72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Juteszembe: Láttátok, hogy már kijött az első InuYasha film? magyar szinkronnal 
Meg a dvd-k lassan elérik az animaxon adott részek végét -
nemigaz hogy nem emlékszel, a legújabb rész, nemrég volt :D
Amikor Ogiue elmélázik a srácok kapcsolatáról és valszeg benevezi majd a doujinshi-jét vmi kiállításra :D, na az lesz nagy szám úgyérzem ^^
Mellesleg Kuchiki-t nem érzitek totál felesleges karakternek? Oké kell egy ilyen idióta is a csapatba, de valahogy annyira unszimpatikus (bár a többi szereplőnek is ^^)
a Bleach-es kérdésemre meg nem egyértelmű a válasz, a mozi oké hogy vmikor most menő részeknél van, de az a jump festa nevezetű az mikor jön a képbe, valamikor jóval korábban úgy érzem? -
én a 146. után néztem meg és jó, mert be tudtam illeszteni.
mellesleg a genshikenesre plz kicsit bővebb választ, mert még mindig nem ugrott be :\ -
Na elkezdtem folytatni(ennek így van értelme? ^^) a Bleach-et, annakidején 30. részig néztem. Kérdésem, a Bleach Jump Festa 2005 Anime Tour-t és a mozit hányadik részek után kéne megnéznem? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy hozzád közelálló (barát, testvér) halála mindig jobban megvisel mintha csak valaki ismeretlen meghal. Így működik az emberi személyiség. Ha ezt nem tudod megérteni sajnálom. -
csak egy kis gaaaaay
-
spoilerben plz h mi volt, már nem emléxem :P -
AranyKéz #18700 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Több tucat ember halála nem győzte meg, viszont Wolfwood-é igen? Csak nem többet ért az ő élete, mint azé a rakásé? :D -
AranyKéz #18699 Genshiken 2x05-öt nem kellett volna.
-
Vash egy idealista.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asszem a sorozat közepén van az hogy félreáll és nem próbál meg senkinek segíteni (ugye amikor szakállas részeges és mindig megverik), de végül az sem megoldás hisz nem állhat félre. Nem ő keveri a szart hanem őt keverik bele mindig. Őt találja meg a baj. Ő csak próbálja minimalizálni a veszteségeket és egész gyerekkorában azt tanulta, hogy az élet értékes. legyen szó bárkiről. Bűnösről vagy ártatlan kívülállóról.
Szóval a belső vívódása rohadtul megérthető... (a legdúrvább szerintem Vash akkor volt amikor a Powerupos ürge szanaszéjjel lőtte a várost és megölt egy csomó embert. Na akkor Vash kiakadt nem gyengén.)
Szerintem kurva jól ki van találva az egész karakter. meg maga a sorozat is. ÉS csak Wolfwood halálával jön rá, hogy el fogja veszteni a számára fontosakat ha nem zárja le az ügyet végre. hisz egész életében a ikertesójával való konfrontációtól menekült. -
nekem tetszett/tetszik Vash ideológiája...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!am tényleg kár h meghal. nagyon bírtam. -
Egyet kell értenem.
Mindenesetre az airing order khrmmm... legalábbis fura
-
AranyKéz #18695 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt simán meg lehetett volna oldani Wolfwood halála nélkül is. Kb olyan felesleges volt mint a Death Note-ban Mello halála.
Vash megtanulhatta volna már (Wolfwood halála nélkül is), hogy a hülye ideológiája csak szenvedést okoz. Nem kéne minden esetben mellőzni a bűnözők és az ártatlan emberek élete közötti választást (hogy az önvédelemről még csak ne is beszéljek).
Mellesleg, Wolfwood sokkal szimpatikusabb volt mint Vash. Milly-t is imádtam, pedig nem nagyon szeretem az ilyen típusú karaktereket.
-
nekem ez azé annyira nem jön be :D azé megvan a fulldance ending XD de nekem a God Knows jobban bejön ^^ -
anyira be indultam keresgéltem Hare Hare Yukai táncot és ezt találtam, a TOP 5ös nél jobb táncos csapatot nem láttam, pedig elég sokat láttam :D, véleményezétek -
ez már rég favban van :)
-
Shadow_THH #18691 meg -
nekem pont forditval van, a zene nem jönn be az anime viszont megunhatatlan de csak a GOT nagy felhö cirkálo öszeolmása és utáni részeket nem tudom megunni :D
Ja és van még egy zene amit nem tudok megunni bármenyiszer halgatom :D ö lenne az :) -
nekem maris sikerult =D ... en most a Kiddy Grade endingjebe bolondultam bele ... mondjuk az anime mar nem tetszik annyira, de elmegy :) -
mindenki meg hal 1x és ezt meg kelett tanulnia vlasnak és hogy ki tartson a végsökig
Más
Ezt a vég zenét meglehet uni? link -
Shadow_THH #18687 mer nem értetted meg az animét hogy mit jelképez azért -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért hogy ösze szedje magát és elmenjen a testvéréhez -
AranyKéz #18685 Trigun
Az utolsó pár rész naná hogy vontatott, de amúgy jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak mi a büdös francnak kellett kinyírni Wolfwood-ot
-
Culram #18684 Én vállalom. Én nézem :)
Ebben is van cicizés, de inkább csak egy nagy méretű melltartó tulajdonsa után folyik a nyomozás.
Nekem nagyon tetszett.
Bár a történet kicsit hajaz az Evangelionra.
Azt furcsálom hogy a szörnyek kinyírásánál nem vittek bele több kreativitást a dologba. Egy-két próbálkozást kivéve.
Eddig 17 részt láttam. Inkább arra alapszik hogy, a lányok hogy bírkóznak meg a tesztpilótasággal, majd a kész harcokkal, hogy épül fel közöttük a kapcsolat, és mire jutnak a kiszolgáló személyzettel.
Valójában még nekem nem tiszta hogyan műkszenek a gépek.
A loli érzés-zavarástól eltekintve élvezete.
Bár nekem minden anime tetszik ami szépen van megrajzolva. -
Shadow_THH #18683 ok
fanservice attól még ugyanugy. mint a moe-tan -
ezesetben csak simán állítsd be beállításoknál hogy mutassa a felnőtt tartalmat xD
-
én nem rég múltam csak 17 XD -
oks^^ most 6.résznél vagyok. kezdenek felpörögni az események -
faxt. neverwinter, még nálad is idősebb vagyok lol :D
(asszem)
20 leszek nemsoká... :C -
pedofilok?????????????????????????????????????????
mivan???lehet hogy kislanyok vannak benne de csipobol fel tudnam sorolni az animek felet amikrol naponta beszelunk es azokban 10 szer tobb perverzitas van.. amitol kb a pofam lesulne ha latna az anyam , felesegem barataim hogy milyen perverz meseket nezek.. kezdve az FLCL el... mega masik 120 millio anime amiben megy a bugyi mutogatas meg cicizes.. stb.. -
Én láttam kb a 6. anime volt amit megnéztem... nekem nagyon tetszett csak volt amikor azt se értettem hogy mi van :D -
thx. de nem tok angolul szal várok míg lesz magyar.
btw ki látta a Lain-t?:O azt kezdtem el... -
[URL=http://animeaddicts.hu/galery.php?picture.71524]Nem tudom, mi van a kép közepén, de biztos, hogy kell ekkora tűzerő?
[/URL]
-
van hozzá angol :D Streamen belenéztem xD beteg :D -
van hozzá felirtatod vagy sub nélkül nézted?:O -
_Vegeta_ #18672 Ne higyj senkinek.
Discipline
Ezt nezd meg, szorakozasi faktor igen magas! :D -
nm :)
azt ha megnézted akkor kritikát várok ám :D -
jaja. regelj, állítsd be a korod 18+nak, engedélyezd a felnőtt tartalom megjelenítését, állítsd vissza a valódi korod,
gratulálok. kijátszottad a rendszert x)) -
Bible Black? ^^ (nemláttam még csak hallottam róla :c) -
Rundstedt17 #18668 Köszönöm szépen:)!