72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
az Alchemist szinkronja szerintem nagyon jó lett ezért vagyok bizakodó a Bleachel. Ha egy-két mellékszereplő pl:Keigo szinkronját elcseszik az nem érdekel de ha pl.:Kon vagy Ishin szinkronját valami olyan szinkron szinész kapja aki nem tudja beleélni magát akkor a szinkron nem lesz több egy dzsetxes narutonál. Ha Byakuya hangját egy Hujber Feri kapná akkor is falnak mennék.
Tényleg? valaki nem tudja hogy meg egy szinkronszínész kiválasztása a karakterhez? -
én meg leszúrom lassan magam :D sok szar szinkron XD legnagyobb gondom hogy 1-1 hang nagyon jól eltalált az újakban (meg a régiekben is) de többnyire broáf --.- -
Az animaxon már kiírták az első 6 bleach rész időpontját. 6-ik rész címe: Ichigo vs Ichigo 20 percig töprengtem ki a másik ichigo mire leesett, hogy a kedvenc módosított lelkünk itt lép színre :D. -
Érdekes sorozat de a lényeg elég lassan bontakozik ki és nagyon gyorsan lezajlik. Amúgy ey nagyon hangulatos kis anime. -
-
Na lassan ideje lesz előfizetni a kábel tv-re :D -
Nuki #19422 Február 07. -
Azt elekzdtem, csak nekem a dvd-lejátszómba szagatott, gépen meg nem volt kedvem nézni, de tervbe van véve...
Te láttad? ÉS Jó? -
Gábor #19420 Úgy döntöttem újra megnézem a full metal panic-ot, viszont kedvenc kmplayer-em és mplayerc-m is pattogó audioval játsza le, míg a vlc-nek semmi gondja vele. Lenne vkinek tippje, hogy miért lehet ez? A gőzösről xvid-ben szedtem le. -
Rundstedt17 #19419 Kössz -
Samurai Champloo-t láttad már? -
Golden Boy - iszonyat nagy :DDD, basszus mekkora mázli hogy rátaláltam
-
Nuki #19416 Én nem nézem, ne tőlem kérj bocsánatot ;)
Hirtelen ez jutott eszembe.
De a többieké is jók. (Y) -
Sry...torrentet tudok használni, a feliratokos oldalakon meg nem taáltam... nah:D -
Seth, letöltőhelyet ne itt... egyébként is, tanulja meg használni a guglit, meg a torrent oldalakat :P
[hmm... apropó, torrent... [#idiota] ] -
ITT de csak első 10 részhez.
EVA INFO -
tudni valamit a Rebuild of Evangelionról? csak szebb lesz vagy esetleg lesznek plusz jelenetek is meg jópár kilesz vágva? ilyen Shuffle Memories szerű lerövidített változat vagy mi? :S és megjelenés? -
Húú..köszi szépen...a Get Backershez van felirat, mert én nem találtam?? -
AranyKéz #19410 Nem említünk letöltőhelyeket, jó lenne módosítani a hozzászólást.
-
nah hála égnek nem én vagyok egyedül ezen a véleményen ^^ de ne flémejjünk :C -
_Vegeta_ #19408 Kozerdeku informaciot hallottunk Csocsotol. -
laputa - castle in the sky című animét keresem usteam-on nincs :\ esetleg ha valaki tudna valami akkor írjon egy privátot köszi -
thebluesnote #19405 Legend of the Galactic Heroes? -
Fullmetal Alchemist, Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi, Yu Yu hakusho, Get Backers vagy a Gundam sorozat bármely tagja: ezekben van harc és elég hosszúak is. -
valami más? az nem nagyon érdekel.... -
Rundstedt17 #19402 Olyanra lennék kiváncsi ahol politikai csatározások,cselszövések és merényletek láthatók bőven.Van ilyen? -
meg idegesito faxsag is... bocs.. -
Nuki #19400 Dragon Ball. Abban van verekedés, és jó hosszu. -
one piece? -
Naruto, Bleach már mind a 2-t nézem, és kira, esetleg vmi más? -
Nuki #19397 Ha jó hosszút szeretnél: Naruto, Bleach, stb.. :) -
:OOO
az en szolgaltatom is a fibernet :O ... rohattak, mar napok ota nincs animax :< -
Valaki ajánljon már pls egy faxa animét, ami nem szamurájos de van benne (sok) harc és van is hozzá felirat és még nem láttam:D:D
MÍrjatok majd szólok ha láttam....THX -
fenébe... szerintem a fibernetnél egy jódarabig nem lesz animax :(
Elindul a reklámja, majd megáll az egész, és elmegy az adás :/ Valaki lehet, hogy nem fizetett valakinek... -
Gábor #19393 Egy fél évnyi kihagyás után visszatértem hobbimhoz: megint elkezdtem anime-ket nézni.
Elsőnek a Black Lagoont néztem végig a héten. Nagyrészt egyetértek az előttem írt véleményekkel, csak annyit tennék hozzá a hiányosságokhoz, hogy a karakterkről kevés háttérinfot kapunk, ill a fejlődésük sincs a potenciáljuknak megfelelő mélységben árbrázolva. -
nállam megy -
nalam sincs animax, mar masodik este :< -
Mondom magamban, hogy jajj, de ismerős Enma hangja...
Seiyuu: Mamiko Noto
Honnan ismerős?
Az egy dolog, hogy Kazama Shinjinek is ő a hangja, nade a Negima-ban ő Nodoka, és szinte ugyan azon a hangszínen beszélt benne :]
-
_Vegeta_ #19389 80-as evek vagy az alatt kell keresgelni. ^^
Dr Slump; Tetsuwan Atomu ismerosen cseng? ;)
-
van WaKanom :D anélkül ki sem tudtam volna olvasni xD