72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #20760 Engedjetek meg egy kis reklámot :3
Írtam mindenféle iwiwre meg myvipre ilyen faliújság üzenetet, de ide is szeretném beszúrni. Aki más animével kapcsolatos fórumon stb fenn van, terjeszthetné :P
Kiv. Naruto-kun vebszájt, oda már be-szpemmeltem
Kedves Anime/mangarajongók!
Április 12-én, Pünkösd Hétfőn jelmezes találkozót szervezünk, melynek helyszíne: 19. kerület, ezen belül fogunk mászkálni, ahogy kedvünk tartja.
Ha van kedved, eleged van a tanulásból/munkából, és szívesen kimerészkednél az utcára cosplayben, akkor várunk nagy-nagy szeretettel :D
Találkozó 09:30-kor a 3-as metró, Határ úti megállójának kijáratánál, az üvegajtóknál.
Amit feltétlen hozz magaddal:
Kaja, üdítő*, jelmez, és valami, amivel el tudja magát foglalni az ember, ha letelepedünk valahova (társasjáték, kártya, stb..) (az se baj ha van nálad aprópénz, 1-2-5 forintosok ;)
Bármi kérdésed van, írj nekem üzenetet, ne ide a faliújságra!
Ha vannak barátaid, hozd el őket is: jelmezben ;)
Ha téged nem érdekel, de ismersz olyat, aki esetleg eljönne, akkor átadhatod neki ezt az üzenetet.
*: nem szeretnénk sem becsípett, sem részeg emberkéket kísérgetni, úgyhogy kérlek mellőzzük az alkoholt. -
azt nem láttam :D
de ez nagyon jó :D iszonyat nagy állatság :D -
és ez olyan, mint a Dokuro-chan? mert az nekem bejött, szal akkor lehet, hogy meglesem, csak nézzem végig a Mushishi-t:D -
fooly cooly :DDD
amúgy ez -
lol
mi az az FLCL?
-
az flcl is :D az benne a jó :D -
Cat 02 #20754 Egész egy nagy idiótaság, de imádom :D -
én azt nem láttam :-c -
Jigoku Shoujo felnőttes tartalommal :D gyk.: 18+ -
én sem bírtam végignézni
-
én most töltöm, meg az animét is ma kezdtem el és megtetszett már a 2.rész után:D -
Úgytudom, hogy csak három-négy részt dolgoz fel a sorozatból és nem is lett olyan jó mint az anime. De egyszer meg fogom nézni. :-) -
Cat 02 #20748 Érdekes, bár nekem az egyetlen hozzá hasonlítható anime amit láttam az max a Beating Angel - Dokoru chan :D -
nekem nagyon teccet. -
fakek... lassan am tényleg jöhetne sub camrip után xD asszem már kinnvan dvdn :D vannak ilyen 5filmkockás extra filmszalagok mellé... némelyért 100k Ft körül adnának pénzt fanok O.o naonnagy :D
am úgy hallottam hogy 2 a sorozat feldolgozása, a másik 2 meg valami alternatív vagymi. -
tudtátok, hogy van Mushishi film? olyan élőszereplős japán szerzemény:D látta már valaki? -
igen arra gondoltam
én is kíváncsi vok rá,elvileg 4 film fogja feldolgozni egész történetet
már torrenten fent van, csak megpróbálom megszerezni hd-s verziót :)
elvileg nem adtak ki hd-st és mégis vannak fent neten, ezt nem vágom... -
nekem az angol szinkront nem vette be, ezért nem néztem meg :P -
Cat 02 #20742 FLCL-t csak nekem nem veszi be a gyomrom ? -
Az újat, a You are not alone-t??
Én még nem, de kiváncsi leszek rá -
valaki látta már az evangelion mozit? -
azumangát nézem és nagyon teccik^^ annyit nevetek rajta :DD
kár h csak 26 részes :( -
AranyKéz #20738 Akkor ezt biztosan szeretni fogod 
http://manga.clone-army.org/nana.php -
LOL -
az -
szerintem -
milyen macis képről beszéltek??
-
nah, akkor holnap meg is lesem suli után:D -
Az egyetlen sorozat amit 9-esre értékeltem és a mai napig a legjobb sorozatnak tartom. -
Azért volt kegyelemdöfés :]
Jó csaj ez a Nana, csak ne lenne időnként annyira naiv és "szétszórt" :] -
összemosódnak a topicok xD
nekem ez jobban tetszett mint a mmacis kép xD -
Ez a mosómacis FAIL kép után kegyelemdöfés volt
-
-
Nana csak egy "törzsvendég" a sorozatban , állandóan csak lábatlankodik és mindenben benne van a keze
-
Pedig Nana cuki :D Akkor is, mikor éppen egyik lába itt, a másik ott
-
Cat 02 #20725 Én bírtam az első 7részig kb :) Nem bírom az aranyos kislányokat darabokban / alapvető testrészek (kar,láb, fej :D) nélkül. -
hááát...kinek mi az agresszív
-
Cat 02 #20723 Őőő, az nem agresszív egy kicsit ? :D -
persze! Mushi - shi a legjobbak legjobbjai közé sorolható, szerény véleményem szerint. Ki fogom írni dvd-re és olyan g3ciszép borítót csinálok neki hogy csak na :P -
magyaron? ORTT mellett? :ASD:AS:DAS:D:AS:AS:D
másrészt asszem Animaxra nem vonatkozik szal vetíthetik is :KKK
---
Sámán Királynak még japánul sincs asszem 2. évadja... úgyvolt hogy lesz csak aztán mégse lett... vagy mégis?