72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    Hat a harcok mind porognek rendesen. :P
  • BEAST #17819
    mikor lattal utoljara pergos akciot a narutoban? :p
  • Nuki
    Á ezt mond olyannak (naruto téma) akik más nerd-ek véleményére adnak, akik csak azt fújják, hogy hájp hájp, mint egy kakas, mert az orruknál tovább, nem is látnak. Ja mert látta a Jetixen! Ja azért már rossz -.-
  • AranyKéz
    Seto no Hanayome. A 9. résznél tartok; eddig szétröhögtem magam; a 7. rész különösen állat volt, viszont a 8. és a 9. rész eszméletlen gagyi.
  • Lyan Kyj
  • _Vegeta_
    Szerintem a zoldsegesnel. :DD
  • Inquisitor
    Jut eszembe, Paprikát lehet még valahol szerezni? És/vagy melyik "külföldi" kiadáson van a magyar felirat? Pl. cseh?
  • ronihun
    A Totoro 25.-e után jön ki dvd-n....nemtom hogy ez igy lesz hogy minden honap végén kijön 2 mert ez igy eléggé lassu:S
    Végül azt tudja vki hogy gyűjtő doboz lesz-e vagy diszdoboz?mert ha gyűjtődoboz akkor megveszem a filmeket külön aztán majd a yűjtődbozt is:)
    De ha diszdoboz lesz akkor at megvárom...
  • Sadun Tryst
    hát jah, azt biztos nem tervezte. de gec, ez a havi 1 chapter tényleg kínzás... ha heti rendszerességgel ment volna folyamatosan, már vagy 40 vagy több volume-nál járnánk... T_T
  • Bucser
    Gondolom nem szándékozta így lelassítani a kiadást. (azért ez a havi 1 chapter nagyon gáz:D)
  • Sadun Tryst
    :)
    én pedig nem rég olvastam, h miura 100+ volume-os sorozatnak határozta anno meg :D szal ha ennek még ha csak a fele igaz (50 volume), akkor is még jó sokáig el leszünk látva :D
  • Hmuda
    Melegen ajánlom, hogy ne hagy parlagon, mert eszméletlenül fantáziadús alkotás.
  • Bucser
    emlékezetből írtam szüleimtől és itthon csak most lett netem. Valóban 33. volumenál jár:)
  • CSOCSO
    ismerosnek tunt.. meg is van:d de meg nem jutottam oda.. bar valamiert nalam az osszes resz mushishi neven van..
  • Sadun Tryst
    O_o
    nekem a 38. chapterig van meg. és úgy tudom csak eddig is van fordítva...
    kérlek cáfolj meg h nem csak eddig van!
  • Frosty01
    nem nem... úgy van az jól ahogy van.
  • AranyKéz
    Welcome to the N.H.K.

Nna, végre végeztem vele. Az utolsó pár rész eléggé el van qrva SZVSZ.
  • Frosty01
    Elkezdtem nézni én is a Mushi-shi-t. Irtó jó, nagyon nyugodt, sőt túlságosan is, de mégis izgalmas :D
    kár hogy nem nagyon folytatják 15.től tovább a feliratozást :C
  • Shadow_THH
    Magyar Death Note második része
  • Sadun Tryst
    a manga jelenleg a 33. volume-nál jár :)
  • Lyan Kyj
    40. részig van kész a felirat, folyamatosan jön a többi. Guglizz rá, első találat.
  • Bucser
    Egyébként kint a legújabb.
  • Bucser
    őőő A Berserk manga első 8 volumeja asszem az anime 1:1-ben plusz egy csomó plusz info motivációókról.

A manga jelenleg 26. vagy 27. volume-nál jár már. Szóval jó sok történt már:) (kb mintha az anime 4. évadban járna éppen:D)
  • piros mogyi
    Sziasztok!
    Van valahol a Blood+-nak végig magyar felirata, vagy angolul kell végignéznem?
  • ronihun
    :)
    az nem semmi:D
    Annak örülök ha ilyen lesz...nagyon tetszik eza feeling:)
  • Hmuda
    Ezt garantálhatom. Az iró nem fogyott ki a szuflából, végig baromi érdekes problémákat eszelt ki. Lesz egy-két izgalmas pillanat, de 99%-ban tartják ezt a nyugis tempót.
  • Hmuda
    Kösz. :-)

Poén, hogy a betűtipus neve amivel a nickem írtam pont "Ginko". :P
  • ronihun
    Remélem végig fogja tartani ezt a szinvonalat a mushishi:)
    Nyugodt és érdekes.....
  • ronihun
    jóa logó:D
  • Cat 02 #17791
    gondolom 2. évad 1-2 re gondolt :)
    1ébként ez is olyan beteg lett mint az s2 szal nézhető
  • Hmuda
    Majd írd meg hogy tetszik. :-)
  • RelakS
    milyen 2 új epizódját? Még csak az első (dupla) van kint, nem?
  • Seth
    hogyne, még mindíg fut
  • Cat 02 #17787
    manga az tovább van ? ( / van s2 manga ( :D))
  • Seth
    hát kicsit könnyít a dolgon ha újra megnézed az első részt,de aztán folyt köv--> manga
  • Facek
    No énis elkezdtem letölteni ezt a mushishi-t gondolom nem fogom megbánni ha ennyi jót mondtok róla =)
    Megnéztem a Dokuro-chan új 2 epizodját, hát nem tudom szerintem teljesen olyan girls bravo beütése van, de lehet hogy ez csak nekem jutott eszembe
  • Cat 02 #17784
    az h nem méltó v nem is tudom =\
    de leszedem gyors 1. részt hátha tiszább lesz a kép
  • Hmuda
    Huh, ajánlom mindenkinek a Mushishi OST-jét. Két CD-nyi tömény relaxációs zene.
  • Seth
    Őőő, szerintem igen. Mi volt a hasonlóság??
  • Cat 02 #17781
    Bersek uccsó részéről csak nekem ugrott be a heroes uccsó része ? :S