72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Borultam :D
  • BEAST #20358
    Batman feje nagyon hasonlit a CN-es fiatal batmanre, kivancsi vagyok pontosan milyen szalon fut majd a sztori, mondjuk sosem voltam nagy rajongoja, de ebbe lehet belelesek.
  • Seth
    amcsi-japó koprodukció, feltételezem híresebb amcsik rendezték/írták, míg japcsik rajzolták
    Hasonló a helyzet mint az Animatrix-nál. Többféle elgondolású Batman. Ez jó,mert ha vmelyik stílus bejön a népnek,akkor tudnak kicsit újítani a Batman franchise-on
  • sweech
    Július 8
  • Bulykin
    már van ilyen?vagy mikor lesz?
  • sweech
    nem anime, de olyan stílusban csinálták. éshát kurvajó :o!

• Frosty01
    Mint ahogy influenzát is....
  • armageddon666
    Ejj... ma már mindenki kaphat Geass-t? -.-
  • armageddon666
    esetleg lesz megint tali? ^^ bár nemtom hogy most elmennék-e rá :D vasárnap semmiképp... osztályomból már 5en leszünk xD szombaton csak 3an...
  • Black Hawk
    akkor ott alszok :)
  • Nuki
    Igen :P
  • RelakS
    Jah, ördögi kör, mi? :D
  • Nuki
    Tökmindegy, ha leadnák, akkor a 22.re kellett volna várni. Ennyi. :D
  • RelakS
    Igen, most ment a 20.

Ezen is szarrá röhögtem a fejem

Kár, hogy a 21.-re csütörtökig várni kell :(
  • Seth
    de AXN előbbre jár 1 résszel,mert az 5. részt kétszer adta le egymás után az animax még az elején, és köv héten adták a 6. részt , így elcsúsztak 1 résszel, míg az axn-nél nem volt gond
  • biomage
    19 rész volt most az animaxon
  • Seth
    már a 20. résznél vannak?
  • RelakS
    JEEEE

Az AXN-en már az új opening is feltűnt a DN-ben! :D
  • Seth
    Ma 21 órakor a M2 -n Vándorló palota
  • armageddon666
    bocsi spamért de ezen még nagyon röögtem xD

• Frosty01
  • armageddon666

owned
  • Nuki
    A srác aki azt énekli, hogy "hej hej ningen szákör", abból simán kinézném, hogy embert tudna ölni...

Az alternatív openingje a Haruhinak (mert eddig még csak azt láttam) szép munka, tényleg jól hasonlít az eredetihez... Mikre nem képesek egyesek :D
  • armageddon666
    ending rulz :K valami olyan története van a klippnek hogy vannak a rossz zenészek (mint a rapperek, meg az elején a kimázolt emberkék, meg a megasztáros lyány), aztán jön Kira és megöli őket. És után jön Maximum the Hormone :D én bírom a klippjeiket ^^ Koi no Mega lover is fasza :D de ez már off mert ez nem anime op/end :C
  • csocso14
    Azt jól teszed, de szerintem a 8 kicsit késő :D
  • RelakS
    Death Moon-t esetleg valaki? Azzal inkább csak kérésre sokkolnék :D
  • RelakS
    Ezt a variációt MEG KELL KERESNEM :D

Addig is van endingje is nekije
  • Hmuda
    A Lucky Star-ban az AMVHell4-es darab szerintem jobb. Nem teljes, de jobban össze van rakva. :-)

• Black Hawk
    Annyira belefeletkeztem a rohadt éretségibe hogy teljesen elfelejtettem a Con-t. Gyorsan megyek jegyelővétel meg minden mindenhol elfogyott :D. asszem jövőhéten már 8 kor a pecsánál fogok dekkolni :D.
  • RelakS
    Attól, ami a full zenéhez van?
    Mert? :D
  • CSOCSO
    haruhi jo volt.. az eredti videokliptol meg majdnem komaba estem:D
  • csocso14
    A full videoklipp nagyon komoly, tetszett :D:D:D
    jók voltak, főleg haruhi, a kis videó is jól jött, hogy milyen az eredeti :D
  • RelakS
    Variációk des nót openingre:
    Oridzsi:

Haruhi:

Lucky Star:

Full videoklip:

• GyuriX2572
    Elnéztem. A 6. rész az a Return of the Cooler. Így már megvan :)
  • armageddon666
    Nézi valaki a Sayonara Zetsubou Sensei-t illetve a 2. évadot? :C
  • GyuriX2572
    Hello!
    Meg szeretném nézni a Dragonball Z Movie 6: Brolly című részt. FAQ alapján nem találtam meg, légyszi segítsetek. Köszi!!
  • RelakS
    ha valami be van égetve, az bezony úgy marad, bár lehet, hogy valami trükkel ki lehet szedni, de a felirat helye garantáltan randa lesz
  • Frosty01
    beégetett feliratot valamilyen módon ki lehet szedni a filmekből? :/

esetleg felül"égetni" :D egy másikkal, úgy hogy ne takarja el pl az angol a magyart ^^
  • armageddon666
    izééé... Haruhi 2. évadról lehet tudni valamit? úgyértem lesz-e egyáltalán? (vmiért nagyon úgy rémlik ^^" vagy csak vágyak -.-)
  • armageddon666
    1. rész nem tetszett. akkor egy hónapig hagytam. aztán leszedtem és nagyon ütött ^^ valahogy uccsó 2-3 részt (26os nélkül persze) túl komolyan vettem :S