72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hrisskar
    Most néztem meg a Code Geass című animét!
    Hát valami óriási, nagyon jól ki vanna dolgozva minden szempontból^^
    1 gond van vele, hogy még nem adták ki a 2. évadját:P, az 1. évad pont a legizgalmasabb részen marad félbe és most izgulhatok míg el nem kezdik a 2 évadot:P

Ajánlom mindenkinek aki szereti a háborus drámákat egy kis mecha körítéssel:D
  • Frosty01
    már megoldottam -.-"
  • _Vegeta_
    Nehezen tudom elkepzelni hogy szetkurta, de privata ha uzensz lehet tok segiteni. :)
  • Nuki
    NÉP!
    Animekon találkozó kinek hol lenne jobb? A bejáratnál vagy a közelben lévő közlekedési múzeum kiálított vonat-szobra elől, ami útba esik ha a villamostól jövünk?

(nekem a bejárat lenne egyértelmúbb, de ki tudja, kinek mi a kényelmesebb :)
  • light00
    Akkor még egészitsük ki linkkel, hogy teljes legyen :D

(mégha tudja is mindenki)
  • Frosty01
    teljesen tönkreqrta az egész videólejátszásom, vagy alapból szar a bleach 61-től... videói :SSSS
    francba.. kellett nekem variálni
  • AranyKéz
    Umisho, 10. rész, 13:00-14:39. Főleg a zene XD.
  • _Vegeta_
    http://www.coreavc.com/
  • Frosty01
    Linket! :)
  • _Vegeta_
    Nagyon offosak vagyunk, de nembaj.
    En speciel h.264-re es szaramazekaira kulon dekodert hasznalok, de arra a megallapitasra jutottam hogy az ffdshow is gond nelkul lekezeli. Mondjuk enis a kulon dekodert ajanlom mindenkinek, de ha nem akarja nem kotelezo hasznalnia.
    Az ffdshowba levo libavcodec egy nagyszeru dolog, a vlc lejatszoja, sott a linuxos Mplayer is azt tartalmazza.
    Szoval egyetertek "ízlések és pofonok".
  • AranyKéz
    ffdshow-nak megvan az az előnye hogy nem kell húszmillió kodekkel szopni.
  • Bucser
    hát FFDShow-al szoptam eleget. Egy normális h.264-es codeccel meg csont nélkül ment minden legyen akármekkora felbontású is a film+ mellette tudom is használni tovább a gépemet mert egy jól megírt algoritmussal legalább nem zabálja le a lejátszás az összes rendelkezésre álló erőforrást.

De ízlések és pofonok.
  • biomage
    Jó tudni mi lesz, kösz hogy beirtad azt amit már egy hete biztos mindenki tud :)
  • Cat #18007
    2007. október 6-7-én, szombaton 10 órától vasárnap este 19 óráig tartandó kulturális programunkra, az Őszi AnimeConra, amelyet a Magyar Anime Társaság (MAT) szervez. Helyszíne: Petőfi Csarnok, 1146 Budapest Zichy Mihály út 14.

A kétnapos rendezvény a japán rajzfilmek és képregények rajongóinak nyújt változatos programokat. A rendezvényen többféle verseny lesz, úgymint: rajzverseny, jelmezverseny, konzoljáték-verseny, karaokeverseny, táncpad-verseny, sok és változatos díjjal.
    A konzoljátékok, a karaoke és a táncszőnyeg versenyen kívül is kipróbálható lesz, ahogy sok, kedvtelésből beöltözött rajongóra is számítunk.

A nagyteremben zenei videók és filmvetítés is lesz, ahol több japán rajzfilmet mutatunk be, többek között a magyar Televízió kettes csatornáján, az AniMágia sorozatban is látott Akirát. A rendezvényen egész nap több képregénybolt kínálatából válogathatnak a látogatók, valamint több kiadó is ekkorra időzítette magyar nyelvű mangaköteteinek megjelenését.

Belépő:
    Elővételben:
    Kétnapos belépő: 2000 forint
    Egynapos belépő: 1100 forint
    A helyszínen:
    Kétnapos belépő: 2400 forint
    Egynapos belépő: 1400 forint
    A MAT tagoknak ingyenes.
  • light00
    Igy hirdetik az ajánloban is az Animaxon, hogy "okt. 13töl szinkronosan".
  • AranyKéz
    Hát így hogy "megjavult", aztán főleg.

1600x1200-ra átméretezve Lanczos-szal, 2.0 élesítéssel meg tökéletes, ha valakit nem zavar a ringing, vagy ha legalább 2 méterről nézni.
  • _Vegeta_
    Az ffdshowba levo is megteszi. ^^
  • Bucser
    Vagy használj normális h.264 codecet...
  • _Vegeta_
    Hasznalj overlayt. Amugy sztem vmr9-et hasznaltal eddig azert latsz valtozast. Az overlay a leggyorsabb es legmegbizhatobb render, hasznald azt.
  • AranyKéz
    Más dolog; újratelepítettem a gépemet (új, gyorsabb, nagyobb vinyó :), aztán a Media Player Classic sokkal élesebb képeket kezdett el elémpakolni, mint ami eddig volt. Csak a kimenet más (most VMR 7 windowed), a dekóder ugyanaz (ffdshow), a beállításai dettó. Jó lenne megtudni mi a büdös francért volt (sztem nem a kimenet különbsége miatt).

Ellenben az 1920x1080-as HD videók még mindig beszaggatnak néha.
  • RelakS
    Erre már én sem emlékszem :D
  • AranyKéz
    Újra megnéztem a Hand Maid May-t (első anime amit megismétlek ^_^), és volt egy olyan jelenet amire nem emlékeztem;

http://i84.photobucket.com/albums/k40/FrigoCoder/snapshot20071003164259.jpg
    http://i84.photobucket.com/albums/k40/FrigoCoder/snapshot20071003164436.jpg
    http://i84.photobucket.com/albums/k40/FrigoCoder/snapshot20071003164904.jpg
    http://i84.photobucket.com/albums/k40/FrigoCoder/snapshot20071003164935.jpg
    http://i84.photobucket.com/albums/k40/FrigoCoder/snapshot20071003164948.jpg

Igen, a szőke csaj az a Mami :)
  • sweech
    külföldön tűzte műsorra, vagy nem.
  • Cat 02 #17997
    "Aki netán nem tudja netről megszerezni a sorozatot, az hamarosan megrendelheti DVD-n, (persze csak külföldön) és a Cartoon Network is műsorra tűzte."

Cartoon Network, király, az van :)
  • Cat 02 #17996
    mi az a gőzös ?
    addictsrol a teljes részeket szedik le gondolom (amik most nem akarnak letöltődni nekem S:)
  • armageddon666
    leetrawot leszeded torrenttel AAról meg a feliratot... nemisértem miértnem ígycsinálom Blood+al -.- most jó ötletet adtam magamnak ^^ köszönöm Én ^^
  • Frosty01
    mert akkor csak a feliratokat szedem le, mert egyenlőre tele vagyok megnézetlen filmekkel, és nicns már szabad hely 54 további FMA résznek ^^
  • Seth
    Nem hinném, Inu is fenn van, full metal panic is,hell girl etc etc
  • AranyKéz
    Ez a gőzösre is vonatkozik? Nem csak az addicts-ra?
  • Frosty01
    gőzösről is leszedik ha megjelenik animaxon?
    vagy csak a feliratokat AA-ról?
  • Cat 02 #17990
    vááá ne is mondd , okt 13 ig le kell szednem mind az 54 (v mennyi) részt
  • biomage
    Tévedés, négyen vannak benne, engem kihagytál :(
  • light00
    Eddig egy Nuke nevű élölény emlitette meg, amit én is pártolok, ugyhogy már hárman lennénk, akik szivesen részt vennének animeconon egy gyors sg-talin ;)
  • berlinboy6329
    Azt honnan tudod h szinkronos le az?Nem csak a conon jelentik majd be hogy mi lesz szinkronos v feliratos?
  • Seth
    Animax-on most lesz majd vmikor, és szinkronos lesz, hát kiváncsi vagyok ^^
  • madfist
    a programról: alapvetően a nagyterem körül forog a világ, amv-verseny, cosplay, vetítés. A cosplay-ból másodszro rendeznek külön fordulókat, de ha marad a tavaszi színvonal akkor a vasárnapit ajánlanám inkább, bár ott is súlyosan ismételték egymást a különböző naruto bleach és fmp próbálkozások, de az hogy elő akartak adni valamit és te döntöd el ki a legjobb sokat dob rajta a sima jelmezversenyhez képest (ami szombaton van).
    A kis csoportos foglalkozásokhoz, mint karaoke DDR és konzol nem sok szerencsém volt eddig, mert kis termekben vannak és nagy a tömeg. Szal nekem eddig a con általában a pultok böngészéséről és nagyteremben üldögélésről szólt.

akkor lenne sg-s tali, mert akár én is benne lennék?
  • Cat 02 #17984
    oh jee megnéztem 1. részét a Full Metal Alchemistnek és jóóó :)

Shedó: nem fáj a fejed ? :P
  • Shadow_THH
    felkeletem, és az asztalomon megint egy rakat üres borosüveg van. jézusom
  • _Vegeta_
    Jo lett a Kenshin manga? Ha elolvastad irj valamit rola. :)
  • Nuki
    Svájci bankszámla, tele pénzzel... Nem értem mi a bajod :D