72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    rakeresek majd. :)
  • Frosty01
    Blue Gendert nézem mostanában és arra jöttem rá hogy nagyon tetszik! :DD alig bírom abbahagyni a nézését, és szerintem jobb mint az Evangelion... vagy legalábbis egy lapra tenném vele attól függetlenül hogy szinte közel se ugyanarról szól vagy ilyesmi :)
    szal.. aki nem látta annak nagyon ajánlom!
    jó kis mecha-scifi-akció-bogárirtó :))
  • Black Hawk
    már működik az otaku
  • Treblakos
    manga még megy és elvileg anime-ből is lesz új évad, de azt még senki sem tudja mikor
    de végén is érezni, hogy kívánja a folytatást
  • Bandi 18
    Hello

Nem tudjátok hogy mi lett a Hiddeleafteam és az otakushakai oldalával? Egyik sem jön be már egy hete kb.
  • CSOCSO
    befejeztem a claymore-t....

haaaaaaaaaaaaat nem teljesen ezt vartam tole.
    nem tudom hogy szeressem a veget avagy ne.. mindenesetre elveztem. hianyozni fog hogy nincs tobb resz amit nezni lehet. :(
  • Treblakos

Ez melyik animeből van?
    cicából kijövő lézer már utómunka szvsz :)
  • Frosty01
    újratelepítés után bs player rendesen müködik :O

köszi relaks! ez is sokat segített :)
  • RelakSfromhome
    Miért kéne, hogy ugyanaz legyen? Kiválasztod a videófájlt, az alatta lévő sorban meg a hangfájlt. Akár külön könyvtárban is lehetnek!
    Vagy te nem a File->Open File (CTRL+O) ablakkal próbáltad?
    (Open: ide kell a videó fájl, Dub: ide meg a hang)
    Ezután Jobb gomb a videón, Audio, majd kiválasztod a hangfájlt.

Valamiért wmv-vel nem működik, de pl az Utawarerumono Special 1 tök ruán hatott a Portalból vett Still Alive-val :]
    Sem a fájlnév, sem a könyvtár nem volt azonos
  • CSOCSO
    hat... valszeg azert bleach mert nem lattad mondjuk a blood+ ot.. ahhoz mar ezerszer kozelebb all mint a a bleachez..

• Bulykin
    Tales of Phantasia
    10/9
    a grafika nagyon szép, a csaták nagyon királyul vannak megcsinálva, a történet is fasza, egyedül csak a vér hiányzott az animéből:D:D
  • ronihun
    nézem a Claymoret és tetszik nekem néha Bleach,DN hatása van mintha hollowokat ölnének stb de jo
  • Frosty01
    igen, csak azzal megy, de az is csak akkor jó ha a két fájl neve ugyanaz :)

és sajnos dvdn nem tudom átírni :D
  • NeverwinterKING
    Toki wo Kakeru Shoujo-t akartam megnézni de csúszik a felirat meg hang. állítgattam össze-vissza... végére olyan ideges voltam ha majdnem betörtem a monitort :|
  • RelakS
    MPC-t próbáltad már? A megnyitásnál ki lehet választani egy hangfájlt is a videó mellé, csak utána jobbgombos menüből be kell állítani, hogy az szóljon
  • Bulykin
    The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk
    az első rész alapján elég jónak tűnik, úgy néz ki ez is hetente nézős fasza kis anime lesz, elég vicces is, szal egyenlőre best:D
    Az AA jó döntést hozott, amikor elkezdték az anime fordítását:D
  • Frosty01
    skacok, hogy a viharba lehet hozzáadni egy külső hangfájlt egy videóhoz? (blue gender) mert ez a mocsokság bs player hibaüzenetet ír ki, crystal playerben szürke a gombja, és nem lehet rákattintani, a nyomorult wm player csak akkor csinálja ha ugyanaz a két fájl neve, gom playerben nem találok ilyesmit. és az összes része dvdn van meg, és nem akarom egyenként felmásolgatni a gépre, és ugy átnevezgetni, hanem szeretném normálisra megcsinálni, szóval valaki segítene? lassan már tényleg sírok XD
  • Nuki
    Barátnőmnek benyűjtom a kérlemet. Talán ő mutatna valamiféle hajlandóságot, vagy a húgom

Én családdal inkább 100% vérengzést nézek, lehetőleg minnél több fiatalkorú halála jelenjen meg.
  • biomage
    ez jó volt
  • Seth
    Miért, mi együtt nézzük még a hentaikat is , ti nem ??
  • Nuki
    Miért, te családdal ülsz le nézni Full Metal Panic-ot? :D
  • Seth
    Nincs, és hivatalosan még nincs is bejelentve
  • Frosty01
    úgy tom hogy lesz (vagy már van is?) folytatása
  • ronihun
    még nem láttam a claymoret de most kedvet kaptam hozzá:)
  • Seth
    Engem igazából csak a srác nyávogása zavart,nagyon idegesített. Nyugodtan kihagyhatták volna, dehát kellett vki aki "emberibbé" teszi Claire-t.
    Remélhetőleg lesz az animének folytatása,mert még sokminden van hátra
  • sweech
    vége szerintem se volt túl erős, de akkor is az egyik legjobb anime amit eddig láttam :)
  • Treblakos
    kicsit mintha antiszocok lennétek :)
  • AranyKéz
    A szobát zárni kell, különben a család bekebelezi az embert a kommünbe.
  • Seth
    az Opheliás részek nagyon jók, utána kezd lejtmenetbe a sorozat
  • CSOCSO
    nem spoilerezek... nagyon fasza a claymore szal ha erdekel mi tortent utanna akkor ullj neki
  • biomage
    és mi történt utána? mármint az animében xD
  • CSOCSO
    anyam is pont akkor tud belepni a szobamba mikor a claymore egyik jeleneteben az egyik szorny amit egy kigyonak kell elkepzelni szint elnyeli sajat felso testet es a farka vegen elobojuk ujra immaron nem szornykent hanem normalis emberkent dehat kilog a meztelen csocse meg folyik mindenhol a valadek...................... anyam bejott.. es kifordult azonnal
  • Seth
    az első volt a legjobb, ez a másik kettő túl nyálas
  • CSOCSO
    nezz mar a csillagaimra ! :D kinottem en mar ebbol...........
  • biomage
    hu de rég láttam excel sagas képet a topik bannerben :D végre láttam most egyet :D
  • RelakS
    az, hogy rakjál képet a feliratokról :)

"Beast ne is foglalkoz vele :) relaks most nincs itt :)"
    Itt van, és törül :P
  • Seth
    Dolgozzá te naplopó :)
  • Nuki
    Unatkozol rakjál képet xD
    Majd jön valaki talán megfejti
  • armageddon666
    höhö
  • BEAST #21003
    abbol csak flem lenne, mert linkelhetek neked rossz anime videokat, de akkor a db fanok leharapnak a fejem