72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #19955 Az felkeltette a figyelmemet, hogy halottam rólla. ÉS leszedtem. -
ez tűnik még érdekesnek, várom hogy a feliratozás befejeződjön, és akkor megnézem :) -
Tegnap MSN-en azt mondtad még nem láttad
, vagy te a 2. évadokkal szoktad kezdeni?
-
Prof William #19952 A 2. évad elején meg olyan Battle Royales cuccot vágnak le hogy csak néztem. :) -
Ha jól emlékszem akkor mindkét sorozat tarja a szintet végig. Időnként be fog villanni egy kis lelkizés, de nem olyan súlyosak és még azokat is általában elpoénkodják. -
Én is most kezdtem neki nem rég, eddíg 4 részt néztem meg.Rég röhögtem ennyit, remélem tartja a szinvonalat végig és nem fordul át vmi komolyba, ahogy szokták :D -
áááh, nem gázXD -
ARGH!!!
Jigoku Shoujo
Felirat:
Vigyázz, hajts túl gyorsan!
-
2f suli webdizájner óráján volt 3x60 percünk összedobni egy weboldalt, amin néhány feltételnek teljesülnie kellett.
[URL=http://relaks.uw.hu/2fdokuro/]Nagyon gáz?
[/URL]
-
hat azon enis... foleg az eroltetett poenjaiktol. -
elkezdtem a School Rumble-t és nemtom mire vártam eddig :)
az anime-s utalásokon fekudtem rendesen :))) (Initial-D rlz ;)) -
kb a 110. részig pontosan nemtom...
Nel és társain meg rendesen behánytam... -
mettol meddig tart az elso szezon?:D ( bleach) -
Nuki #19942 Nem. Egyszerűen így jön ki hogy nem tudunk beszélni minden nap (és minden másnap
)
-
_Vegeta_ #19941 Bleachnek szerintem van sajat totyikja. :P Amugy en korrektnek tartom az animet. -
még jó hogy én nem nézem a mangát és így nincs mihez hasonlítanom x)) ilyenkor nem bánom hogy egyelőre eléggé el vagyok határolva a mangáktól... jobban tetszenek így az animék. -
150-ig volt erőm amíg átmentek Hueco Mundoba.. hát azt hittem elhányom magam... semmit nem hoz a mangából át feelingre... Meg az összekötő részek meg a stílus... teljesen különvált a 2. -
nézted te az újabb részeket? -
Gábor #19937 A manga hozza az első évad színvonalát? -
Gábor #19936 Az első szezon tényleg jó volt, kár hogy visszaesett a színvonal! :( -
Hiába van vége a fillereknek én már csak a manga-t olvasom. Olyan szinten lecsökkent a rajzolás színvonala, hogy az hihetetlen számomra. -
egyre kevesebb, de olyan hogy egymás után 2 is volt... mindenesetre már kurvára várom ennek a stroynak a végét.
sztem az első szezon volt az igazi... -
köszi :P. mosolyszünet? -
Nuki #19932 Barátnőmet megkérdem ha legközelebb kapcsolatba kerülök vele :) (lehet nem holnap lesz) -
erről van szó :( -
Nuki #19930 Örülj neki, leagalább az alapot látod :D -
csak a paródia (4 részes, feliratot találtam hozzá, de magát az animet sehol sem...)
a shana első évadját és a második évadját, meg az egyrészes specialt bezzeg megtaláltam :@ -
Nuki #19928 Most a shana kell vagy paródia? :D (vagy ugyanaz? még nem láttam, csak a barátnőm rajong érte) -
esetleg : Mininova.org-ról
ott elég sok anime fenn szokott lenni... kivéve az amit én keresek :@ #19914 -
2 napja elkezdtem nézni a Death Notet az Usteamról, de ott csak 28 részig van fent, de az anime 37 részes. Most a 27. résznél járok de a felirat már itt is csúszik. Mivel szerintem nem csak nekem volt dolgom ezzel a problémával gondolom tud valaki egy olyan oldalt ahonnan letölthetném a Death Note Kuro-Hana és Ruberia változatot. Visszaolvasni nem nagyon akarok, mert akaratlanul is elolvashatok valami spoilert amihez nem túl sok kedvem van :)
Nagyon tetszik az anime és semmi képpen nem akarom így abbahagyni. Aki tud kérem segítsen. -
vége -
Gábor #19924 Nem a történetre gondoltam, hanem arra, hogy vége van-e már a fillerekenek! ;) -
nézd tovább, megtudodXD -
Gábor #19922 Bleach fanok közül valaki elmondaná hogy áll az anime? Az első töltelék évad elején hagytam abba a követését és nézését. -
akkor olvasd tovább xD ez az anime pont hogy megcáfolja ezt xD
amúgy valami bájod ván Széjló Múnnal? -.- -
"the power of love to beat their enemies" nekem itt már egyértelmű hogy nem érdekel :D -
:D:D:D igazából azért kérdeztem mert elvileg Shoujo meg Mahou Shoujo az úgy lányoknak szokott készülni xD -
Az AA azt írja, hogy a harcjelenetek rendkívül jóra sikerültek :}
Szal nézd meg, és számolj be :D -
Magical Lyrical Nanoha-t (vagy ilyesmit) látta már valaki? valami infó róla? XD
"Typically Magical Girls use the power of love to beat their enemies. Nanoha does the same with massive firepower."
valami ilyesmit olvastam aztán mondom lol :D aztán kiváncsi vagyok rá xD
most Witch Hunter Robint nézegetek ^^
(meg Zoku Sayonara Zetsubou Sensei, meg Bleach, meg Rosario+Vampire, meg D. Gray-man :K) -
Miért nem megy az Usteam? Már reggel 9 óta áll :S