72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Most a Death Note-ról beszélsz? Miért lenne folytatás, teljesen le van zárva. Új szereplővel meg feleslegesnek tartom. -
hú, hát ez nagyon megérte, ugyanis k_vára tetszik ^^
lesz vajon fojtatása? :o -
sokszáz gigán tudnád mennyi minden elfér...másrészt ha zavar, puffogtass magadban, ez van. Így jártam. Ami tényleg tetszik, azt megveszem eredetiben, mert megérdemli, de feleslegesen sz*arokra nem dobok ki pénzt. -
AranyKéz #18543 Nem feltétlenül. Kiírva DVD-re, például.
-
Akkor nem a gépen lenne?
-
AranyKéz #18541 Ugye internetről letöltött, illegális másolat, amiből a készítők egy fillért se kapnak ?
-
Ha ekkora közutálatnak örvend, akkor muszáj levennem a polcról és betennem megnézni :D -
Most már csak azért is megnézem:D -
Nefikázd :D má vagy 3szor ment a vita róla ^^ akkor AranyKéz volt a nagy anti-NGE-s, de meg lett mondva neki ohgy nem kell mindig fikázni mikor szóba kerül, rakja be aláírásba és kész, ha ennyire nem szereti... nézd meg az aláírását ^^ -
Ne is nézd ha nem akarsz öngyilkos lenni :D (Csakazé is fikázza) -
Ezt pont nem láttam;) -
np és thx a választ. :) -
pontosan -
_Vegeta_ #18533 Bocsi de annyira hulye kerdes volt, hogy mindenkepp el kellett ereszntenem egy omlesztett vihogoszmajlit. :D
A kerdesedre a valasz, igen lesz folytatas a novellakat mostansag is irjak es lesz masodik evad is ami mar keszul, de nehez volna a wikipedian utannalesni? :S -
Neon Genesis Evangelion? bár gondolom már láttad. -
ne nézd már ennyire hülyének második évadra gondol... -
Hi!
Tudnátok valami RahXephon-hoz hasonnló mecha animét ajánlani??? -
szerintem inkább 2. évadra gondolt -
AranyKéz #18528 Szerinted ?
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 01.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 02.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 03.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 04.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 05.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 06.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 07.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 08.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 09.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 10.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 11.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 12.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 13.avi
[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 14.avi -
miaz? van vagy nincs? :) -
_Vegeta_ #18526 :DDDD -
AranyKéz #18525 Today in Class 5-2 (Kyou no Go no Ni) /OVA, 4 ep/ -
akkor csatolható az előző üzihez. nem tök mindegy? a véleményemet fejezi ki arról, ha valaki a CB-t gyerekesnek tartja. nem a személynek szólt a "lehurrogás"hanem a véleménynek. -
"azé Kiddy Grade elégkomoly szvsz -.- meg cowboy bebop is..."
olvasd tovább mielött vkit lehurrogsz... -
kinek mi jó... engem pl Faye magyar hanbgával ki lehet kergetni a virágból. Akárcsak Edével...
Japánul viszont ed Best:) -
"cowboy bebop - gyerekes"
NA ezen jót nevettem... Azért gyerekes mert nem folyik belőle két vödörrel a paradicsomlé vagy azért mert néha lehet benne oltári jókat röhögni??
Ha a Bebop gyerekes akkor kb mit mondnál mondjuk Chihiro-ra vagy a Totoro-ra? vagy mondjuk a Lainre? vagy a Furi-KURI-ra? -
Ez hülyeség, marhaság, a Bebop azok közé a kevés szinkronizált animék közé tartozik ami kimondottan jó lett. -
Gondolom mindet A+-on vagy Animaxon nézted a kibaszottul elcseszett magyar szinkronnal... -
Bebopot csakis eredeti szinkronnal érdemes nézni!!!!! A magyar
EL VAN BASZVA! -
hali
The Melancholy of Haruhi Suzumiya-nak van második része?
láttam csak elég érdekes a vége azér kérdem. -
Nuki #18516 Szerintem a legtöbben az alapján ítélkeznek, hogy a Kölyökklubban látták-e, vagy sem. Vagy ha ilyen már nincs, akkor reggelenként valamelyik kereskedelmi csatornán egy aladin, és egy százegykiskutya között. -
Rundstedt17 #18515 Jó elnézést,én hibáztam mert a cowboy bepoop és a csajkommandó nem gyerekes.Csak a kiddy grade első 10 része elég gyenge meg gyakran nem értem mi miért és hogy van,míg a bepop stílusa nem tetszik valahogy nem köt le. -
Jó, egyes animék szélesebb réteget próbálnak megcélozni, míg mások nem. De azért attól hoyg az A+on (bocs, animaxon) megy, attól még valami nagyon nem gyerekes :P -
Nuki #18513 Lehet azért tartja gyerekesnek, mert gyerekként látta őket :P -
csajkommandó, cowboy bebop - gyerekes
dragonball - nemgyerekes
??? wtf O.o azé Kiddy Grade elégkomoly szvsz -.- meg cowboy bebop is... komolyabb mint a 10 részen átt püföljük egymást meg 8szor halok mindig éledek, meg meghal mindenki de aztán mindenki feléled meg 5 részen át csinálom a varázsgömböt vagy mit, meg etc...
-
Rundstedt17 #18511 Néztem már más animéket is.Pl:Cowboy bepop,yu-yu hasuko(nem tom hogy írják):D,inyuasha,slayers,dragon ball,kaleido start,shaman king,csajkommandó stb..De túl gyerekesnek találtam őket(na jó a dragonballt nem)az inyu telli volt fillerrel.Az Elfen Lied mesterműnek tünik a többihez képest -
Jaja :D Elfen rám nagy hatással volt ^^ asszem Evangelion után láttam :D vagy előtte? :D előtte A+osokat láttam meg ami ment még TVben ^^ -
Nuki #18509 Nem lehet egyből mesterművekkel kezdeni :P
Első animés élménynek egyeseknél ez jó, aztán jöhet fokozatosan a jóság. -
Inkább csak erősen közepes:) Semmi több (szerintem)
Egyébként musicales animeből pedig kinek kéne más mint a Macvross 7 vagy a Macross Do you remember love?:) -
Elfen Lied bitang jó... szánj rá egy délutánt és nézd végig az egészet :))