72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #20479 Mi történt volna ha Spongyabob kezébe kerül az ominózus Death Note?
SpongyaNote -
PM ment ^^ -
Na írd ide spoilerben, nem fogok válaszolni rá :), csak kiváncsi vok mire gondolsz -
Szerintem tudom, mi lesz a lényeg, de talán szpojlerben sem írom be :] -
Akkor nagyon elnéztél a lényeg felett :D , na majd meglátod -
Ominózus? Le van töltve, belenéztem.
Egyelőre két dolog biztos: Benne van Misa dala, és hogy kibszott nagy szarkavarás lesz a végén ^^ Inkább nem néztem végig -
Na jövőhéten ominózus 25. rész :) -
DN 23. rész.
Talán az eddigi legjobb!!!444 -
jó volt :) -
zomg, egész jó xD 1-2 rész nagyon ütött :D de voltak gázok is :S pont mint a nagy AMV HEll ^^ -
AranyKéz #20469 Haver hiányolt egy részt; sajna a conon nem voltam ott, szóval nem tudom miről beszél;
Tomi - ööö beteg vok.. says (21:34):
fma repül a bálna?
az hol volt?
-
ezaz, ezaz?:D
jeee^^ -
HMMM.
ASZTAPASZTA
-
AranyKéz #20466 *dobpergés*
http://rettenetvideo.extra.hu/magyaramvrettenetv2.mp4 -
manga meghozta a kedvem ^^ rájöttem hogy az OVA 1az1ben a mangáról készült O.o ha a sorozat zenéjét vágták volna hozzá :S az úgy 11/10 lett volna XD -
Ejj... abból sohasem elég :D -
ejj... megint Hellsinget nézek ^^ -
semmi baja ... nem a városra gondolok!!!44
-
nálam jó -
Gőz nektek is kifújt?
ill megy csak minden üres O.o
HELLSINGET aKAROK!
tényleg, ova hogy áll? hány rész van kinn és mennyihez van minimum angol sub? :K illetve csak angol sub érdekel az ovából mert a magyar amit legutóbb láttam egy okádék volt O.o -
neem, az elején a pokémon főcímdalával kezdenek, de már elfelejtettem melyik animével, pedig híres :\ -
nem ezt keresed? -
oké meglesz^^ Nekem mondjuk volt okom benn maradni, habár én is menni akartam, de nagyon nem bántam meg. :D
Hát, igazából nemtudom, régebben sokat jártam ide is, aztán sokat nem voltam sgn, teleszpemmelték mindennel, és nem volt kedvem követni az eseményeket, aztán csak gyűlt és gyűlt...szóval nemtudom :D
lusta voltam, de mostmár itt vagyok :$ -
ejjj lemaradtam arról már xD akkor majd ^^ csütörtökön xD ha kijött linkeld be, thx :D
am miért van az hogy csak conok közelében látlak írni? O.o -
Vasárnap, a performance-ok után kicsivel. Valami hihetetlen elmebeteg, tényleg rászolgál a nevére :DD -
de így legalább tudom hogy ilyen is volt ^^ mikor vetítették? O.o -
Naja, igaz, gugli, oké :$ -
"Csütörtökön lesz uncensored version, tessék kivárni. "
ejj de jó a gugli meg a sakuracon fórum XD -
amvhell SZERŰ.
"Láttad az AMV Hellt? Ha szeretnél valami hasonló hazai próbálkozásban részt venni, ha van egy-két jó öteleted, tapasztalattól, AMV-s múlttól, videóvágó programtól függetlenül mindenkit vár a M.A.R."
Forrás: AOIANIME
:CCC mondjuk régi hír már
-
neem, pár perces AMV az is, több animéből összevágva. Szerintem :S -
az AMV Hell az más. A rettenetet meg nem láttam -
az nem egy AMVHell szerű hosszúság lesz? vagy akkor már van? -
anyám, ez se gyenge :D
De! Lenne mindenkihez egy kérdésem, aki ott volt conon és aki nem:
Volt egy AMV conon, Magyar AMV Rettenet címmel asszem, és valami baromi ütős volt. Tudja valaki hogy hol találom, youtubeon nincs :C -
köszi a segitségeket -
Akkor ugyanerre a zenetémára: http://youtube.com/watch?v=Ba1ZSHH_60I
:) -
AranyKéz #20444 Mit találtam :)
http://youtube.com/watch?v=ZAFv8UWJXgQ
-
Subtitle Workshop vagy medusa. Medusa-val ha formázottt a felirat akkor a formázás megmarad időzítés után is Subtitle Workshop-al meg már nem lesz az, csak sima srt-hez érdemes használni. -
Én ezt szoktam használni ha ilyen gondom van: sub manager -
BS Playerrel el lehet csúsztatni, de az nem végleges -
Nuki #20440 A legtöbb codecba bele van építve. Ha codec csomagod van, keress valami olyan nevet aminek "sub" vagy hasonló van a nevében.