72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, Hestia az.
    50 dolcsiért a monitorod mellett feszíthet : >
  • DasIsFuck
    Kyoukai no Rinne opening dala nagyon bejön.
    Az anime szintén.
    Érdekes a rajzstílus így 2015-be, de engem nem zavar.

Egyedül a főszereplő lány sikerült nagyon sótlanra, ez egy kicsit azért zavar..
  • DasIsFuck
    Boldog szülinapot:)
  • RelakS
    Köszönöm!
  • BEAST #67403
    Boldog születésnapot RelakS! :)
  • LasDen #67402
    ő az
  • RelakS
    IMYke2.0.0.0
    Köszi, bár én úgy írnám, hogy レラクス :)
    Amúgy olyan ismerős a csaje. Csak nem neki van kék madzaggal felkötve a melle? :)

efti, LasDen, armageddon666, Lelouch, biomage
    Nektek is köszönöm :)
  • biomage
    BSZN relax
  • Lelouch
    Boldog születésnapot, RelakS!
  • armageddon666
    Boldogat, még sokat!
  • LasDen #67397
    Bulldog születésnapot minden Relaksnak!!
  • efti
    Gangsta: masodik epizod utan dobva. Sajnos nem sikerult komolyan venni a bunozes temakoret, helyette halmokban ontik a tulzasokat es ketszer annyira az idiota vigyorokat. Baccano rajongoknak biztos bejon, nekem nem. 4/10
  • efti
    Boldog Relaks napot
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot RelakS

• LasDen #67393
    Charlotte 2. rész
    nézd hogy szenved ez a karakter, akiről 5 perccel ezelőtt még nem is hallottál. Nézd és szenvedj... az unalomtól
  • LasDen #67392
    +1
  • ronihun
    Gintama a legjobb
  • BEAST #67390
    Nekem már az első része sem tetszett a Chaos Dragon-nak, de a második után dobtam is :/
  • DasIsFuck
    Megnéztem Chaos Dragon első részét és ez alapján nagyon jónak ígérkezik:)

Végre belekezdtem az Escha & Logy no Atalier-be is.
    Mivel sajnos sehol nem találtam magyar feliratot így angolul kell nézni.
    Enyhe steampunkos beütése van így szerintem azt is élvezni fogom

Megnéztem még a Jitsu wa Watashi wa első részét is, ez is jónak ígérkezik első rész alapján.

Még az Akagami no Shirayuki-hime van hátra amit bepróbálok a szezonból.
  • DasIsFuck
    DxD Born befejezve.
    Itt kell szakítanom a sorozattal és következetesen ignorálni minden új cuccot belőle.

• DasIsFuck
    Rokka no Yusha érdekes fantasy settinget választott.
    Nem gyakori a közép-dél amerikai őslakos stílusú fantasy világ:D
    (azt nem mondanám, hogy különösebben tetszene, de érdekes:))

Az anime egyébként jó lesz szerintem, csak a főhős idegesítő picit.
    Személyisége és a haja is zavar, de főképp a haja:D
  • LasDen #67386
    Gakkou garashi

Majdnem elsiklottam felette. Első körben a 20. perc után kinyomtam, mert átlagos és unalmas moe volt. Aztán olvastam, hogy mi van és akkor folytattam. Így már más a leányzó fekvése. Kíváncsi lettem a folytatásra :D
  • Lelouch
    Owarimonogatari TV Anime Series Confirmed for October

Úgy néz ki, a Kizumonogatari-t tényleg a legvégére hagyja a SHAFT.
  • BEAST #67384
    Remélem nem lesz állandó ez a szörnyű csontváz avatar, de ezen kívül tetszett az első rész. :)
  • BEAST #67383
  • LasDen #67382
    OverLord

Oké köröket vert a rajtnál minden új sorozatra. Nagyon jó volt. Tök tetszett, ahogy a srác kezelte a helyzetet, hidegvérrel, kételkedve, de azért hagyta sodorni magát a dolgokkal. És tetszik a kimaxolt hős sztorija. Vagy ami lesz belőle. De egy ilyen kezdés után nagyot fogok taknyolni, ha szar lesz :D
  • LasDen #67381
    A Berserkből készült 3 mozifilm az elmúlt években. ha jól tudom ugyanazt a vonalat viszi, mint a sorozat, de cserébe fasza :D
  • CSOCSO
    Berserket lattam nagyon regen. Jo volt. NGE, Love Hina.... jo sok animet neztem anno. szerintem van vagy 20-30 sorozat. Most tegnap beleneztem az Is it ok to pick up girls in a dungeon. Egesz kulturalt volt. Azt vegignezem. Szerencsere nincs benne tul sok ecchi.
  • Prof William
    Az Overlord inkább olyan mint a Log Horizon mert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    itt is valósággá válik a játék de egy teljesen különböző Fantasy világba kerül át a tomb of Nazrik.Tehát minden valós, csak valamiért hősünk megkapta a játékbeli avatarjának minden képességét.
  • DasIsFuck
    Az király, akkor azt mindenképp elkezdem majd:)

Azt az overlordot el is felejtettem, pedig arról még olvastam is:D
    Szinopszis alapján nem a log horizont meg sword art online mmo szintjén játszódik és szimpatikus az MC csontváz/nekromanta kinézete is:D
    Témája is érdekesebbnek tűnik ebből a szemszögből.

Akkor van itt mit nézni:D
  • BEAST #67377
    Szezon elején még mindennek adok egy epizódnyi esélyt, de eddig a tuti befutók :

Gangsta
    Overlord
    To LOVE-Ru Darkness 2
    GATE
    Working!!!

Ezek még kérdésesek, majd meglátjuk:

Shimoneta
    Rokka no Yuusha
    Aoharu x Kikanjuu
    Charlotte
    God Eater
  • LasDen #67376
    a rokka sima fantasy, csak nekem egyből ez a játék érzés jött le a rész alapján. A virtuális valóságos az az OverLord.
  • DasIsFuck
    Chaos Dragon-t mindenképp bepróbálom, csak a régebben látott Dragon Crisis után engem nagyon elriasztott a címben szereplő sárkány szó..XD

A rokka-t is befogom a hiányzó fantasyk végett, remélem nem direkt virtuális valóságos mmo fantasy, hanem legalább olyan mint a dungeon volt.

Sárlott nem érdekel, a gate és shimoneta-t meg szemmel tartom, talán majd bepróbálom őket:)
  • LasDen #67374
    A Gate és Shimoneta korrekt első részt hozott. Gate mondjuk inkább a 2. felével.
    Ezentúl

Chaos Dragon: Nem rossz kezdés, de meglátjuk, hogy MC fiúnk mennyire lesz értelmes.

Charlotte: Key stuff. Megvan a laza, mókás felvetés, de látható, hogy a háttérben van valami nagyon darkos (vagy csak annak láttatott) dolog. Best imouto már megvan a szezonban.. :D

Rokka no yuusha: Mintha valami játék introja lett volna. A 6 kiválasztott hős elindul legyőzni a démonkirályt. Akármelyik mmo felütése is lehetne. De lehet még jó is.

Ushio to tora: A 90-es évek stílus annyira nem jön be. De a könnyed hangnem még elviheti....

Kivételesen nem volt egyetlen első rész sem, ami után dobtma volna a sorozatot. :O
  • DasIsFuck
    A nyári szezonból mik az érdekesebbek?
    Egyedül a Monster Musume-t ismerem, de azt kerülöm ahogy lehet:D

Jelenleg a Shogeki no Souma az ami az abszolút favoritom a jelenleg is nézett animéim közül.
    Az Ansatsu Kyoushitsu-tól várok még sokat, ha elkezdem.

Ezeken kívül a Saenai,Nourin,D&D born és Denpa Kyoushi-t nézem, de ezek tipikus töltelékek.
    D&D-nél erős bennem a késztetés, hogy dobjam a fenébe..

Saenai-tis elég átlagos/negatív szájízzel fogom befejezni.

A Grisaia Rakuent el akarom már kezdeni így, hogy sankakun elspoilereztem magamnak a felét belőle:D
    Illetve a Kyoukai no Rinne-vel is szemezgetek:)
  • DasIsFuck

Nagyon jó:)
  • Renjike
    A manga jó . :D
  • Count Adyn
    Ore M. rohadt jó:)
  • LasDen #67369
    biztos bírnám, de azt hiszem jobb, hogy hétről hétre követem. A cukormázas happy csöpögés miaatt lehet, hogy pöppet besokalnék. Nagyon jó, imádom, de azért nagy mennyiségben sok lehet. :D
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM-en most lesz akciós:

S a képről ez ugrott be, 1 nanoszekundum alatt:

Ore Monogatari

De közben úgy, hogy csak az 1. részt néztem meg, és úgy döntöttem, hogy megvárom a BD-t.