72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
de akkor is aratak, mert elég sokat orditoták hogy ráadás :) -
kivan írva vidi leírásába is hogy lipsync, szal ők csak tátognak :D -
nm :), szerinted sem énekelnek? ugy tünik min dha igen de amenyire táncolnak kétlem hogy ök énekelnének -
Jó kis vidi, csinosak
köszi
-
őőőő.... kérés? O_o -
ma éjjel, találtam ezt a Suzumiya Haruhi no Gekisou - Hare Hare Yukai táncot, aki kedveli ezt a táncikálást :) az mondjon vélleményt menyire jók? -
legyen inkább KÉRÉS nah :P -
Tudom, de attól még a kérdés jogos, nem? :D -
mikor küldtem én neked meztelen hinatás képet te:P
ugyan ezt küldtem át msn-en is:P -
A lineartot nem én készítettem,sajna még így nem tudom rajzolni -
Nuki #18737 Hé, amit nekem mutattál azon meztelen volt!! 
Amúgy gratulálok, minden elismerésem!!! ^^ -
szép munka;) -
Nagyon unatkozhattál... Viszont szegény picsának hányszor törhetett el a jobb keze csuklótól lefelé?
-
pedig elég soknak sikerült... Sajna a blood+ nem ezek közé tartozik.
Szerintem sem érdemel végül 7-nél jobbat. -

-
Volt egy kis "szabadidőm" és kreatív hangulatban voltam:D
Így hát fogtam egy lineartot és ezt készítettem belőle:D -
tegnap retken hanyadik rész volt az Inuyasából? -
AranyKéz #18730 Hellsing Ultimate 1-3 -
szerintem 7,5nél azért többet érdemel :D 8,5-t... azért egy 52 részes sorozatnál nem könnyű végig tartani a színvonalat... -
Én néhány hete fejeztem be a Blood+-t(japán szinkron,angol felírat)
Az elején még nagyon jó volt aztán a 3/5-énél picit unalmasra váltot és az utolsó 7-8 rész kezdte megint hozni a szinvonalat amit az elején felállított.
Összeségében szerintem jó volt
olyan 7,5/10-et adnék rá -
Nuki #18727 Én.
Annyira nem bejövős, bár nézem tovább hátha megtetszik
Nézném már inkább a Death Note-ot meg a Blícst, nagyon fáj rájuk a fogam, csak ezen a héten három témazárót is írunk, és tanulnom kéne inkább...
[apro]..majd utána, véégre xP -
AranyKéz #18726 Mwahahahahaha :D
-
baz a mai Blood+ kihagytam ez vanmajd két nap mulva nézem meg, ki nézte és menyire tetszet? -
Ehh...
Oosaka Mew Mew -
jóvolt :D az anime mindenképp xD a szinkron is egész jó lett...
(egyszerre ment a gépen és a TVben, headset félfülön, pontosan beidőzítve :D egyedül akkor volt gond mikor cutsccene vagy eyecatcher vagy mi volt (reklám helye) meg a részcím... az picit a tvben hosszabb volt)
endinget nagyon csúnyán megvágták O.o
igazából Haji hangja nem jött be annyira, bár ő nem beszél sokat a sorozat alatt, meg most alig volt max 2 sor szövege szal nemvolt nagyon mit leszűrni :D végülis: szinkron más mint a japán, de egész jó lett...
ami még zavart az a "Tom és Jerry" utalás kivétele :S meg még volt 1-2 dolog ami más volt... vagy a sub rossz nálam, vagy pedig a szinkron ^^ -
vége -
most kezdödik a Blood+ az animaxon :) elsö rész -
AranyKéz #18720 His and Her Circumstances (Kareshi Kanojo no Jijou) /TV, 26 ep/
14., 15. részt kapásból kihagytam, uccsó 3 rész is szar. De amúgy jó volt, teleszőve poénokkal, főleg az elején.
-
El kezdtem nézni a Death note-ot. Tök jó
-
Nuki #18718 Pont ma láttam egy elektro vördben. Azt hittem csak én vagyok lemaradva hogy csak most, csak ma 
Véleményezést majd a nagyonnagy inujasa fan barátnőtöl kérek majd ;)
Én még úgy vagyok a sorozat részével, hogy mivel 100+os, ezért meg fogom nézni (mert innen-onnan az animakszon, a+on láttam már jópár részét, de egyben szeretném, végig, lehetőleg minnél több japán szinkronnal^^) -
hentaikban is játszik már? :O -
Sousuke Sagara sztem
-
Nekem tetszett, amugy amerikai-koreai
-
edit: elkestem :p -
Valami amcsi anime-wannabe. Mondták páran, hogy jó, de engem személy szerint hidegen hagy. -
Érdeklődni 1 anime felől.A neve az ,hogy Avatar..Nem találok még 1 nyomi ismertetőt sem róla..Mi az eredeti cime?vagy egyáltalán olyan cime,amit ha beirok megtalálja. -
AranyKéz #18710 Fruits Basket
-
-
Szép? Az szerintem.
Meg a zene is :]