72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #18867 Akkor rakjak be ÉN egy igazán durvát?
A linkek a spoilerben vannak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
AZ az amit amikor megnéztem akkor fél évre elment a kedvem a mangaolvasástól. Az teszi igazán iszonyúvá hogy az eslő 3 sztori VALÓSÁGOS eseményt mesél el. Az hogyez téynleg megtörtén nos... durva...
Ezt láttam elősször... Egy meglehetősen érdekes témát dolgoz fel...
Adva van egy lány aki halhatatlan? Mit csinálnál vele...
Ez az ama hírhedt manga... ( turmixgép )
A címe mindent elmond... GAME OVER. A gyomornak is...
Egy érdekes pandamaci törénete...
De figyelmeztetek mindenkit hoyg EZ IGAZI GURO! Ha durvábbra számitassz akkor ez 100% -az. Komolyan csak erős gyomrúaknak és saját felelősségre megnézni!
Én szóltam...
Welcome to the World of Bizarre! -
Nuki #18866 Mert elfantáziálgatott ugyanerről élőben? :o -
Mivel csak rajzolva van miért büntetné? :D -
Természetesen bűntetik, a való életbe.Ezt hagyjuk, nade mit mond a törvény egy rajzolt karakterről? Na ez minden országban más és más, vhol még ezt sem engedik, vhol meg "kitérdekel" státuszban van. -
Mit? Azt, hogy tudod? :D -
Oké, csak írtad hogy erős nyomrúak nézzék csak meg, durvábbra számítottam ^^ -
ezt nem bünteti semmilyen törvény egyébként?
-
bahh.. sejtettem, de jó tudni ^^
-
_Vegeta_ #18859 Nem allitottam hogy durva csak annyit mondtam h vicces. :) -
korrekt ... lolicon, vagy mi (rorikon - ロリコン) -
szal ez a loli = pedofil? -
Asuna-san 13 éves, és mekkora melle volt már a 3. részben asszem... Monjuk ebbe Negi is meglehetősen besegített
(mondjuk azt furcsáltam, hogy az osztály nem kezdett sikítókoncertbe a pucér tanár"bácsi" láttán, főleg, hogy ők is meztelenek voltak... nesze, loli, huszonakárhány pucér kiccsaj a fürdőben :D)
-
te..hát ez nagyon gyenge a guro témában, nem jött vissza semmi ^^ -
deee akkor Excel Sagaban az a kiscsaj? :Ccc rózsaszín hajjal... nem a robot :D az akkor nem is loli ? XDmeg mondjuk ami hirtelen eszembe jut... Mew Mew Power? :D ott is nemtomhányévesek és mekkora mellyeik vannak már ^^ -
Prof William #18853 Yuri=Két csaj nyalja falja csókolgatja simogatja egymást. :) Vélemény: JEEE!
Yaoi=ugyanez csak két csávó csinálja ezt .:) Vélemény: Blőeee! -
_Vegeta_ #18852 A loli az egy eleg tag temakor leven nem csak hentai lehet loli. Kiscsajokkal tortennek a dolgok akkor mar loli. Nagymellu loli csaj nincs, minden lolinak kicsi a melle (szoval nincs).
A yuri az buzitéma. A yuri ellentete a yaoi, ami szinten buzitema. :D -
hát a yuri az lány-lány a loli meg... legyen... 14 alatt x)) -
az mennyiben különbözik a yuritól?
(De érdekes dolgok mennek itt :D) -
Mennyitől számít lolinak? :D én a 10 körüli nagymellű csajokat nemszeretem O.o természetellenes... (jó tom hogy ez nc. megállapítás volt XD) -
_Vegeta_ #18848 Csak olyanok nezzek meg akiknek eros a gyomruk vagy regen kajaltak. A sztori kozeppontjaban az all, hogy a csajon gombak nonek. :DD
Guro
szerk: En speciel a lolit tartom a legundoritobb hentai mufajnak.
De a japan av ipar mini idol temaja se kutya. Blöeee :D
-
bazz, gondoltam elolvasom úgysem érint meg a fröcsögés meg szadizás, etc, de aztán mégis O.o valahogy...elképzeltem...és...brrr... kiráz a hideg :K -
_Vegeta_ #18846 Ilyen Gurot mint felsoroltal nemolvastam, de amugy nem is erdekel a halál téma, viszont guro kategorian belul vannak vicces dolgok. En most nem sorolok, de kedvencem John K Peter csinalt mar guro kategorian beluli mangat es azok is nagyon elvetemultek voltak. Mindjart feltoltok egyet.
"de ILYET ki vesz?" kerdesre csak annyit hogy tudni kell japanban BARMIT el lehet adni. Lesz ra kereslet. :) -
sokan mondták ezt Bondage Game előtt... más volt a véleményük utána :D -
Prof William #18844 Ez még csak a a teteje... Van az a bizonyos Guro műfaj.Ahhoz képest a Bodage Game vidám kis délutáni kikapcsolódás...
Figyelem... Műfajbemutató következik... téma a GURO...
Szóval... elég... nehezen lehet erről beszélni... Szóval a guro a minél nagyobb kegyetlenségre épül. A szinte már minden határon túl mutató elmondhatatlan brutalitásra perverzitásra és kegyetlenségre... Tulajdon képpen nincs benne tabu.
Nem vagyok a műfaj rajongója (akkor valszeg pszihopata állat lennék) de már tallkjozram párral és érdekelnek az ilyen mértékű devianciák...
És hogy pl hogy dúrva? A bnage gamében is volt pár durva jelenet (lefejzés stb...) de például egy guroban...
Innentől csak jó gyomrúak olvassák!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csajt elkapja pár bűnöző, megerőszakoljk majd széép lassan kibelezik, pár levágott részét izlésesen megsütik turkélnak egy kicsit benne majd végül letépik az álkapcsát. És persze közben a csaj még többé kevébé él és csak az álkapocsletépés után hal meg végre...
Vagy anyuka szeme láttára rakják tumixgépbe a csecsemőjét. Esetleg élve megnyúznak/szétfűrészelnek valakit. Vagy csak simán halálra verik. Vagy mivel jó fejek nem ölik nmeg a csajt csak a végtagjaitól szabadítják meg és (felgyógyulása után) kedves kis horozható szexrabszolgát csinálnak belőlle...
Na magatokhoz tértetek?
És ennél 100-szer durvábbak is vannak...
De most merül fel a kérdés... a Bondage Gamét is biztos veszik de ILYET ki vesz?
-
_Vegeta_ #18843 te beteg vagy :DD
Bondage gamet nem lattam vagy csak nem remlik, de eleg sok durva hentait lattam/olvastam es tobbseguk tetszett is. :D -
ahahh -
Rundstedt17 #18841 Ki lehet olyan beteg hogy tetszik ezen szörnyűség?:D.Elképzelhetetlen számomra bár manapság ki tudja...A szerző se lehet normális... -
hát. van olyan állat akinek ez tetszik. azok megnézik...
az ember kiváncsi. kiváncsiságból sokan belenéznek.
sokan úgyvannak vele hogy amit elkezdenek azt be is fejezik...
erőpróba...
^^ -
Rundstedt17 #18839 Ki képes egyáltalán megnézni?:D -
^^ sejtettem :D nemvok hentai szakértő még egyet sem láttam, csak ismertetőket olvasgattam... aztán erről hallottam annyi rosszat hogy már belekukkantok de aztán rájöttem nemkellett volna X) -
Rundstedt17 #18837 Én elolvastam az ismertetőt és nincs az a pénz hogy azt a beteg valamit letöltsem és akárcsak egy pillanatra is belenézzek:D.Szóval a beteg dolgok nem érdekelnek:D -
Bondage Game ^^ arról sok szépet hallani ^^ streamen belenéztem egy percnyit aztán annyi elég is volt :D
(nagyon beteg éshát... hát olvass AAn hozzászólásokat az ismertetővel kapcsolatban :K) -
Rundstedt17 #18835 Valaki nem tud valamilyen jó sztorijú animét?Fontos hogy ne legyen vígjáték,ne legyen komolytalan azokat utálom. -
Rundstedt17 #18834 Köszi.Majd megnézek egy kettőt:). -
Hát én nem nézek túl sok hentait, de amiket láttam, pl a Words Worth szuperül van megrajzolva és még története is akad ^^
Bible Black is, bár ahhoz nem árt kis gyomor. Akkor Moonlight Lady se rossz. A Kite cenzúrázatlan (ahol mondjuk a sztori nagyon tetszik pl, mégha klisé is). Dark Love (szupi rajzolás, csak az animáció idiótán gyors sokszor)
Na ezek mind szuperül vannak megrajzolva szerintem, de talán többiek tudnak még párat ajánlani (talán még olyat is aminek sztorija is van :D ) -
Rundstedt17 #18832 Tudsz ajánlani jót?:D.Rajta:D -
Az egy igénytelen rajzolású vacak szvsz, ilyet ki mert beajánlani jó hentainak? :) -
Rundstedt17 #18830 Megnéztem a Death Note-t egyszerűen csodás remekmű..Sajna ezek után aligha lesz kedvem bármit is megnézni,nem hinném hogy létezik jobb. -
Rundstedt17 #18829 Megnéztem átlagosnak találtam nem volt semmi baj de semmi extra sem:D -
háhá :D
nekem még a lain-t is bekéne fejeznem. igaz 3rész van hátra de behalt a gépem:(((