosnek tunt.. meg is van:d de meg nem jutottam oda.. bar valamiert nalam az osszes resz mushishi neven van.. -
O_o
nekem a 38. chapterig van meg. és úgy tudom csak eddig is van fordítva...
kérlek cáfolj meg h nem csak eddig van! -
nem nem... úgy van az jól ahogy van. -
AranyKéz #17804 Welcome to the N.H.K.
Nna, végre végeztem vele. Az utolsó pár rész eléggé el van qrva SZVSZ.
-
Elkezdtem nézni én is a Mushi-shi-t. Irtó jó, nagyon nyugodt, sőt túlságosan is, de mégis izgalmas :D
kár hogy nem nagyon folytatják 15.től tovább a feliratozást :C -
Shadow_THH #17802 Magyar Death Note második része -
a manga jelenleg a 33. volume-nál jár :) -
Lyan Kyj #17800 40. részig van kész a felirat, folyamatosan jön a többi. Guglizz rá, első találat. -
Egyébként kint a legújabb. -
őőő A Berserk manga első 8 volumeja asszem az anime 1:1-ben plusz egy csomó plusz info motivációókról.
A manga jelenleg 26. vagy 27. volume-nál jár már. Szóval jó sok történt már:) (kb mintha az anime 4. évadban járna éppen:D) -
Sziasztok!
Van valahol a Blood+-nak végig magyar felirata, vagy angolul kell végignéznem? -
:)
az nem semmi:D
Annak örülök ha ilyen lesz...nagyon tetszik eza feeling:) -
Ezt garantálhatom. Az iró nem fogyott ki a szuflából, végig baromi érdekes problémákat eszelt ki. Lesz egy-két izgalmas pillanat, de 99%-ban tartják ezt a nyugis tempót. -
Kösz. :-)
Poén, hogy a betűtipus neve amivel a nickem írtam pont "Ginko". :P -
Remélem végig fogja tartani ezt a szinvonalat a mushishi:)
Nyugodt és érdekes..... -
jóa logó:D -
Cat 02 #17791 gondolom 2. évad 1-2 re gondolt :)
1ébként ez is olyan beteg lett mint az s2 szal nézhető -
Majd írd meg hogy tetszik. :-) -
milyen 2 új epizódját? Még csak az első (dupla) van kint, nem? -
hogyne, még mindíg fut -
Cat 02 #17787 manga az tovább van ? ( / van s2 manga ( :D))
-
hát kicsit könnyít a dolgon ha újra megnézed az első részt,de aztán folyt köv--> manga -
No énis elkezdtem letölteni ezt a mushishi-t gondolom nem fogom megbánni ha ennyi jót mondtok róla =)
Megnéztem a Dokuro-chan új 2 epizodját, hát nem tudom szerintem teljesen olyan girls bravo beütése van, de lehet hogy ez csak nekem jutott eszembe
-
Cat 02 #17784 az h nem méltó v nem is tudom =\
de leszedem gyors 1. részt hátha tiszább lesz a kép -
Huh, ajánlom mindenkinek a Mushishi OST-jét. Két CD-nyi tömény relaxációs zene. -
Őőő, szerintem igen. Mi volt a hasonlóság?? -
Cat 02 #17781 Bersek uccsó részéről csak nekem ugrott be a heroes uccsó része ? :S