72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    düh inkább
  • Seth
    nem, automail-t mond. Bár nehéz olyan magyar szavat találni,ami kifejezné az automaizált művégtagot, ígymeg túl hosszú.
    Az hogy lefordították a homonculusokat az szerintem jó, így lehet tudni hogy a 7 főbűnről vannak elnevezve, és a néző várja hogy mikor tűnik fel a maradék
    Plusz a szokásos rajzfilmsorozat szinkronhiba a kb 1 másodperces csúszás, már lement a jelenet, de a hangot később mondják, ezt rühellem(nem beszédre gondolok, hanem mondjuk itt is az első részben amikor Al elkapja a fejét, már elkapta aztán utána mondja hogy elkapom-elkapom, eredetiben jól passzolt).A másik pedig a lehalkított háttérzaj és zene beszédkor, soxor semmi nem hallatszik csak a szöveg
  • armageddon666
    Áááááh most nem fogok tudni aludni x.x xD most Blood+os banner jött be -.- az is szinkronizálva lesz :S Slayers meg Inuyasha amik jó szinkronok voltak :\ etttől már előre félek XD

na mind1... anniyra jó hogy öcsém is fog így már animéket nézni :K próbáltam rávenni hogy nézzen de scak magyar szinkronnal akar -_- (nemtud gyorsan olvasni még :c alsós szegény :c)
  • Prof William
    Wrath - Morci. Morcos. :)
  • armageddon666
    Lust - Buja
    Gluttony - Falánk
    Envy - Irigy
    Sloth - Tunya ? :D ez nemtom mi lehet xD
    Greed - Kapzsi
    Wrath - Harag... Dühös? ^^ lol? ^^
    Pride - Gőgös

és vajon a Homonculusra találnak ki valami mást? Auto-mail helyett jólhallottam hogy Művégtagot mondott a papcsákó? vagy az eredetibe is azt mondják az elején?
  • Picar77
    jaja de kit ? :D
  • Prof William
    Meg maikor jött FALÁNK....

Félek hogy a többi Homonculus neve is magyarítva lessz...

Ed hanja tényleg förtelmes, AL és viszont nem rossz. Még az ak is efgekt is bene van ami az eredetiben, tehát hogy folytottabb, mintha méylebről szólna...

Ennek ellenére maradok a japán verzió melett...

• armageddon666
    Hááát... Inuyasha azé annyira nem durva... de FMA nemis igazán a képi világa miatt...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hanem mondjuk mikor a csávó a kislányát kimérává változtatja, hogy Rose-t megerőszakolják, meg egyébb hasonlók...

amúgy Inuyashanak tetszik szinkronja xD bár abból eredetit még nem hallottam -.- de érdekesség hogy Kaname Chidori és Kagome hangja ugyanaz eredeti, és szinkronizált verzióban is xD
  • armageddon666
    de akkor ÁL ... eredetiben jó mert "Aru" vagy mi :D azt az jól hangzik ^^

Picar meg kiütött valakit :S
  • Nuki
    Az inuyasha is simán elfutogat 12-el, így nem látom értelmét :)

Egyszer amikor szétrobbantanak egy állatot, az talán...
  • Nuki
    Annál jobb az biztos.

Igen ha úgy vesszük JAPÁNOSAN hangzik ez az "ÁL" az angolos-amerikaias "EL" helyett :) nekem nincs vele bajom. (ugye az eredeti leírva Al)
  • armageddon666
    Detto :D amúgy hálisten nincs cenzúrázva ^^ bár azé 12+ helyett 16+t raktam volna rá :D időpontváltás úgysem lenne miatta.
  • Picar77
    hát ritka szar lett a szinkron :S
  • armageddon666
    Néztem :D hááát... Lust és Al hangja egész jó...Edé viszont :S meg Roseé sem az igazi... meg a szöveggel is volt 1-2 helyen problémám :c de lehet csak másképp emléxem xD

meg ez az Áállazás :D hát... nemis számítottam mondjuk jobbra ^^ annyi biztos hogy jobb lett mint Naruto szinkronja :K
  • Nuki
    Majd a többi kékruhás hangjára vagyok még kiváncsi :)
  • Seth
    Milyen robot? Az nem robot, hanem egy lovagi páncél, benne Al lelkével
  • Nuki
    Robot? A páncélos Alphonse-ra gondolsz? :D
    Pedig kettőjük közül az övé jobban el van találva.

SZERK: tényleg, te láttad egyáltalán az eredetit? :)
  • Seth
    Én elkezdtem, de amint Ed megszólalt már kapcsoltam is el :)
  • biomage
    én néztem, és a robot hanga igen szar :)
  • Nuki
    Na, nézte valaki a FMA-et az Animakszon? (rajtam kívül)
  • Picar77
    iken Pecsa-ban lesz
  • Nuki
    Feladom, segítsetek!

Nem találok sehol Gallery Fake feliratot (se angolul se magyarul)...

Tudnátok valami jó nagy Felirat-letöltő helyet-bázist-portált ahol esetleg megtalálhatnám?
  • _Vegeta_
    Nezem es olvasom a Narutot.
    A szakuranak a jelenteset pedig (kivetelesen) ismerem. :)
  • armageddon666
    az jóó :D és hogy hol? vagy arról nincs infód? xD ha jól vettem észre nyacon volt nyíregyházán a sakuracon meg a legutóbbi pedig pecsában. szal remélem ez is itt lesz xD
  • Picar77
    Hát ha jók az informácioim, akkor ápr 19-20 a következő con :D
    fspoiler]mostani con szervezőjétől halotta[/spoiler]
  • light00
    Nézzetek Narutot :D
    Abba van egy csaj akit Sakurának hivnak és tök jol elmagyarázzák, mikor mit jelent. Annyi maradt meg bennem, hogy valami (évente) kétszer virágzo növényke, amit összel máshogy hivnak. :D
  • light00
    Jóvanmá', csak irtam, amugy ugy értettem falu=nem Pesten, most mindenki veheti magára és téphet cafatokra mert megsértettem a lelki világát.
  • biomage
    :) találtam mégegy felvételt :) ez már tényleg az utolsó, és feltöltve ide
  • _Vegeta_
    Ugyannarrol beszelunk, hanaminek is hivjak. Hana: virag, mi: miru tehat nezni ige. Egyebkent a cseresznyefa az a szakura no ki.

Bio: Szerintem nem lesz. Max ilyen anime meetek 20-30fos tarsasaggal, bar az oriasi Varosotokat Budapöttyet nemsimerem, ott lehet tobben jatnak meetingelni. :D
  • Hmuda
    Legjobb tudomásom szerint a Sakura az a díszcseresznyefa (lehet csak a virág, vagy az egyik, vagy a másik), amire te gondolsz az úgy tudom a Hanami, mikor egy rakás ember kimegy a fákhoz, hogy nézzék amint virágzik.
  • biomage
    lesz valami hasonli télen mint az animecon?
  • _Vegeta_
    Sakura az egy unnep japanban tavasszal, azert szakuracon ;)
  • CsepeLee fiú #18232
    Ugyanúgy animecon, csak valamiért SakuraCon-nak nevezik. De az emlékezetem szerint az a tavaszi szokott lenni, nem a téli.
  • biomage
    Estét

Lenne egy kérdésem, most volt az animecon szép volt jó volt, és most ugye sakuracon lesz, az miben más mint az animecon?
  • Prof William
    Ja igen. Debrecezni fórumozóknak üzenem hogy a Media Marktban újra kapható a Paprika...
  • Prof William
    Vajon jön majd monjuk Debrecenbe a con? Ha már Nyíregyen volt...
  • biomage
    a vasárnapi animeconon volt egy Parodia AMV álatti jó volt :) itt a link jó nézést xD
  • _Vegeta_
    Nyhaza hol falu angyalbogyoro?
  • armageddon666
    "Falun szokott lenni animekon? Melyik falun? Egyszer elneznek. "

ilyen nyíregyházára gondoltak sztem :D

"AMV-t tudok-e *.ogm vagy *.mkv -ból csinálni-e? Mert az Adobe Preimere Pro-m nem olvassa őket :|"

kiszeded a több hangsávot meg feliratot meg ilyeneket és átkonertálod és jólesz xD
  • Hmuda
    SZEGED

Ebben a félévben is várjuk a japán animációs filmek kedvelőit a BTK főépület TTK előadójában, hétfő esténként nyolckor. Reméljük, a programban mindenki talál magának tetszőt.
    A műsor ebben a félévben a következőképpen alakul:
    Október 15. Nausicaa – Szelek Völgye (Miyazaki Hayao filmje egy világát megmentő hercegnőről)
    November 5. GRINDHOUSE – vetítés: horroranimék Tarantino és Rodriguez ötlete alapján (japán hang és angol felirat)
    Trinity Blood 3 – 4. rész és Hellsing OVA 1
    November 12. Devil May Cry 1 – 6. (egy démonvadász, egy kislány meg az eperfagyi; a sorozat első hat része)
    November 19. Devil May Cry 7 – 12.
    November 26. “Ó, azok a japánok!” – Válogatás az utóbbi évek legőrültebb anime-epizódjaiból
    (olyan sorozatok részeivel, mint a Slayers, Cowboy Bebop és Excel Saga)
    December 3. Spriggan (egy különleges ügynök, egy különös kisfiú és egy hadsereg Noé bárkájának nyomában; sci-fi – akcióanime magyar felirattal)
    December 10. Animekarácsony (és - Szilveszter):
    Love Hina Christmas Special
    (ünnepek a Hinata fogadóban)
    ÉS
    Tokiói keresztapák
    (egy elhagyott csecsemő és három hajléktalan szilvesztere)
    Ez most jól összejött. Este nyolckor se egyetem, se semmi ami miatt ki kellene hagynom. A Nauszika aranyos lesz (megvan DVD-n, de azért elmegyek), a Grindhouse a két főnök miatt eléggé elborultnak igérkezik, a TrinityBloodról fingom nincs, de majd kiderül, a DMC-t lehet kihagyom, sok jót nem hallottam felőle, a válogatás kötelező program, az utolsó meg egyenesen kihagyhatatlan.