72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
remélem érted
-
chikushou? ^^ -
畜生!!!111 
Még jó, hogy letöltöttem a Pokoli lányt
-
nekem van ^^ inuyasha megy épp :D -
Nálam vanik ^^ -
Másnál sem van animax? -
akkor mik? :DDDD -
_Vegeta_ #19380 Ezek az alapnak szamito animek? Gyerekek! nemááááááár :D -
jó kérdés! igazából nem tudom... többnyire olyanok sztem amik hordoznak valamit a felszín alatt, vagy hoztak valami újat magukkal ^^ valami ilyesmi... (esetleg a legnépszerűbbek, bár Naruto is oda tartozik amit nem csípek :c) -
No megneztem a macross frontier 1-et,,, egesz jo, grafika szep latvanyos tortenet elfogadhato, de elso rsz utan ne iteljunk, ha lesz idom letoltok tobb reszt is :) -
For The Win :p -
Nuki #19376 Mitől alap az alap? -
InuYasha eredeti hanggal rulz!
Először is nagyon gáz, hogy a perverz szerzetes (InuYasha - Miroku), és a betonagyú őrmester (FMP - Sagara) ugyan azt a szinkront kapta... Rekedt hangú Inu rulz :D Csak emiatt szvsz újra végignézem, immáron japánul :] (meg így elkerülöm az eszement tárgyi tévedéseket a szinkronban) Másrészt a szinkron után alakul rendesen a történet azzal együtt, hogy jópár filler is akad. Filmek: azok sem rosszak, bár az elsőőő......... khrm :S Legnagyobb bajom, hogy nem igazán illenek a történetbe, viszont látni kell a másodikat, vagy harmadikat, hogy értse az ember, miért is fogadnak egy szereplőt ismerősként
ftw: mit jelent? O_o
Hozzáadnám a listához a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu-t, bár szerintem értelmesebb lesz idősorrendben (majd a jigoku shoujo után megnézem úgy is :) ) -
Onegai megvolt
Inuyasha... hát... listában bennevan mint megnézett de csak addik ameddig leadták :S majd ha kiment a fejemből újra megnézem ^^
FMP ftw !!!
Cowboy Bebop mint InuYasha... az kusza ovlt nekem kicsit mert összevissza láttam xD szal azt is megkell majd néznem... ha kifogy a listám akkor ez jön ^^ (legvégére beraktam) -
Full Metal Panic minthárom széria :D
InuYasha (filmekkel)
Onegai sorozatok
Cowboy Bebop (filmekkel)
Én most a Pokoli Lányt nézem, de az is jó.
Apropó, InuYasha: DVD-n eljutottak a 104. részig, plusz az első film is kint van, és már igérik a másodikat. -
DragonBallt azt... hagyjuk ^^ én nem csípem ^^
Record of lodoss warra ránézek ^^
többit láttam -
azumanga daioh
record of lodoss war
dragonball (csak úgy mondom, de soha nem néztem meg :D)
Great teacher onizuka
satöbbi :D jó sok van amúgy -
Mondanátok pár alapabbnak számító animét?
Neon Genesis Evangelion (itt nem kérnék flamet :D)
Elfen Lied
Berserk (szerintem)
és itt kifújtam :c
megköszönném ^^
-
De rossz lett az új Gunslinger Girl sorozat. Mind a rajzolással, mind az animációs fázisokkal jócskán spóroltak. Majd adok neki még 1-2 részt, de nem hinném, hogy menni fog -
jaja olyasmi nve van ^^ -
Rundstedt17 #19367 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valami skull knight vagy hogy hívják -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valami olyasmi hogy <nemtommianeve> megjelenik és megmenti őket ^^ Guts, Caska, és a kissrác (aki a táborhelyen találkozott a démonokkal) életben maradt. -
ááááá
BERSERK!.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
beleőrülők! valaki mondja meg hogy mi a vége(utáni vége) hogy ússza meg Guts, és Caska életben marad e??? a faszom hogy lehet ilyen elcseszettül felbaszni az agyam egy animevel, nem tudom felfogni :D -
az új bleach movieről tudtok vmit? -
Na Code Geass nálam 10/10-t kapott és bekerült kedvencekbe :) waiting for sequel... -
Code Geass utsó 2 része jön -
Hehe, tényleg, Szőke Kapitány is nyihogott a kínainál XD -
lol tényleg XD bazz xD pedig ezt tudtam XD -
AranyKéz #19359 "helló" kínaiul.
-
Én megnéztem az első részt, abban van :D A kiccsaj valami kajáldában dolgozik, annak a reklámja 
Armageddon: Lehet, hogy semmi :D vagy kínai -
miaza ni hao? ^^ -
nyan nyan nyan nyan ni hao nyan gorgeous, delicious, deculture. -
most hogy mondod énis x)) bár lehet mondtam már XD emiatt és csakis emiatt lehet megnézem Macross szériát xD ha egészet nem is de a Zero-t és Frontiert igen :D -
Szerelmes vagyok
-
-
Initial D second stage, third stage, extra stage, fourth stage, még az ex-Driver autós de csak ennyiben hasonlít. -
Hellosztok
Most néztem végig az Initial D-t. Tudnátok ilyen típusú animet ajánlani :) -
KELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
-
És íme, a Firefox legújabb verziója 
-
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2nd Series-- ehhez az animéhez vki tud linkelni nekem normális feliratot?? ami jól van időzítve pl.
Előre is thx