72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • biomage
    Kis youtubeos keresésel találtam egy animet, az AA azt irták nagyon jó ecchis anime, szal kis infot kérnék a Maburaho cime animröl, menyire vicces?
  • ronihun
    egy ideig nem ment nekem de mostmá jo
  • AranyKéz
    Ja, bár mostanában elég soxor van lenn.
  • ronihun
    nektek jóa gőzös?
  • armageddon666
    Na Negima!-t elkezdtem ^^ jónak tűnik ^^
  • BEAST #19182
    hmm, lehet meglesem ezt a Starship Operatorst :o
  • RelakS
    pü-ben tusz elérhetőséget a Negima!?-hoz? A Negima!-t láttam már, az jó volt :]
  • armageddon666
    igen ^^

akkorr mégis csak a hosszúnevűvel klezdemn :D
  • mikszer
    annyira nem komoly, csak a vége felé.
    azeleje nagyon is poénos (Nagyon. ... újra meg kell néznem... :) )
  • Nuki
    Ecchni téma: Karin-t láttad már?
  • armageddon666
    huhh... ha komolyabb akkor azt inkább későbbre hagyom ^^" most valahogy nincs kedvem a komoly dolgokhoz :C
  • mikszer
    Igazából az új alternatívája az eredetinek - szóval kb. ugyanaz a sztori más beállításból. Az első talán komolyabb (na persze), a másik meg inkább a varázslós részekre gyúr. Szerintem először a "régit" nézd meg.
  • armageddon666
    Akkor Negima, Ikkitousen, Starship lesz a sorrend ^^

Negimából melyiket javaslod? a régebbit vagy az újabbat?
  • mikszer
    Öhh.. Negima aranyos (mindkettő), Starship Operators nekem nagyon bejött (zéró ecchi, full dráma és spacefight) Ikkitousen az kemény - értsd, első ütésre foszló ruhákat viselnek (nem tudom, hol gyártják nekik a mindennapi ruhát... ), de azért hentainak én se mondanám. Ha tetszett, van egy második sorozata is.
  • armageddon666
    kéne valamit néznem :C
    Valami ecchire gondoltam ami azért ecchi de mégsem annyira hogy nagyon :D de azért mégis xD összeírtam igazából 3t...

Ghost Hunt (25 rész) ez valami horror... látta-e valaki? vélemény? ijesztő? ^^ vagy félelmetes? ez mondjuk full nem ecchi...
    Starship Operators (13 rész) na erről csak jót hallottam :D érdekelne egy kis spacefight is... de zéróó ecchi :C
    Ikkitousen (13) na erről meg azt hallottam hogy fullecchi dehogymár néha hentai O.o ezt hogy kell érteni? ^^ meg még olvastam pár ismertetőt amiben "light hentai" vagy mi van ^^" csak nemtom ez mit jelentsen :C

EDIT: esetleg Negima?! vagy Mahou Sensei Negima? ^^
  • Nuki
    Buék XP
  • armageddon666
    Oh, álaim szobája x)
  • armageddon666
    Mind Haruhis :D
  • biomage
    egy két karaktert felismertem a képröl :)
  • RelakS
    Hasonló jó bulit mindenkinek :]

• Seth
    Menthetetlen ^^
  • biomage
    Ja ö egy igazi otaku :), az a suzumiya kulcstarto nagyon tetszik :) meg pár fan art poszter
  • RelakS
    -Szia! Otaku vagy?
    -Háááát... talán, de nem hiszem...
  • RelakS
    Jah, Buék ^^
  • Seth
    Egyet találhatsz mit jelenthet :D
  • Rundstedt17
    ?:D
  • RelakS
    明けましておめでとう御座います!
    [Akemashite omedetou gozaimasu]

Minden kedves fórumozónak!
  • BEAST #19160
    BUÉK mindenkinek ^_^
  • armageddon666
    BUÉK mindenkinek! :))
    Shinnen Omedetou! (ha jóltudom :$)

iylen képek még jöhetnek x)
  • biomage
    de szép
    neked is
  • Hmuda
  • Prof William
    Az SG-re is mostanában ilyenfajta nagy tudományos áttörések kerülnek fel. :) De leglánbb msot már tudom honnan ered ez a hülye fej amit már 2000 féle animevariációban láttam .:)
  • Seth
    Hát igen , kb annyira értelmes mint az " angol tudósok kiderítették, hogy akinek a kisújjának az utolsó újperce csak 30 fokban hajlik,azok kevesebb ideig élnek" szerű tudományos hírek :D
  • armageddon666
    jjjja... mondjuk :D
  • RelakS
    Azt én is láttam, hogy a csajban kissé megállt az ütő, hogy mi van?, de akkor sem túl értelmes :D
  • Nuki
    Ezt láttam már valahol
    De hogy tesztelte? :o Vagy milyen teszt? Nem értem.
  • Seth
    Most melyik részét nem érted?
    A szöveget ami az FMA-hoz van írva? kb: Scar: Akarod a bölcsek kövét? Ed: Nanáhogy
    Erre Scar összeroppantja, mint az a prof a youtube-os videóban a névjegykártyát. Aki egyébként az emberi viselkedési formák és reakciók doktora és kutatója (tesztelte kicsit a riporter csajt, csak elég idétlenül hat a módszere, bár kétségtelen hogy bevált,csaj köpni nyelni nem tudott:D ). Így már azért kapisgálod?
  • armageddon666
    lol XD de még mindig nem értem -.-
  • Seth
    Na már tudom, hogy EZ , EBBŐL jött
  • CSOCSO
    az elso ket animeban ez meg erdekes volt.. de egy ido utan mar nagyon gaz :D nagyon sok anime egymasra hajaz es mindegyikben ugyan az tortenik.. par eve jobban szerettem animezni....... tele vagyok animekkal es nem nezem oket :(