72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
rakeresek majd. :) -
Blue Gendert nézem mostanában és arra jöttem rá hogy nagyon tetszik! :DD alig bírom abbahagyni a nézését, és szerintem jobb mint az Evangelion... vagy legalábbis egy lapra tenném vele attól függetlenül hogy szinte közel se ugyanarról szól vagy ilyesmi :)
szal.. aki nem látta annak nagyon ajánlom!
jó kis mecha-scifi-akció-bogárirtó :)) -
már működik az otaku -
manga még megy és elvileg anime-ből is lesz új évad, de azt még senki sem tudja mikor
de végén is érezni, hogy kívánja a folytatást -
Hello
Nem tudjátok hogy mi lett a Hiddeleafteam és az otakushakai oldalával? Egyik sem jön be már egy hete kb. -
befejeztem a claymore-t....
haaaaaaaaaaaaat nem teljesen ezt vartam tole.
nem tudom hogy szeressem a veget avagy ne.. mindenesetre elveztem. hianyozni fog hogy nincs tobb resz amit nezni lehet. :( -
Ez melyik animeből van?
cicából kijövő lézer már utómunka szvsz :) -
újratelepítés után bs player rendesen müködik :O
köszi relaks! ez is sokat segített :) -
Miért kéne, hogy ugyanaz legyen? Kiválasztod a videófájlt, az alatta lévő sorban meg a hangfájlt. Akár külön könyvtárban is lehetnek!
Vagy te nem a File->Open File (CTRL+O) ablakkal próbáltad?
(Open: ide kell a videó fájl, Dub: ide meg a hang)
Ezután Jobb gomb a videón, Audio, majd kiválasztod a hangfájlt.
Valamiért wmv-vel nem működik, de pl az Utawarerumono Special 1 tök ruán hatott a Portalból vett Still Alive-val :]
Sem a fájlnév, sem a könyvtár nem volt azonos -
hat... valszeg azert bleach mert nem lattad mondjuk a blood+ ot.. ahhoz mar ezerszer kozelebb all mint a a bleachez..
-
Tales of Phantasia
10/9
a grafika nagyon szép, a csaták nagyon királyul vannak megcsinálva, a történet is fasza, egyedül csak a vér hiányzott az animéből:D:D -
nézem a Claymoret és tetszik nekem néha Bleach,DN hatása van mintha hollowokat ölnének stb de jo -
igen, csak azzal megy, de az is csak akkor jó ha a két fájl neve ugyanaz :)
és sajnos dvdn nem tudom átírni :D -
Toki wo Kakeru Shoujo-t akartam megnézni de csúszik a felirat meg hang. állítgattam össze-vissza... végére olyan ideges voltam ha majdnem betörtem a monitort :| -
MPC-t próbáltad már? A megnyitásnál ki lehet választani egy hangfájlt is a videó mellé, csak utána jobbgombos menüből be kell állítani, hogy az szóljon -
The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk
az első rész alapján elég jónak tűnik, úgy néz ki ez is hetente nézős fasza kis anime lesz, elég vicces is, szal egyenlőre best:D
Az AA jó döntést hozott, amikor elkezdték az anime fordítását:D -
skacok, hogy a viharba lehet hozzáadni egy külső hangfájlt egy videóhoz? (blue gender) mert ez a mocsokság bs player hibaüzenetet ír ki, crystal playerben szürke a gombja, és nem lehet rákattintani, a nyomorult wm player csak akkor csinálja ha ugyanaz a két fájl neve, gom playerben nem találok ilyesmit. és az összes része dvdn van meg, és nem akarom egyenként felmásolgatni a gépre, és ugy átnevezgetni, hanem szeretném normálisra megcsinálni, szóval valaki segítene? lassan már tényleg sírok XD
-
Nuki #21026 Barátnőmnek benyűjtom a kérlemet. Talán ő mutatna valamiféle hajlandóságot, vagy a húgom 
Én családdal inkább 100% vérengzést nézek, lehetőleg minnél több fiatalkorú halála jelenjen meg. -
ez jó volt
-
Miért, mi együtt nézzük még a hentaikat is , ti nem ??
-
Nuki #21023 Miért, te családdal ülsz le nézni Full Metal Panic-ot? :D -
Nincs, és hivatalosan még nincs is bejelentve -
úgy tom hogy lesz (vagy már van is?) folytatása -
még nem láttam a claymoret de most kedvet kaptam hozzá:) -
Engem igazából csak a srác nyávogása zavart,nagyon idegesített. Nyugodtan kihagyhatták volna, dehát kellett vki aki "emberibbé" teszi Claire-t.
Remélhetőleg lesz az animének folytatása,mert még sokminden van hátra -
vége szerintem se volt túl erős, de akkor is az egyik legjobb anime amit eddig láttam :) -
kicsit mintha antiszocok lennétek :) -
AranyKéz #21016 A szobát zárni kell, különben a család bekebelezi az embert a kommünbe.
-
az Opheliás részek nagyon jók, utána kezd lejtmenetbe a sorozat -
nem spoilerezek... nagyon fasza a claymore szal ha erdekel mi tortent utanna akkor ullj neki -
és mi történt utána? mármint az animében xD
-
anyam is pont akkor tud belepni a szobamba mikor a claymore egyik jeleneteben az egyik szorny amit egy kigyonak kell elkepzelni szint elnyeli sajat felso testet es a farka vegen elobojuk ujra immaron nem szornykent hanem normalis emberkent dehat kilog a meztelen csocse meg folyik mindenhol a valadek...................... anyam bejott.. es kifordult azonnal 
-
az első volt a legjobb, ez a másik kettő túl nyálas -
nezz mar a csillagaimra ! :D kinottem en mar ebbol........... -
hu de rég láttam excel sagas képet a topik bannerben :D végre láttam most egyet :D
-
az, hogy rakjál képet a feliratokról :)
"Beast ne is foglalkoz vele :) relaks most nincs itt :)"
Itt van, és törül :P -
Dolgozzá te naplopó :) -
Nuki #21005 Unatkozol rakjál képet xD
Majd jön valaki talán megfejti -
höhö
-
abbol csak flem lenne, mert linkelhetek neked rossz anime videokat, de akkor a db fanok leharapnak a fejem