72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • biomage
    van valakinek kedve jó és rosz animés videokat linkelgetni? nagyon unatkozok :) jöjön valaki mentsen meg az unalomtol :)
  • biomage
    csak gratulálni tudok neked :D
    kihagytál egy téket xD
  • CSOCSO
    mijaza képtet?
  • armageddon666
    vége a Lucky Starnak :((((( ezt még tudnám nézni
    a cheerladeres jelenet jóvolt ^^ mint Haruhiban a koncert :D
  • RelakS
    képtet

#20993: ezen mi az érdekes?
  • CSOCSO
    neeeeeeeeeeeeeem... egyszeruen csak kiirtak egyes infokat... nem mindet csak par dolgot.. ugy 5 percenkent elojott egy kurvanagy felirat alul hogy most ezt meg azt latod.. pl:
    a bombazoknal kiirta hogy Am-71D tipusu bombazok vannak a kepen.. ezekutan azonnal kiirta mikor robbanak a bombak hogy azok meg GBU-120/B bombak...............
    amikor mutataka varost tiszta vorosben akkor is kiirt valamit de azt nemtom mi volt.. szal csak ilyen hulye infokat irt ki csomo helyen :(
    kiirta az angyalok nevet stb.
    amikor shinju felkel eloszor a szobaban es megjegyzi hogy egy ujabb idegen plafon.. akkor is kiir valamit......... mit? nemtom
    valami 301 el kapcsolatos dolgot.. 301 es korterem ?:D

• AranyKéz
    (már ha a routerem is úgy akarja)
  • AranyKéz
    Torrenten találtam jó minőségű Kodomo no Jikan DVD ripet, magyar felirattal, el is kezdtem seedelni. Keressetek rá hogy kodomo no jikan hun dvd, és ott az 01-06 és 07-10 részeket kezdjétek el töltögetni.

• armageddon666
    :S persze hogy nincs a DVDvel szinkronban -.- fél és 1mp közti a csúszás :S na majd megpróbálok rájönni mennyi legyen xD +1seccel már egész jó ^^ +0,8 vagy iylesmi kéne talán :D hamár eva kiakarom élvezni ^^
  • Cat 02 #20993
    Vannak érdekes openingek / endingek :D
  • Nuki
    GG, bye

• Seth
    GG
  • Hegi90
    Na, megtaláltam őket, melyik verziót ajánlod? :)
  • Hegi90
    Azt nem mondtam, hogy nem létezik, bocs ha úgy hangzott, csak mivel ott nicns fent, azthittem ennyi a befejezés xD. Na mindjárt guglizok róla vmit O_o
  • Seth
    Most mit mondjak róla? Folytatódik a sztori. Az animeaddicts az anime információs atyaúristen? Ami ott nincs az nem létezik ? :)
  • Hegi90
    Nemtom, az anime addictson csak az első évadrol van ismertető, és ráadásul ott 25 rész van feltüntetve. Tudnál bővebb infot adni erről a 2. szezonrol? Nagyon érdeklne :3
  • Seth
    2. szezon szerinted minek megy ?? (6. résznél tart már) :)
  • Hegi90
    Gyerekek a Code Geass-nak a 27. a befejező része?
    Mert, ha az, annak elég furcsa... van még egy csomó megválaszolatlan kérdésem :D
  • armageddon666
    még nemnéztem :D de valószínűtlen hogy az eredetiből rippeltben legyen XD
  • RelakS
    Megfelel?
  • RelakS
    inkább azt regéld, hogy angol felirata van-e? :D

ehh, le akartam magyarra fordítani, de az "Egyedül vagy"/"Nem vagy egyedül" szórendje különbözik a magyarban :D
  • Seth
    hmm, nálam nem voltak magyarázó feliratok. Nem vmi süketnémáknak való sub-ot állítóttál be , dvd-nél elég gyakori? Azoknál szokott ilyen lenni. Pl most legutóbb az appleseed-nél volt olyan az angol felirat, hogy ki volt írva még ha ordítottak is. Ha robbanás akkor hogy robbanás, meg hogy a haldoklók nyögdécselnek meg ilyenek :)
  • armageddon666
    DVD verzsönt szedtem le ^^ abban reménykedek ez nem olyan sötét mint a kódolt fansubosok xD 7 giga volt O.o
  • CSOCSO
    dvd-n van meg?:D csak nyomkodj oszt majd elindul a film
  • armageddon666
    lol ez most komoly? :D japán felirat xD majd meglátom.

izzéééé

ezeket fordítsa le vki plz xD thx
  • CSOCSO
    itt van

en is ezzel neztem meg a filmet.. teljesen jo a felirat. egyetlen hibaja hogy neha nem irja ki azt ami a kepernyon is van.. plusz neha mikor sokan magyaraznak a controll roomban azt nem forditottak ra de a fontosabb dolgok amik a sztorihoz kell az mind le van forditva faszan.

btw nemtudom miert kellett a japcsiknak minden reszletnel beletenni egy feliratot hogy mit lathattunk... ha egy szep hely volt lathato aki kiirtak a hely nevet.. vagy a szorny nevet. avagy ha a prorgessziv kest elovette shinji akkor kiirtka hogy most a kes van a kezeben stb.. tiszta idegesito volt.
  • armageddon666
    van már a Rebuild of Evangelion 1.01 You are (not) alone bármelyik változatához normális angol (akár magyar is jöhet) felirat? mert azt hallottam amik kinnvannak nem a legjobbak, de ezt angol anyanyelvűek mondták aztán náluk lehet hogy más a szint... meg hogy valami eva startnál nem volt lefordítva az indítási szöveg...
  • Nuki
    Ne is mondd :(
    Habár a maszk alatt nem volt túl rózsás élet, próbáltam gyúrni hogy ne-nagyon fotózzanak le maszk nélkül, tessék mi lett?
    (úgyis főleg Zetsu miatt készült a kép... az hogy én rajta vagyok csak baleset:)
  • biomage
    kicsit ledöbentél amikor megirtam msnen, hogy látható vagy maszk nélkül a mondoban :D
  • Nuki
    Mivel újságos standon dolgozom ezért van

Viccet félretéve, Biomage megtalált engem, és Lightot a Mondoban, aki esetleg szokta venni, vagy meg tud szerezni egyet olvasásra, az nézze meg az 55. oldal, jobb alsó sarkában lévő képet.
  • biomage
    Nuke enyire szégyenlös vagy?
    Az msnen azt mondtad hogy megirod a nagy hirt :D
  • Nuki
    Nem lennék egy szobanövény helyében... képzeld el, például egész nap a Loituma zenéjét hallgatni, ha pont olyan ember vett meg.
  • light00
    Hát noszogatni midnenkit kell a jóra, különben mindenki csak ülne egyhelyben szobanövényként :D
  • armageddon666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen, az naon izé volt :KKK nem számítottam rá...
  • CSOCSO
    Claymore Spoiler ( 8. reszig attam meg csak)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hat azon mar meg se lepodok, hogy egy animeban hogy a hubazmeg ero utan valaki kiereszt magabol egy meghubazmegebbet amit meg soha senki nem latott es persze valaki meg ezt is tudja fokozni egy meg asztakurvahubazmeggecikemeny erore...es ez igy tovabb addig amig mar a fold is megroppan mert pislantottak egyet... mindenesetre Teresa halala teljesen varatlan volt.. nem is tudom mit mondjak.... :(
  • CSOCSO
    az elfen lied valoban jo kis anime..
  • CSOCSO
    tipikus only celkozonseg jatek.. vagy micsoda.. azaz hiaba szeretem az ilyen stilusu mangat ez a jatek rohadtul jatszhatatlan.. marmint a hasonlo nagy robotos jatekok.. ezek azoknak keszul akik az ilyeneket szeretik.. mint a JRPG-k... kurvajo az osszes final fantasy atvezeto meg a sztori meg a zene meg minden de a jatekot nemtok kiallni ...
  • Seth
    Na mentem aludni... ^^
  • Bulykin
    Hát ezen behaltamXD
    Interlude OVA ending
    amúgy fasza anime, bár még csak az első részt láttam...
  • Prof William
    Akkor már csak 1 kis Hellsing 2 vagy 3 részt kelett volna beraknod, hogy anyukád végre megértse mennyire is jó az anime. :)