72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Igen, Hestia az.
50 dolcsiért a monitorod mellett feszíthet : > -
Kyoukai no Rinne opening dala nagyon bejön.
Az anime szintén.
Érdekes a rajzstílus így 2015-be, de engem nem zavar.
Egyedül a főszereplő lány sikerült nagyon sótlanra, ez egy kicsit azért zavar.. -
Boldog szülinapot:) -
Köszönöm! -
Boldog születésnapot RelakS! :) -
ő az -
IMYke2.0.0.0
Köszi, bár én úgy írnám, hogy レラクス :)
Amúgy olyan ismerős a csaje. Csak nem neki van kék madzaggal felkötve a melle? :)
efti, LasDen, armageddon666, Lelouch, biomage
Nektek is köszönöm :) -
BSZN relax -
Boldog születésnapot, RelakS! -
Boldogat, még sokat! -
Bulldog születésnapot minden Relaksnak!! -
Gangsta: masodik epizod utan dobva. Sajnos nem sikerult komolyan venni a bunozes temakoret, helyette halmokban ontik a tulzasokat es ketszer annyira az idiota vigyorokat. Baccano rajongoknak biztos bejon, nekem nem. 4/10 -
Boldog Relaks napot -
Boldog születésnapot RelakS
-
Charlotte 2. rész
nézd hogy szenved ez a karakter, akiről 5 perccel ezelőtt még nem is hallottál. Nézd és szenvedj... az unalomtól -
+1 -
Gintama a legjobb
-
Nekem már az első része sem tetszett a Chaos Dragon-nak, de a második után dobtam is :/ -
Megnéztem Chaos Dragon első részét és ez alapján nagyon jónak ígérkezik:)
Végre belekezdtem az Escha & Logy no Atalier-be is.
Mivel sajnos sehol nem találtam magyar feliratot így angolul kell nézni.
Enyhe steampunkos beütése van így szerintem azt is élvezni fogom
Megnéztem még a Jitsu wa Watashi wa első részét is, ez is jónak ígérkezik első rész alapján.
Még az Akagami no Shirayuki-hime van hátra amit bepróbálok a szezonból.
-
DxD Born befejezve.
Itt kell szakítanom a sorozattal és következetesen ignorálni minden új cuccot belőle.
-
Rokka no Yusha érdekes fantasy settinget választott.
Nem gyakori a közép-dél amerikai őslakos stílusú fantasy világ:D
(azt nem mondanám, hogy különösebben tetszene, de érdekes:))
Az anime egyébként jó lesz szerintem, csak a főhős idegesítő picit.
Személyisége és a haja is zavar, de főképp a haja:D
-
Gakkou garashi
Majdnem elsiklottam felette. Első körben a 20. perc után kinyomtam, mert átlagos és unalmas moe volt. Aztán olvastam, hogy mi van és akkor folytattam. Így már más a leányzó fekvése. Kíváncsi lettem a folytatásra :D -
Owarimonogatari TV Anime Series Confirmed for October
Úgy néz ki, a Kizumonogatari-t tényleg a legvégére hagyja a SHAFT.
-
Remélem nem lesz állandó ez a szörnyű csontváz avatar, de ezen kívül tetszett az első rész. :) -
-
OverLord
Oké köröket vert a rajtnál minden új sorozatra. Nagyon jó volt. Tök tetszett, ahogy a srác kezelte a helyzetet, hidegvérrel, kételkedve, de azért hagyta sodorni magát a dolgokkal. És tetszik a kimaxolt hős sztorija. Vagy ami lesz belőle. De egy ilyen kezdés után nagyot fogok taknyolni, ha szar lesz :D -
A Berserkből készült 3 mozifilm az elmúlt években. ha jól tudom ugyanazt a vonalat viszi, mint a sorozat, de cserébe fasza :D -
Berserket lattam nagyon regen. Jo volt. NGE, Love Hina.... jo sok animet neztem anno. szerintem van vagy 20-30 sorozat. Most tegnap beleneztem az Is it ok to pick up girls in a dungeon. Egesz kulturalt volt. Azt vegignezem. Szerencsere nincs benne tul sok ecchi. -
Prof William #67379 Az Overlord inkább olyan mint a Log Horizon mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt is valósággá válik a játék de egy teljesen különböző Fantasy világba kerül át a tomb of Nazrik.Tehát minden valós, csak valamiért hősünk megkapta a játékbeli avatarjának minden képességét. -
Az király, akkor azt mindenképp elkezdem majd:)
Azt az overlordot el is felejtettem, pedig arról még olvastam is:D
Szinopszis alapján nem a log horizont meg sword art online mmo szintjén játszódik és szimpatikus az MC csontváz/nekromanta kinézete is:D
Témája is érdekesebbnek tűnik ebből a szemszögből.
Akkor van itt mit nézni:D -
Szezon elején még mindennek adok egy epizódnyi esélyt, de eddig a tuti befutók :
Gangsta
Overlord
To LOVE-Ru Darkness 2
GATE
Working!!!
Ezek még kérdésesek, majd meglátjuk:
Shimoneta
Rokka no Yuusha
Aoharu x Kikanjuu
Charlotte
God Eater
-
a rokka sima fantasy, csak nekem egyből ez a játék érzés jött le a rész alapján. A virtuális valóságos az az OverLord. -
Chaos Dragon-t mindenképp bepróbálom, csak a régebben látott Dragon Crisis után engem nagyon elriasztott a címben szereplő sárkány szó..XD
A rokka-t is befogom a hiányzó fantasyk végett, remélem nem direkt virtuális valóságos mmo fantasy, hanem legalább olyan mint a dungeon volt.
Sárlott nem érdekel, a gate és shimoneta-t meg szemmel tartom, talán majd bepróbálom őket:)
-
A Gate és Shimoneta korrekt első részt hozott. Gate mondjuk inkább a 2. felével.
Ezentúl
Chaos Dragon: Nem rossz kezdés, de meglátjuk, hogy MC fiúnk mennyire lesz értelmes.
Charlotte: Key stuff. Megvan a laza, mókás felvetés, de látható, hogy a háttérben van valami nagyon darkos (vagy csak annak láttatott) dolog. Best imouto már megvan a szezonban.. :D
Rokka no yuusha: Mintha valami játék introja lett volna. A 6 kiválasztott hős elindul legyőzni a démonkirályt. Akármelyik mmo felütése is lehetne. De lehet még jó is.
Ushio to tora: A 90-es évek stílus annyira nem jön be. De a könnyed hangnem még elviheti....
Kivételesen nem volt egyetlen első rész sem, ami után dobtma volna a sorozatot. :O -
A nyári szezonból mik az érdekesebbek?
Egyedül a Monster Musume-t ismerem, de azt kerülöm ahogy lehet:D
Jelenleg a Shogeki no Souma az ami az abszolút favoritom a jelenleg is nézett animéim közül.
Az Ansatsu Kyoushitsu-tól várok még sokat, ha elkezdem.
Ezeken kívül a Saenai,Nourin,D&D born és Denpa Kyoushi-t nézem, de ezek tipikus töltelékek.
D&D-nél erős bennem a késztetés, hogy dobjam a fenébe..
Saenai-tis elég átlagos/negatív szájízzel fogom befejezni.
A Grisaia Rakuent el akarom már kezdeni így, hogy sankakun elspoilereztem magamnak a felét belőle:D
Illetve a Kyoukai no Rinne-vel is szemezgetek:)
-

Nagyon jó:) -
A manga jó . :D -
Ore M. rohadt jó:) -
biztos bírnám, de azt hiszem jobb, hogy hétről hétre követem. A cukormázas happy csöpögés miaatt lehet, hogy pöppet besokalnék. Nagyon jó, imádom, de azért nagy mennyiségben sok lehet. :D -
STEAM-en most lesz akciós:
S a képről ez ugrott be, 1 nanoszekundum alatt:
Ore Monogatari
De közben úgy, hogy csak az 1. részt néztem meg, és úgy döntöttem, hogy megvárom a BD-t.