72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
az a lányeg hogy Light valóban jót akart tenni hogy megöi a bűnözőket... de minden emberben ott a gonosz, szóval ha csillapodik is a bűnözés akkor sem tudta volna megállítani... a másik meg: abban a tévében is hogy "én vagyok Kira hangja" az is hova vezetne... mindenki csak összeveszne rajta hogy ki-ki! Amúgymeg tetszett az egész... -
Rundstedt17 #20679 Mert az állításod hogy egymaga felér az összes bünőzővel nonszensz..Nem is volt bünőző..de hogy egymaga felér az összesel szóhoz sem jutok ekkora badarság hallatán... -
Rundstedt17 #20678 És ha élvezettel ölt?Talán sírnia kellett volna azokon az embereken azaz gyilkosokon akik rászolgáltak a halálra?Light határozottan a jó mellett volt...miért lett volna bünöző? -
Rundstedt17 #20677 nem semmi,etetik emberi jogai vannak hamarosan már lakosztály lesz a börtön mert hát ugye az emberei jogai a bünőzönek..az évekig alatt max 10 évet értsünk de az már extrém kegyetlen gyilkosnak, átlag bünti 5 év..persze a jó magaviseletért engednek is még.. -
Nem, alap emberi tulajdonsag hogy nem vagyunk tokeletesek, vagyis tele vagyunk hibakkal :p ... es ne akard megmagyarazni hogy Light egy szent aki csak szepet es jot akart a vilagnak, mert elvezettel olt, ha meg is oli a bunozoket akkor sem valtozott volna semmi mert egymaga feler az osszes tobbivel -.- -
Rundstedt17 #20675 Az ügynökök tudták mit vállalnak a bünözők védőiként megérdemelték sorsukat.... -
Rundstedt17 #20674 Ilyenről szó sem volt.Az elején megmondta a bünőzöket szívrohammal,az erkölcsteleneket lassú halállal betegséggel..Nos persze a sok erkölcstelen embernek nyilván nem tetszenne...A picit is embert arra érted hogy az emberi az ha bünőzök vagyunk illetve erkölcstelenek? -
Persze, es ha mar vegeztunk a kemeny bunozokkel, irtsuk ki az utcan szemeteloket is, akar folytathatnank is mindenkivel aki egy picit is ember :p ... amugy meg szerintem mar ott elrontott az egeszet Light hogy japanban kezdett el oldokolni ezert kezdtek el ott nyomozni... ha nem igy tett volna lehet nem halt volna meg annyi rendor, ugynok es a szeretteik -.- -
erdekes lenne ha megtortenne valszeg a valo eletben sem hagynak hogy csak igy gyilkolasszon valaki..
nezzetek ugy a dolgot hogy regebben pl csonkitottak az embereket akik loptak vagy valami... sokkal tobb kivegzes volt most meg semm ilyesmi.. eljon majd az ido mikor csak fenyegetoen az ujjunkat integetjuk az ilyen bunozok fele es no-no-no es azzel el lesz intezve a dolog:D
minden bunozo nem erdemli meg a kivegzest..
aki meg olyat tesz az evekig fog rohadni a bortonben.. es azert az nem gyenge lehet...
de ilyen bin ladeneket ki lehetne gyilkolni tok faszan:D -
Rundstedt17 #20671 Az a baj hogy az állításod nem állja meg a helyét.Light sosem ölt úgy hogy nem tetszik a képe...Már ugyan ki nem értene egyet abban hogy a világot jobb hellyé tegye bárki?csak is a bünözők védelmezői. -
Miert a Light fele szep sorban oljunk le minden bunozot, ha azzal vegeztunk mindenki mast is aki nem ert egyet vele/vagy csak nem tetszik a kepe modszer bejon? :D -
Rundstedt17 #20669 Ahol lett volna közbiztonság és nincsenek közveszélyes idióták akik miatt a rendes embereknek félniük el...Az L féle alternatíva hogy védjük meg a gazembereket,akiknek nagy részét nem lehet elítélni bizonyíték hiányában vagy a befolyásuk miatt, valahogy nekem nem jött be... -
egy jobb világért harcolt, aminek ő lett volna az istene. derendes :D -
Rundstedt17 #20667 A Death Note ben természetesen.Egy jobb világért harcolt....L meg a szegény gyilkosokért s társadalom ellenségeiért.... -
Light? szent? milyen sorozatban ? :D -
Rundstedt17 #20665 Light egy igazi szent volt... -
L legjobb karakter evör =) -
LOOOL!! -
Rundstedt17 #20662 nem volt jó a vége...olyan szomorú... -
Rundstedt17 #20661 jah én is neart,mellot,L-t mindegyiket utáltam. -
üdv! tud valaki egy olyan linket dobni ahonnét le tudok szedni yuyu hakusho szinkront, vagy feliratot? -
ja igy mar ertelek.. a lenyeg akkor is hogy ossze lett ollozva ket anime:D -
Heinél van Ichigo hollow maszkja, Ichogon arcán meg Hei maszkja -
xD persze h viccelek xD
most nézem a DTB-t.
sweechnek igaza van :d tényleg a maszk a lényeg :D -
hát igen lilium az tényleg jó. -
miert lenne a maszk a lenyeg mikor ket kulon animebol van osszerakva? -
most viccelsz????? bleach van a lodogban de nem tunik fel hogy a masik karakter nincs a sorozatban? -
a maszk a lényeg, amúgy :C -
mas animekbol akarakterek.. bleach meg egy masik anime.. darker than black... amugy oda van irva. :D -
en se nezem tobbszor de azert ez az ending nagyon megmaradt benne.. foleg az elfen lied
openingje -
tudom... utána néztem. de én először NGEben hallottam ^^ igaz hogy sosem végig mert nem tetszett :D -
én nem tudom :| -
felcsrélték a hajuk színét? :0 -
és itt mi nem stimmel? xD -
miert???
a fly me to the moon zene az nem az NGE hez lett irva.. ok is frank sinatratol vettel... -
endingeket csak 1-2x nézem meg. nem látom értelmét...
am én tavaly láttam az NGE-t és nekem is egyből leesett a kép. -
mikor TVben ment csak pislogtam O.o -
nahja de ez nem is gaz mivel latszik hoyg direkt csinaltak meg a haruhi szereploket NGE-sre... szal ez meg poen is.. de a masik gagyi, ertelmetlen -
ezt a képet már láttam :) -
Hát, itt sem stimmel egészen minden :D