72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Most a Death Note-ról beszélsz? Miért lenne folytatás, teljesen le van zárva. Új szereplővel meg feleslegesnek tartom.
  • PJack
    hú, hát ez nagyon megérte, ugyanis k_vára tetszik ^^
    lesz vajon fojtatása? :o
  • light00
    sokszáz gigán tudnád mennyi minden elfér...másrészt ha zavar, puffogtass magadban, ez van. Így jártam. Ami tényleg tetszik, azt megveszem eredetiben, mert megérdemli, de feleslegesen sz*arokra nem dobok ki pénzt.
  • AranyKéz
    Nem feltétlenül. Kiírva DVD-re, például.
  • light00
    Akkor nem a gépen lenne?
  • AranyKéz
    Ugye internetről letöltött, illegális másolat, amiből a készítők egy fillért se kapnak ?
  • light00
    Ha ekkora közutálatnak örvend, akkor muszáj levennem a polcról és betennem megnézni :D
  • Hrisskar
    Most már csak azért is megnézem:D
  • armageddon666
    Nefikázd :D má vagy 3szor ment a vita róla ^^ akkor AranyKéz volt a nagy anti-NGE-s, de meg lett mondva neki ohgy nem kell mindig fikázni mikor szóba kerül, rakja be aláírásba és kész, ha ennyire nem szereti... nézd meg az aláírását ^^
  • Black Hawk
    Ne is nézd ha nem akarsz öngyilkos lenni :D (Csakazé is fikázza)
  • Hrisskar
    Ezt pont nem láttam;)
  • NeverwinterKING
    np és thx a választ. :)
  • NeverwinterKING
    pontosan
  • _Vegeta_
    Bocsi de annyira hulye kerdes volt, hogy mindenkepp el kellett ereszntenem egy omlesztett vihogoszmajlit. :D

A kerdesedre a valasz, igen lesz folytatas a novellakat mostansag is irjak es lesz masodik evad is ami mar keszul, de nehez volna a wikipedian utannalesni? :S
  • armageddon666
    Neon Genesis Evangelion? bár gondolom már láttad.
  • ronihun
    ne nézd már ennyire hülyének második évadra gondol...
  • Hrisskar
    Hi!

Tudnátok valami RahXephon-hoz hasonnló mecha animét ajánlani???
  • Seth
    szerintem inkább 2. évadra gondolt
  • AranyKéz
    Szerinted ?

[a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 01.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 02.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 03.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 04.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 05.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 06.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 07.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 08.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 09.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 10.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 11.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 12.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 13.avi
    [a.f.k.] The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 14.avi
  • NeverwinterKING
    miaz? van vagy nincs? :)
  • _Vegeta_
    :DDDD
  • AranyKéz
    Today in Class 5-2 (Kyou no Go no Ni) /OVA, 4 ep/
  • Bucser
    akkor csatolható az előző üzihez. nem tök mindegy? a véleményemet fejezi ki arról, ha valaki a CB-t gyerekesnek tartja. nem a személynek szólt a "lehurrogás"hanem a véleménynek.
  • NeverwinterKING
    "azé Kiddy Grade elégkomoly szvsz -.- meg cowboy bebop is..."
    olvasd tovább mielött vkit lehurrogsz...
  • Bucser
    kinek mi jó... engem pl Faye magyar hanbgával ki lehet kergetni a virágból. Akárcsak Edével...

Japánul viszont ed Best:)
  • Bucser
    "cowboy bebop - gyerekes"

NA ezen jót nevettem... Azért gyerekes mert nem folyik belőle két vödörrel a paradicsomlé vagy azért mert néha lehet benne oltári jókat röhögni??

Ha a Bebop gyerekes akkor kb mit mondnál mondjuk Chihiro-ra vagy a Totoro-ra? vagy mondjuk a Lainre? vagy a Furi-KURI-ra?
  • csocso14
    Ez hülyeség, marhaság, a Bebop azok közé a kevés szinkronizált animék közé tartozik ami kimondottan jó lett.
  • Bucser
    Gondolom mindet A+-on vagy Animaxon nézted a kibaszottul elcseszett magyar szinkronnal...
  • Bucser
    Bebopot csakis eredeti szinkronnal érdemes nézni!!!!! A magyar

EL VAN BASZVA!
  • NeverwinterKING
    hali
    The Melancholy of Haruhi Suzumiya-nak van második része?
    láttam csak elég érdekes a vége azér kérdem.
  • Nuki
    Szerintem a legtöbben az alapján ítélkeznek, hogy a Kölyökklubban látták-e, vagy sem. Vagy ha ilyen már nincs, akkor reggelenként valamelyik kereskedelmi csatornán egy aladin, és egy százegykiskutya között.
  • Rundstedt17
    Jó elnézést,én hibáztam mert a cowboy bepoop és a csajkommandó nem gyerekes.Csak a kiddy grade első 10 része elég gyenge meg gyakran nem értem mi miért és hogy van,míg a bepop stílusa nem tetszik valahogy nem köt le.
  • light00
    Jó, egyes animék szélesebb réteget próbálnak megcélozni, míg mások nem. De azért attól hoyg az A+on (bocs, animaxon) megy, attól még valami nagyon nem gyerekes :P
  • Nuki
    Lehet azért tartja gyerekesnek, mert gyerekként látta őket :P
  • armageddon666
    csajkommandó, cowboy bebop - gyerekes
    dragonball - nemgyerekes
    ??? wtf O.o azé Kiddy Grade elégkomoly szvsz -.- meg cowboy bebop is... komolyabb mint a 10 részen átt püföljük egymást meg 8szor halok mindig éledek, meg meghal mindenki de aztán mindenki feléled meg 5 részen át csinálom a varázsgömböt vagy mit, meg etc...
  • Rundstedt17
    Néztem már más animéket is.Pl:Cowboy bepop,yu-yu hasuko(nem tom hogy írják):D,inyuasha,slayers,dragon ball,kaleido start,shaman king,csajkommandó stb..De túl gyerekesnek találtam őket(na jó a dragonballt nem)az inyu telli volt fillerrel.Az Elfen Lied mesterműnek tünik a többihez képest
  • armageddon666
    Jaja :D Elfen rám nagy hatással volt ^^ asszem Evangelion után láttam :D vagy előtte? :D előtte A+osokat láttam meg ami ment még TVben ^^
  • Nuki
    Nem lehet egyből mesterművekkel kezdeni :P
    Első animés élménynek egyeseknél ez jó, aztán jöhet fokozatosan a jóság.
  • Bucser
    Inkább csak erősen közepes:) Semmi több (szerintem)

Egyébként musicales animeből pedig kinek kéne más mint a Macvross 7 vagy a Macross Do you remember love?:)
  • Depridol
    Elfen Lied bitang jó... szánj rá egy délutánt és nézd végig az egészet :))