72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Haruhi feeling ? ? :DDD
Light hangja talán nem is lenne rossz...
Light apjának a hangja más mint eredeti, de nekem tetszik.
L hangja torzítva fasza :D
Watari... majd ha többet beszél... bár kétlem hogy fogom nézni :S -
Nuki #19748 Szerintem akinek nincs internetje és halvány lila gőze nincs a death note-ról, az komolyan azt hiszi hogy ez az első rész és így szereti meg, ilyen titokzatosan...
!!!!!!!!444
-
ezek után már bármi lehet, egyből utcsó rész lesz :D :D -
Nuki #19746 Lehet hogy a harmadik lesz xD
Vagy az első :D -
A régi NDK-szinkronos időket idézi. :) -
Nuki #19744 Francba pont az éles helyzetekben basszák el. Nó komment. -
Aki előszőr látja az majd csak pislogni fog a köv résznél. -
Jaja, már a reklám gyanús volt, 2x játszották le. Kiváncsi vagyok mindenkinél így van e. Mert pl fullmetal 34. része is abbamaradt hirtelen, vkinél(aki vmi más körzetbe, más szolgáltatónál van)meg végigment -
akkor az első rész kimaradt? 
a hangminőség eléggé ... gááááááz XD -
izééé csak nekem van hiányérzetem?
edit: látom nem...
edit2: na ezt még annyira sem fogom nézni mint Bleachet
EPIC FAIL
+hang rettentően torz...
editsok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért nem egyből onnan kezdték hogy megismerjük L-t? ... -
Ihaly-csuhaj, animax megint szépen bekavart, ez a 2. rész :D. Már a reklámnál gyanús volt, hogy 2 x volt -
JAJA! :] -
Nuki #19737 Death Note most szinkronosan :P
Várjuk! -
ez nagyon nagy volt, köszi. -
Mulatós!!! -
Hirano Aya interview kawaii :D -
Rundstedt17 #19733 NEM:D -
Befejeztem a Blood+ animet.
hat persze jo sok resz.. nehez tartani a szinvonalat de egesz jo volt...
a kozepe fele volt egy ket olyan ugras hogy csak fogtam a fejem.. egyik orszagbol a masikba ugrottak anelkul hogy elmagyaraztak volna hogy hogyan meg mikent es mieert.. mindtha kihagytam volna neha egy reszt:D pedig nem!
nahde mindegy
kivancsi voltam mit hoznak ki a vegebol.. nem erre szamitottam de azert jo volt. termeszetesen miutan befejeztem fullosan elontott a hianyerzet... szivesen neznek meg egy ket special reszt amikor Saya mar kialudta magat es jatszik a gyerekeivel, luluval meg ilyenek.
kai occse meg faszan nezett ki abban az oltonybenm nem gondoltam volna hogy ez lesz belole. -
mar ezer eve nyavogtam mindenkinek hogy ha vki tudja hogyan lehetne ezt a proxys dolgot megoldani de meg mindig nemtok rola semmit.
valaki nemtudna egy email cimet kuldeni ahol megkerdezhetnem az uzemeltetot hogy nem e lehet e nyitni egy kulfoldi szalat??? -
AranyKéz #19730 Belföldi proxy ?
-
Hát mivel itthon vagyok ezt nem tudom megmondani. Ha neked nem elérhető akkor valószinűleg nem megy. -
es mukodik kulfoldrol??????? meg fizetnek is nekik ha kaphatnek egy elerheto szalat hozzajuk -
Soha jobban. -
anime u gõz meg mukodik??? meg mindig elerhetetlen kulfoldrol??? -
kislányok, feldarabolós gyilkosság, vér, kábszer, szellem, őrület
kell ennél több?
-
IGGEN!
nem semmi vagy armageddon :P
a másodikra gondoltam! köszi -
Shuffle ? vagy Higurashi no naku koro ni :D -
keresek egy animet: valami olyasmiről szól, hogy egy kisvárosban pár lány (?) vagy diák, egymással hogy kicsesznek, és előbb a jó oldalukat mutatják aztán folyamatosan a gonosz énjüket és a végére nagyon eldurvul, és asszem ezt több szemszögből mutatják be... régen olvastam az ismertetőjét de most meg nem találom :s aki valami hasonlót ismer az plz segítsen hamar -
Oksa, thx -
Van hozzá ITT -
van hozzá felirat? -
ú bazeg tényleg a gantz
azt nagyon megéri megnézni
-
Rundstedt17 #19717 ok elsők között a listába:D -
Amik most eszembe jutnak hirtelenjében és brutkó jelenetek vannak benne
Vampire Hunter D-Bloodlust
Claymore
Gantz
Kite(szigorúan a cenzúrázott,kevés sex jelenetes változat^^)
-
Rundstedt17 #19715 A LEGFONTOSABB NE LEGYEN VÍGJÁTÉK SEMMI KOMOLYTALAN JELENET!ÉS BRUTÁLIS LEGYEN LEHETŐLEG:) -
Nuki #19714 Szinte mindegyikre azt írtad hogy szar. Akkor kérlek, mit ajánljunk neked, ha nem tudjuk mi jön be?! :D -
jah Karas kicsit tömény, de ha valaki bírja a kardolást meg a fura dolgokat, és nem retten meg attól hogy a végén csak néz maga elé és azt mondja magában: mostmivaaaaaaaan??
akkor az nézze meg :D -
ronesz #19712 Sayonara Zetsubou Sensei
Code Geass
Gungrave
Mushi-shi, xxxHOLiC, Bartender ha nyugisabb dolgok se fekszik meg a gyomrod
Higurashi no Naku Koro ni és Kai
Genshiken (opcionális)
a többi amit mondtak rendben van bár a Karast én nagyon nem ajanlom -
A digimon jóóóóó!!!!!!!!4
többi amit mondtál ebben a hszben tényleg szutyok :C -
Rundstedt17 #19710 hát nah utálom a poénkodásokat és kritikus vagyok:D