72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem nem, neki nagy melle volt :D ,emlékszem a vízbeborulós jelenetére -
hehe :D
akiröl te beszélsz az asa sempai -
Arra már nem nagyon emlékszem, ő az aki kismell komplexusban szenved és nem hordott bugyit a felszolgálóruha alatt ?? :) -
Prof William #18984 A Shufflében is ilyen Mayumi de ő a félvér volta miatt...
-
különböző színű a szeme -
Nuki #18982 Á, értem kösz :)
(mit jelent az hogy heterokrómiás?) :) -
Culram #18981 A Skygirlsben is van egy német kiscsaj. -
nemértem :S -
Rozen Maidenben mondogatja az egyik szereplő, a heterokrómiás ^^ DESU -
Nuki #18978 Ez, amelyikben fojton mondogatják(mondogatjátok) hogy desu desu desu desu ez melyik animéből való? :o -
loherén is van még kettő, nagyon idétlen ^^ -
ezmiez? -
Shadow_THH #18975 -
Jaja XD az oltári volt -
Prof William #18973 Bírom amikor japók angolul próbálnak beszélni. :) Ha egy szereplőnek japán neve van az ok de amint Angol nevet adnak neki indul a japánok híres Ö képzése. :)
Alicia Hearltand = Wátási Álisia Hártolándö!
Mindenkinek ajánmlom a Magical Pokaan 11 részét... Az lényeg hogy csak angolul szabad beszélni ebben a részben. Hát amit ott levágnak... :) -
AranyKéz #18972 Ő varázslóóóóó, neki könnyű :) És lehet hogy a varázslatnak volt egy kis mellékhatása az angol nyelvtudására :)
-
Genshiken 2. évad hol tart? ^^ és milyen srűn jön ki? -
Ja, meg az Ai Yori Aoshi ~Enishi~-ben a jenki család se semmi XD -
Most a legújabb Genshikenben az usa-ból jött látogatók olyan japán akcentussal beszélik az angolt, öröm volt hallgatni :D -
Evangelion?
Asuka japán akcentusától majdnem lefordultam a székről :D Meg a Mahou Sensei Negima-ban igaz, hogy Negi a japánba költözés előtt tanult meg japánulSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, ennek ellenére olyan japán akcentussal mondja a saját nevét, hogy az már fájhárom hét alatt, hogy a macska rúgná meg -
Sok animében hallottam már, hogy németül süketelnek, ha valami varázsos dolog van akkor a varázsigéket azzal mondják, gondolom japcsiknak a német hangzás elég furcsa és ilyen misztikus hatást kelt. -
Egyik gondolom Evangelion
másik nemtom...
FMP-maratonom előrébb csúszott erre a hétre :c tegnap kellett valamit néznem de nem volt mi a gépemen (ezen kívül) és tölteni nemtudtam, szal elkezdtem ezt ^^ vicces hogy elég sokan leszólják (legalábbis sok leszólást hallottam :\) pedig van benne minden, és így nemtomhanyadszorra (soxxor ment a TVben bár nemtom hányszor láttam ^^) sem unalmas :D -
najo.. de mivan ezzel a nemet dologgal? jo.. most nemsok nemet karakter jut eszembe de az a ketto is mecha filmben van es mindketto pont ugyan olyan kis undok picsa.
-
Az angolokat/amcsikat se lihegik túl szinkronügyileg. Mikor például a Black Lagoonban Revy (aki a történet szerint asszem New Yorkban nőtt fel) elkezdett angolul beszélni azt hittem rögtön leverem a hangfalat. -
miert van az hogy a legtobb mecha filmben van valami undok kis *eci nemet transfer student??? es a legszornyubb hogy nemetorszagbol " van" a csaj es olyan rohadtgusztustalan japan akcentussal sprechen -el hogy rossz hallgatni.. miert nem keresnek valami nemet bevandorlo csajt a szinkronhoz? -
aha. azé megnézem ^^ Amaenaideyo-ban is kellemesen csalódtam :D
off: Guilty Gear X2 naon fasza ^^ -
AranyKéz #18961 Pár órával ezelőtt még egy másik hír volt a helyén, hogy valaki szórakozik a domain név reggel. Egyébként a szövegből is egyértelmű hogy valaki felnyomta a dolgokat...
-
busou renkin: tipikus shounen, tipikus 'meg akarom védeni a csajom és meg akarom menteni a világot' főhős, tipikus 'nem akarom, hogy megmentsenek és szeressenek' csaj, tipikus 'elpusztítom a világot, mert kibaszott velem' főellenség. Nagyjából. Ráadásul megdobva még ez valami kicsavart alkímiával (aminek persze semmi köze hozzá). -
Áttelepülnek egy másik címre, megújul, ITT a hír -
Nuki #18958 Pedig nem. És? :D
Attól még miért nem létezik az oldal? (nem mintha kedveltem volna, és 0-nál többször jártam volna ott
... lóherén pl sokat hallani erről)
-
AranyKéz #18957 Nemnem, a "feltörte" szinonímája :) Azt hittem egyértelmű :S
-
(Feltételezem) a "köpött" illetve a "feldobta" szinonimája :P -
Nuki #18955 Felnyomta? Mi van? Nem értem ezt a szituációt... -
AranyKéz #18954 Barefoot Gen /movie/
-
AranyKéz #18953 Pár barom felnyomta. -
_Vegeta_ #18952 Valami diditforthelulz forum lett belole, de most az sincs. Valami nagy majre van odaat. :D
http://4chanadmin.blogspot.com/ -
Prof William #18951 A 4channal mi van? Nem jön be... -
A specialoknak általában ez a lényege. -
Bosuo Renkin (vagy ilyesmi. Arms Alchemy angolban asszem).
nekem beajánlották hogy nagyon fasza ^^ vélemény innen?
Kaze no Stigma
ezt meg én raktam be a mit nézzek listámba :D
ez 50 rész kb, meg még van az Azumi amit megkéne néznem... tervezem a téliszünetre a programot :D
Busou Renkin
Kaze no Stigma
Azumi
Full Metal Panic (mácsoccó)
Full Metal Panic Fumoffu (harmaccó)
Full Metal Panic The Second Raid (másoccó)
ezeket terveztem ^^ valahogy rámjött az FMP :D de lehet hogy még a héten elkezdem nézni megint ^^ (ritka hogy valamit 2szer megnézzek)
amúgy a nagy listámban van még 16+16 (16hoz van magyar felirat 16hoz nincs) anime :D azokra is sort kell majd keríteni x)) -
hát igen ez a death note special kusza de szerintem igen jo