72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #17980
    felkeltem, es az asztalomon egy kupac szamlat talaltam :D ... nincs jézuska
  • Nuki
    Felkelek most reggel, és itt figyel az asztalomon egy Rouroni Kenshin manga...
    ...és aztán be akarják mesélni nekem, hogy nem létezik a jézuska... xD
  • Shadow_THH
    :/
  • Sadun Tryst
    imageborad pl: http://en.wikipedia.org/wiki/Futaba_Channel
  • Shadow_THH
    több dvd-vel lógsz amúgy :cccc
  • Nuki
    Emlékszem hogy lógok neked egy dupla sajtburgerrel és két azumanga daioh DVD-vel, szóval neszójjálbe.

• Shadow_THH
    hülye vagy

ez nem más mint: RAW RAW FIGHT THE POWA
  • Nuki
    Desznot paródia manga 3. rész. ;D
  • RelakS
    Már hogy mit?
  • Nuki
    Warez
    Inkább világító jános 3-t kérünk!
  • Shadow_THH
    most töltöm fel a gurren lagann soundtrackjét ha érdekel valakit
  • armageddon666
    Első nap:
    AMV vetítésig Nagyterem, majd vagy maradok AMVket nézni, vagy a Doujinshikhez nézek be. Utána mondjuk hallgatok egy kis karaoket majd Cowboy Bebop film ^^ meg Akirat is lehet hogy megnézem :D bár karaoke helyett lehet hogy majd a szabadkonzolversenyre kukkantok be ^^

Imageboardok nemtom mik O.o

Afterparty mit takar?

amúgy meg olyan 22 körül hazamegyek... vagy nemtom még :D még kialakul xD

második nap meg Cosplay előadás az biztos, többit még nemtudom xD
  • Nuki
    ...hogy őszinte legyek én még most se tudom mire menyjek, de már a jegyem megvan.
    Szerintem ott a hejszínen meg előtte lévő napon döntöm el.
  • armageddon666
    Animecont mindig más városban tartják?

am mostmár biztos megyek :)) megvettem a jegyem ^^
  • biomage
    Hali

Ki volt eddig az animecon? és milyen programot ajánlanátok mind két napról?
  • armageddon666
    Éncsak megfogom nézni majd :) csak most nemtom szedni Blood+t :S ha azzal végeztem akkor utána várrám egy csomó anime köztük DTB is xD
  • PJack
    Darker than Blacket látta vki?
    ha igen, mi a véleménye róla?
  • Hmuda
    Az alapokat biztos mindannyian (vagy a legtöbben) ismeritek, de ez a tálalás nekem új.
    The F-word
  • Picar77
    nagyon szívesen :)
  • biomage
    oksa kösz :)
  • Picar77
    én is annyira lakok kb mint arma :D
    szóval ha kell irj pm-et és veszek neked szívesen
  • Nuki
    De ha megjegyzésnek írsz nevet... Barátnőmék úgy foglaltak. De én abban nem bízok, mert helyszinen még sorba kell állni érte (ezért van pénztárnyitás 9-kor, és a kapunyitás CSAK 1 órával később).

Szerintem élőben vedd meg, helyben ha már ott van az iskolád a közelben.
    Ne érts félre, nem dirigálni akarok, csak én így tennék ha magamnak venném meg... :P
  • Nuki
    Szerintem armageddon ha tudod vedd meg neki most így előre, mert vészes... minnél később annál rosszabb...

A másik az hogy én sem magamnak vettem meg, hanem egy volt osztálytársam vette meg nekem, én az animekonig nem fogok a helyszinen járni az biztos...
  • armageddon666
    az még hagyján hogy pesten :P fél órára lakok a pecsától kb :D
    azt kérdezném hogy akkro hogy is van ez a jegyvásárlás? van ugye a helyszínen ami ilyen hazardjáték, vagy van vagy nincs. lehet előrendelni, itt gondolom átutalással. Olyan nincs hogy lefoglalom és helyszínen fizetem? :D
  • biomage
    neked könyü armagedom -.- pesten laksz, de én székesfehérváron, a vontajegy pestre kb 800FT, úgy hogy ha valaki túd vegyen nekem 1DB két napos jegyet, meghálálom valahogy :)
  • armageddon666
    egyre nagyobb az esélye hogy én is megyek :D ha megy osztársam megyek én is ^^ majd elmegyünk jó korán azt ha van jegy van, ha nincs jegy akkor nincs :D
  • biomage
    Hali
    valaki segitsen, ma voltam a sárkánytüzben és nem volt már jegy elövételben, valaki vegyen nekem egy két napos jegyet, a helyszinen fizetem, és az az sg találka a conon én is mennék :)
  • Black Hawk
    Ezt már mikor linkeltem XD akkor nem jött comment :D
  • Nuki
    Elővétel mindég van. Megveheted a helyszínen vagy utalással, és akkor a helyszínen veszed át... (én az előbbit ajánlom) ^^
  • armageddon666
    igen közben megnéztem ^^ az jóó :D akkor lehet hogy elmegyek... bár már nincs jegyelővétel ugye? hameg hely nincs akkor az pech :c
  • Nuki
    Igen, szerintem az még az...
    Én pl a hungária körútról megyek, ahol az 1-es villanyos jár...
    Térkép
  • armageddon666
    pecsa az a városligetben van? O.o ha igen akkor lehet hogy megyek :D ottvan a sulim is xD
  • Nuki
    Én is megyek. Jó lenne egy SG-Anime villám-topiktalit összehozni ha már ott vagyunk nem? ;)
    (két naposat vettem úgyhogy nekem bármikor jó lenne)
  • madfist
    én megyek, már alig várom, nevezett valaki valamivel innen?
  • ronihun
    Sziasztok!
    A Moero Top strikert azaz A Pálya ördögeit ami régen ment az egyik csatornán nem lehetne vhonnan magyarul letölteni?
  • Sadun Tryst
    aham. bár sokat nem hagysz ki ha nem nézed meg :)
    persze szigorúan szvsz
  • CSOCSO
    bleach the moviet megnezhetem akkor is ha meg csak a 100 resz kornyekeig neztem a sorozatot?
  • biomage
    Estét

Ki megy az animeconra? aki nem tudná jövöhét szombat és vasárnap lesz és a helyszín Petőfi Csarnok
  • Nuki
    Ja. :)

Azért kérdeztem, mert ez a 'kifejezés' Narutobol volt ismerős... ;)
  • Bucser
    Mondjuk hogy ők fordítják leggyorsabban a sorozatot?

www.dattebayo.com