72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
csinalhatnank ilyen felmerest hogy kim ennyit tud... pl az a fejfelcserelos kep is faxa volt.. asuka teste a masik arccal :D es forditva.. loal
nomeg ez a zene is:D oszt az se vagja aki 1 honapja latta:D en mar 1 eve lattam kb de azonnal leesett:D
meg tobb ilyen kene:D -
:D
Szerintem ez a legjobb verzió:
Zene szempontból mindenképp -
OMG... ti mind menthetetlenek vagytok.......................
katt ide
-
nescafe reklám?
-
nem -
Ismerős a zene? :] -
Paint Shop Pro X
lementettem a netről egy képet, kétszeresére nagyítottam, majd vektorokkal körberajzoltam ^^ -
zomg... RelakS... izzééé, ezt mivel csináltad? O.o sztem naggyonjó :D -
oké ,akkor úgy mondom, hogy aki látta már a sorozatot annak feltűnik (kivéve Frosty-nak aki alig 1 hónapja látta, na ő nem számít :D ) -
Nuki #20631 Nekem nem
-
hát ránézel és egyből feltűnik szerintem ,hogy nem stimmel vmi -
hát nem tom.. én nem vok ilyen sasszem legolasz, de azért nincs 1 hónapja hogy láttam az animet
mindegy :D
-
fel van cserélve a fejük+ a hajszínük is -
nemvágom halp mi!
-
csak egy kis eltérés van :D -
Szerintem itt valami nem egészen stimmel :] -
:D -
nem, csak nem találtam megfelelő méretben :( -
Unatkoztál?? -
Milyen lett?
Igen, tudom, a betűtípusok nem stimmelnek, de ilyen volt raktáron :S -
Najó, kétszer is, de feleségül nem venném :DDD
#20619:

-
Nuki #20619 :DDDDdd
Miéért? Haku is jó csaj :D (Naruto) -
MisaMisa? dugnám
(csak ki ne derüljön hogy ő is fiú :C)
-
Nem azt írtam hogy dugnám 
Csak én mindig felröhögtem a sorozat alatt hogy elkezdett a bábokkal játszani, meg a kis hülyeségeivel szórakozni :D Kis hülye :D
Hát én ha valakit utáltam az MisaMisa volt, idegesítő egy karakter, de nagyon. -
kösz -
de Near fiú :C és Neart majdnem annyira utáltam mint Mellot.... gyájj... végét még lehet megnézem 2-3szor xD valamikor :D aztán talán meg is értem majd mi történt :K -
aha :D -
Nuki #20613 Ajánlom a 21. pontot: Die.
Komolyan, miért akarjak ilyen lenni? Azért hogy szeressenek az animefan nunik?
(najó korrektül odaírják: ne egyél egésznap édességet mert kövér leszel.) -
ezt nem rég találtam a neten :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nuki #20611 Hát azért amikor egy Tank Aranka akar eljátszani egy Sakurát, aki ráadásul 13 éves verzió, mégcsontkollekcióbb karakter mint a későbbi változata.... nos: 
Jó nálad nincs ilyen alkatbeli eltérés, ami látványos lenne, de ha jó neked legközelebb feljöhetsz vonattal xD -
nem a méret a lényeg :D hanem menyire tudja eljátszani a cosplayezö L t :P és én 100% képes lennék eljátszani -
Nuki #20609 Volt L-ünk :P
Jó az a legcivilebb jelmez, de szódával elmegy :D
Mellesleg neked nem állna jól. :P
(mellesleg jó a logód :D tetszik az az "ichigo püfföli menos grandét" logó is, gondoltam már rá hogy valamilyen formában megjelenítsem én is, de már lenyúlták, nem baj :D ) -
van pl én :D, bemertem volna öltözni L nek :D -
Nuki #20607 A Csili Boys nevü animekonon aránylag nagy sikert arató bandával cosplayben Majális alkalmából kolbászoltunk egy sort a XIX. kerületben, úgymond rendeztünk magunknak ilyen "utó-animekont" :P
Van egyáltalán olyan őrült itt, közöttünk akik képesek lennének ilyenre? :) (light válasza nem ér, ő is ott volt) :P -
Nuki #20606 Kira sokmindent elkúrt. Minden úgy van jól, ahogy megírták a forgatókönyvbe, mangába, animébe, stb... így lehetett így kihozni a sztorit, hogy a jó is nyerjen, és a jó is. (mindkét "jó" oldal örüljön) :D -
AranyKéz #20605 Valahonnan meg lehet tudni, hogy a 17-edik résznél milyen változások történtek az alkotógárdában, illetve hogy hol laknak az új készítők, valamint azok, akik a régiek kirúgásáért felelősek ? :D
-
Ez igaz, míg az elején tök jól sakkoztak, a végén már Nearrel sok a belemagyarázás és a véletlen ráhibázás, az annyira nemjó :C
De azért szerintem érthető, csak tényleg jól oda kell figyelni minden részre :D
És Near olyan kawaii :3 -
6 hét ^^ -
Az utolsó részben annyi a csavar, hogy én is alig értem.
Mindegy majd megnézem magyar szinkronnal is pár hónap múlva. :D -
utálom Neart, és a végét a mai napig nem értem hogy hogy baszták át Kirát :\ meghogy a sokadikbá' mit kúrt el O.o