72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nah végre bejutottam gép elé. Videofelvétel nincs, sry, növéremék nem találtak töltőt az aksihoz, Nuke-é meg nem ment bele, igy fájdalmas bucsut vettem az ötlettöl.
SG-s "plakát" nem hinném, én odaadtam biomage-nek, mikor bementünk, és aznap már nem láttam, nem tudom, bejutott-e egyáltalán. De ha szépen megkértek, fabrikálhatok még valamit, vagy ha Nuke tényleg csinált egyet, akkor elhozhatná :P
Amugy kb fél10-10re érünk a bejárathoz, én fél 10re szeretnék, minden ugye Nukétöl függ, és a különleges Késés no Jutsujátol
-
Nuki #18059 Igen magas göndörhajú barátunk, aki Sándorként, vagy Hrisskarként tevékenykedik, szorgoskodott az én gépemmel. Holnap ő nemjön, úgyhogy valamit majd én ügyeskedek képekkel, de majd elérhetők lesznek ^^
Ja és majd megpróbálok valami jobb ketyerével is menni ^^ -
Meg ugye valaki csinál képeket :D és majd feltölti valahova :D esetleg videót :D -
Huhh jóvolt az első animeconom ^^ holnap is lesz SG "plakát" ? :D holnapi napot úgytervezem hogy jó korán odamegyek és nagyteremben végigülök xD nagyjából... :)) (névmemóriám nem valami jó ha nem emlékeznék :$)
SakuraCon az hol lesz? PeCsában az is vagy az már máshol? meg az animecon az gondolom mindig máshol van :S -
Nuki #18056 Jó volt az animekon első nap!! :D
Bármi van kérdezzetek :) -
Sziasztok!
A Hungarian Anime Team fordítókat keres az alabbi projectekre kellen-e ember Yu-gi-oh,Beyblade,Pumpkin Scissors a meglévő forditóink nem birják, 1 már nem is jelentkezik nagyon sürgős, nem szeretnén projecteket szünetelteni.
Elöre is köszöntöm az erdeklődőket! Jelentkezni itt lehet. -
Cat 02 #18054 AninmeAddictson kívülről lehet máshonnan szedni a Full Metal Alchemistet ?
(pl vki nem rakta fel saját oldalára ? mert 128 óra múlva jön le a 12. rész :D) -
a One piecenek hány része van most jelenleg? -
Nuki #18052 SG tábla? Viszel? A biztonság kedvéért valamit produkálok holnapra (ha nem felejtem el xD) hogy tudják a jónépek hová kell jönni ;) -
jaja az jó -
9-10 között, ofkorsz. Addigra remélhetöleg mindenki ott lesz, te meg kb negyed11-re. Titeket megvárunk oszt' megyünk be. -
Nuki #18049 Azt mondd meg nekem lájt, hogy mikor találkozzunk!
Mert ahogy a többiek szavaiból kiveszem, nem-nagyon fognak velünk egy időben odaérkezni...
Azt remélem tudjátok hogy csak 10-től lehet bejutni... -
hmmm de korán ott akartok lenni, így nem ismerhetitek meg szörnyű fejemet, mert én 11 előtt oda tolom a képem... -
ne aggodj megfogsz találni :D
-
vigyáz mert lefényképezlek vele XDDD -
Huhh címe nemjut eszembe de van valami 4 bishounen benne és azoknak kell szép lányt csinálni a csajból :K -
Tengen Toppa Gurren Lagann-t ki nézi,nézte??
Csakmert vmi sorozat után nézek és erről jókat hallottam, van kis hype körülötte.Szóval aki látta itt,az mondhatna róla vmi véleményt
Másvalami, keresek olyan animét,amiben egy csúnya lányból a végére szép lány lesz, mint mondjuk ugly betty vagy hogyishívják. Nem nekem lesz ^^, egy lányismerős kért meg hogy keressek neki vmi ilyesmi sztorijú sorozatot. Persze ha jó akkor megnézem én is of course :) -
Szerintem jol értettem, de ezen ne vesszünk össze :)
(amugy a gözös ott van a pecsánál, kb 200 m-re töle, ugyhogy nem lesz gond megtalálni, tehát hogy 9re a gözösnél, az azt jelenti hogy kb 9:01re meg a pecsánál lehetek :D)
Mindegy, lényeg a lényeg, hogy akkor 9töl a kettö között masirozgatok majd egy esgés táblával ;) -
Nuki #18042 Bármikor ha lábujjhegyre állunk, észre lehet venni téged, úgyhogy én aztán nem aggódom a te megtalálásoddal :D -
ki fél, én csak egyszerűen pesszimista vagyok:D
Én nem tudom pontosan mikorra fogok oda érni, mert rohadt vágány zár van a ráckevei hév vonalán és nem kések egy potlóbusz menetrendet fölrakni a honlapjukra.
De lehet hogy inkább volán busszal fogok menni, szombaton ugysincs dugó (remélem) -
félre értetél :) 09:10re a petöfi csarnoknál leszek, a délibe kettö vonatot vállasztotam ki az egyik 08:25 re ér a délibe a másik 08:38kor ér a délibe, aszem a 08:25 el jövök, mert félek a késéstöl :), amugy tudok hová kell menni M2 vel kossuth térig és 70 trolival elkell menem az Erzsébet királyné utjáig :) -
Én tegnapelőtt(előtt? O.o kiemléxik xD) vettemmeg a 2napost ^^ -
Én egy hete vettem jegyet, és akkor is csak ugy tudtam megoldani, hogy két egynaposat vettem :P
#18034: Neféjjé' megoldjuk :D -
Nagy valószínűséggel elfogyott, szombaton nagy a létszám:)
Én előre helyben megvettem a 2 naposat :D -
Nuki #18036 Lehet hogy szombatra már elfogyott mind a 2500 hely. -
Osztársam tegnap akart venni conra jegyet de szombatra már nem volt (volt 2napos meg vasárnapi. vagy valami ilyesmit mondott) Már kitalálták hogy akkor vesznek kétnapost és átszervezik az életüket :D de ma már nemvolt jegy :S ez aztjelenti hogy az előrendelés fogyott el, vagyhogy absolute nincs több jegy? :S
edit: vasárnapi van még. -
Biztos egy csomóan erre számítanak és egy halom ember lesz ott:P -
Nuki #18033 Igen, én a kis csoportommal kb. 10:00-10:10 körül leszek a vonatnál, (úbavesszük light kedvéért:) és +1-2 perc mire ott leszünk a bejáratnál. -
Nuki #18032 Nem macerás azt feldolgozni meg feltenni meg közlekedni vele meg minden? :P
Ha be szabad vinni akkor fényképezőgépet biztos viszek. -
Amint meglesz a aksitöltöje :S -
Szerintem értelmesebb, hogyha a kiállitott gözösnél találkozunk. Ott ugyse nagyon lesz tömeg. Én oda tudok menni 9re, mert (relative) közel lakom, Nuket ne várjuk 10 elött. És akkor összekapok itthon valami SG-s okosságot, hogy megtalálhassatok. Ha igy jo nektek. -
ugye visztek kamerát ? :P -
OK, én úgy 09:10 fele fogok oda érni :), ja igen Picar77 ha már azt irtad hogy megvetted a jegyemet, legyél ott ahhol nuke lesz igy legalább nem kell telefonálnom :) -
Nuki #18027 Igen, az a másik.. :)
Mondjuk ha Hrisskart megkérjük, ő nem túl alacsony ember lévén levegőbe tartja nekünk azt GAARANTÁLOM mindenki észreveszi :D -
Eredetileg traszparenst terveztem, de rájöttünk, hogy nem tudnánk hova rakni
-
Nuki #18025 Legalább ha ott lesz olyan SG-s is, aki nem jár ide Animetopikba, legalább megtudja hogy mi ott vagyunk 
Aztán jöhetnek tőlem csillagkapusok is, őket is szeressük :D -
nekem 8 ha nem akarod alázni magadat a több ezer ott lévönél, ki ez a csoka és mi az a nagy SG xDD
De jó ötlet :) -
Nuki #18023 Tervezgettük már hogy milyen jól-láthatóságot fogunk kieszközölni... Gondoltuk valami A4-es méretű ojjektumra ráírjuk a bűvös két betűt: "SG" és a bejáratnál majd jól feltartjuk. -
nekem is mindegy :) csak megtaláljalak beneteket :) -
Rám számithatol, Nuke-chan ;)