72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bulykin
    Akkor jó, csak rohadt lassan jön....
  • Frosty01
    őőőő

iszonyat jó!

egyéb semmi. megéri megnézni
  • Bulykin
    Látta már valaki a Claymore-t?? Vmi vélemény? most akarom elkezdeni....
  • biomage
  • Frosty01
    3., :D mosmilesz jaj

ha bugyi kell, nézzél hentait ^^

jah de lehet hogy ott se látsz majd bugyit
  • Jagi
    lool ;) (a bugyis részre)
  • CSOCSO
    Blood+

25. resznel tartok az 50 bol.. eddig nagyon faja volt az anime viszont van egy ket erdekes dolog...

1) akar francia.. akar vietnam, oroszorszag.. akarhova mennek mindenki japanul beszel... persze hulyen nezne ki ha mindenhova tolmacs kene de kicsit akkor is ficamos a dolog..

2) igy a 25. resznel vegre elojott egy zene rész ami Hans Zimmernek koszonheto... a neve kint van minden openingben de ez az elso resz ahol felismerheto a keze munkaja ( amikor a hajon eldonti hogy marpedig akkor is vegigcsinalja, mikozben David-san nal beszelget)

3) 10. resznel dobbentem ra hogy meg egy bugyit se lattam:D:D:D uramisten!!!!:D:D:D
  • AranyKéz
    Angol szinkronoktól frászt kapok, teljesen természetellenesek.
  • biomage
    jó tudom kicsit gyerekes a hangok, de amikor meghalotam az angol szinkront, az még roszabb volt
  • sweech
    naruto magyar szinkronja elviselhető? D: szerintem undorító, elveszíti miatta a sorozat a hangulatát :C
  • biomage
    felfogtam, inu hangja angolban jobb mint magyarban, de naruto anime angol szinkrona, öttös értékelésböl csak egyest tudok adni nekki :P
  • RelakS
    Nekem tetszik az a rekedt normálatlan hangja XD
    Viszont a magyar szinkron tényleg gáz, és én a tárgyi tévedések miatt nem kedvelem :S Azért lementődött
  • BEAST #19617
    Inuyasha eddig az elso anime ahol az angol szinkron jobban tetszett az eredeti japannal, foleg Inuyasha hangja :) .... szerintem meg a magyar hangja is jobb mint az eredeti japan :s
  • BEAST #19616
    Szerintem meg nem rossz.
  • biomage
    én meg láttam narutot angol hangal és majdnem kidobtam a fülhalgatomat az ablakon olyan szörnyü van, de a magyar szinkron valamenyire elviselhetö, ugy hogy ne istenitsd az angol szinkront, kösz
  • Mirk
    mostanában megnéztem egykét részt az animaxon az inuyashából, hát röhej a magyar szinkron szerintem
    az angol nagyságrendekkel jobb, és persze a legjobb az eredeti japán
  • biomage
    kösz :) én is beirtam az anime topikot a bannerembe :)
  • RelakS
    Rakok be egy kis "reklámot"
  • Jagi
    a Bleach 6. endingje asszem spanyolul... ;)
  • BEAST #19610
    najo ezmiez :<
  • Jagi
    na kérem...ez halálos az abszolut hallásuaknak xD
    (megjegyzem az eretin is nagyot röhögtem anno)

ittvane
  • Jagi
    ez maradandó agykárosodást okoz...
  • RelakS
    ÁÁááá!!! XD
    Nagyon súlyos a Jigoku Shoujo Futakomori XD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Teljesítik a srác akaratát, erre a tökfej már másnap busz alá keveredik a robogójával -> irány a pokol
  • armageddon666
    azt tudom :DDD de miontha már máshol is hallottam volna xD de akkor ezekszerint semmi értelme ^^ Miii
  • Prof William
    Ez a Higurashi egyik főhősének Rika-cahnnak a szavajárása ami a kawai faktorát növeli.
  • armageddon666
    omFg :DDDDD nyipaaa-nak amúy van értelme? XD
  • biomage
    azok vannak, és betegek is :D
  • Nuki
    Jó látni hogy vannak utankozó emberek. :)
  • Prof William
    Tisztelegve a Higurashi anmime előtt íme egy csokor Rika-can nipahjaiból videóklipszerű csokorba szedve...

Szóval... Nipahnipahnipahnipahnipahnipahnipahnipahnipahnipah :)

Rika - Nipah dal
  • RelakS
    szerintem valami fasság volt, ezért a mod kb az 5. percben törölte... én is ezt teszem :D
  • RelakS
    a középső pofa lenyom némi jacko-s mozgást, csak nézd végig! Valahol középtájon, még mielőtt megkapnák a sárga izéket
  • armageddon666
    igazából... hibás... leaglábbis nekem.
  • CSOCSO
    mar ne hari de hol van ezen akarmi jacksonos?
  • AranyKéz
    ARGH. URL tag.

http://www.stage6.com/user/zg10181782/video/1322111/Lucky-Star-by-Michael-Jackson-%5BMAD%5D
  • AranyKéz
    Addig is:

http://www.stage6.com/user/zg10181782/video/1322111/Lucky-Star-by-Michael-Jackson-%5BMAD%5D
  • AranyKéz
    // Átmentem bevprogból meg logalapból, már csak a kibaxott analízis (no.1. szívatótárgy) van hátra.
  • armageddon666
    omg :D ezdejó xD
  • RelakS
    Jacko-s figura középen nem semmi XD
  • RelakS
    Ban három kép az AA-n, amit a Pokoli lány első évadja után valahogy nem tudok hova tenni... Majd a második után? :D
    Fittness Ai
    Győztes Ai
    A banda az átjárón
  • biomage
    Fiuk lányok, ha nem nagy kérés, átnéznétek a topikomba, kis játékra nagyon nem aktiv a topikom :(