72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nekem is tetszett :DDD -
Culram #18786 Háátt... elofogadnék egy olyan kastélyt. -
Nuki #18785 Karin. Iskolás-vámpírlányos :) Itt hallottam a címét, és nagyon tetszett, neked is ajánlom :) -
Az eredeti sorozat (Hanaukyo Maids Tai) 12+3db 10 perces részből áll.
A La Verite sem rossz, az eleje erősen hajaz az eredeti sorozatra, de később komolyabbá válik, az viszont 20 perces részeket kapott, szerintem az etchi is kevesebb benne, de az is emészthető ^^
Ja, és Mariel aranyos ^^ (a seiyuu-ja nem különben!
)
-
még nem, de MSNen haver is modnta hogy jó, szal leszedem :D -
megoldottam már :)
előkerítettem Evil-Genius-t :)
én az ő fordításáan olvasom már egy ideje, azért köszi^^
+láttam a Bleach-tet is, úgyhogy teljes az öröm :) -
A Hanaukyo Maids Tai-t láttad már? A La Verite-vel meg óvatosan, mert a vége felé elég komorrá/komollyá válik. -
Mondjatok egy jó ecchit ^^ msot valami laza humorú anime kéne és tapasztalataim alapján az ecchik tökéletesek erre ^^ Excel Saga után elkell :D
Amaenaide yo!-ra gondoltam most így hirtelen :)
-
berserkhez a www.evil-genius.us címet ajánlom. Ugyanis ők fordítják tehát tőlük kék beszerezni:) mé asszem elérhető a 290-es. ha nem lenne szólj és hétfőn majd seedelem kicsit. -
Nuki #18778 Egyedi karakter, a sorozatban egész eddig nem volt ennyi durva szó, mint ami két anime-részben elhangzott az ő szájából
, és az eddig bevetett képessége, hogy rajzol állatkákat és azok a valóságban megjelennek, szerintem tök vicces. Nekem tetszik :) maga az arc viszont nem jön be, bár tényleg emlékeztet sasukéra
Mellesleg ez az anime rész, a mangában körülbelül hol helyezkedik el? -
Hát ez a Sai vagy hogyhívják nem semmi alak, ahogy beszólt nekik :) -
kesz, teljesen beleszerettem az uj Naruto endingbe
-
Üdvözletem!
Valaki tudna segíteni?
A Full Metal Panic című animéhez keresem a magyar hangsávot...
Úgy tudom régebben animeaddicts-on fennt volt ...de már törölve lett..
Ha tudnátok más forrást ahol elérhető...
Mailcímem [email protected]
Előre is köszönöm a segítségeteket... -
[URL=http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1272]jee ^^[/URL] -
ja nagyon jó kis animne^^
-
Ha, valaki még nem ismerné:
Tessék menni, és kommentelni, jó kis írások vannak ott! ;)) -
ez a 215 rész valakinek 1 hét (sem) x)) -
loal, utoljára pár hónapja nézegettem a feliratokat hozzá, és csak 4 volt, akkor azt mondtam hogy no thanx, most meg úgy nézett ki mintha belehúztak volna ahhoz képest :)
sztem jó anime, jó lenne ha lenne hozzá végig felirat :\ -
igen amikor én kezdtem az OP-ot akkor jártak 18-nál....most tartok a 215. résznél...tehát gyorsan haladnak...de mind1 legalább ők csinálják...én furcsáltam h mrt nincs már minden epizódhoz felirat mint a narutohoz belachhez...Nem tudom de én nézem angol fansubbal igyis értem tehát jó^^ -
Nah b+ elpanaszkodom má' magam, ha erreb..sztott a qvaélet xD
Nincs Bleach 149, ráadásul a Berserk 291. része már kinn van, de nekem nincs meg a 290 és a Baka-updates nem műxik, + torrenten sem találtam.
HA valakinek megvan plz vagy tud egy jófajta linket adja már ide legyen oly szives, mert meggárgyulok töltet nélkül :)
thx
-
khrmm... oda van írva, hogy saját hergelés :P
Nemtom, én vetítési sorrendben nézem, de az első rész ultra fárasztó volt XD Pontosabban nulladik rész, akarom mondani Mikuru ... izé ... TUDJÁTOK, na! :P :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én elkezdtem az elsővel, de ugye mivel filmen belüli film, és hogy ez láccódjon, a minősége is olyan, így elkezdtem kronológiai sorrendben nézni... így legalább eltudtam kezdeni nézni :D mert sztem elsőnél abbahagtam volna :S bár utólag megbántam hogy nem vettem erőt magamon és néztem rendesen ^^ -
Nuki #18765 Én így néztem hogy 1-2-3.... de baromira nem értettem az egész 1. részt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hittem valami final fantasy paródia, mert egyértelmü volt hogy "animén belüli film" csak nem tudtam mi értelme van.... Aztán ahogy néztem tovább, már tudtam hogy Haruhi be-szelidül, mert láttuk mint rendezőt, ezért spoiler -
valóban nem, 9 rész elég volt belőle -
mi a baj a témával? legalább van téma mára :)
le merném fogadni nem nézted végig :) ezt az animét -
akkor te is kronológiai sorrendben nézted? :D -
Nuki #18761 Tényleg, mer az első részt egy baromi nagy szpojler, ami egy ilyen kicsi sorozatnál számít ám... :| -
ez egy fanmade változat, ne keverj, meg amúgyis sok volt már Haruhiból ^^ -
tévedés :) relaks ez a teljes :P, a tiéd csak a fele -
woáw most tört rám a felfedezés (örülmegminden): one piecet fordítják, és már 19. résznél tart :oooo -
Nesztek, full Haruhi ending -
nem, de mi lenne ha megnéznél egy részt ^^ - a 2.-kal kezd, az első felvezető részben (ami nem is az első ^^) nincs ending ha jól emlékszem
A full táncjelenet pedig egy extra a dvd-n -
de minden ending a sorozatból van kivéve
vagy nem? -
Nuki #18754 Igen, a zene, a tánc, ez az endingje a sorozatnak :) -
a külön letölthető fulldance verzióban 
amúgy tánc szempontból jók voltak :PP -
az endingen kivül hol látható a táncikálás?
-
az endingben benne van -
és melyik részben látható elöször? -
Igen van
már szinte kultusz motívum
-
ja lenne is egy kérdésem ezzel az animével kapcsolatban :), van ez a táncikálás valamelyik részben?