72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Digimon pedig jó :$ Tamers FTW ^^ gondolkoztam rajta hogy újra megnézem ^^ csak túl sok rész...
  • biomage
    egyet értek :D, alig birtam végig nézni :D
  • Seth
    Borzalmas...:)
  • biomage
    digimon 2 évad
  • RelakS
    Digimonok, vagy mi
  • Seth
    mi volt az?
  • biomage
    na most megy az elsö rész az uj szörnyüség az animaxon xD, egy részt megnézek aztán csá :)
  • armageddon666
    ejj School Rumble Ni Gakki wargames részek :D gecc ez nagyon nagy volt x)
  • armageddon666
    Yakumo x)))) <33
  • Nuki
    Cukik :)))))
  • biomage
    láttam már jobbat is :), de elmegy
  • AranyKéz
    Milyen háttérképeim vannak :)

• biomage
    aha :) töröltem, de nem sokáig lesz viszavonás funkcio nállam :D kikell élveznek a dolgot a végéig :D
  • faláb
    Hopp ez biomage hozzászólására ment de törölte azóta, sry.
  • faláb
    Misa hangja szerintem ugyanaz az elejétől fogva...
  • faláb
    Szerintem is jobb volt a csaj hang, okosabbnak is tűnt azzal Near mint a maival:D
  • armageddon666
    Misa hangja nagyon gáz XD
  • Seth
    Igen, dexter hanjga van most,eddíg vmi csaj szinkronizálta, de jobban illett hozzá szerintem
  • armageddon666
    milyen volt régen? XD most asszem olyan van mint Dexternek xD (CN, dexter laboratóriuma)
  • Seth
    jah, jó volt a régi, ezt a hangot amúgy is rühellem
  • RelakS
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

Faxééé kellett megváltoztatni N szinkronhangját?!!?!
  • biomage
    nem rég ment az animaxon :P
  • Ottto
    Hali. A Nerima Daikon Brothers-t keresem már egy jóideje. Sajnos az összes torrent elhalt (LIME és a SaiKo és subbolta, de már egyik sem seedeli). Ha valakinek esetleg megvan gépen egy torrentet nagyra értékelnék. Köszönöm.
  • Zodd
    Az nem MKV?
    Mert akkor benne van.
  • Bulykin
    kerestem, de én csak magyart találtam, de azt is csak a 13.részig...
    keress torrenten, hátha van mellékelve vhova eng sub is
  • StEvil
    hello mindenkinek sehol sem találok a samurai deeper kyo-hoz angol feliratfájlt... tudtok segíteni?
  • armageddon666
    School Rumble befejezve ^^ előbb OVA kell és aztán a 2. szezon?
  • RelakS
    kezdtem örülni, hogy nem a félperces verzsön, erre tessék :/
  • berlinboy6329
    Lehet nem itt kellene megkérdezni de valahol muszáj:

Soul eater 5öt akarok nézni magyar felirattal.A felirat formázott ASS a late night showhoz,nekem meg sima Raw van...A baj az,hogy se a gom,se az SMplayer nem nyitja meg rendesen a feliratot,mert az ékezetek helyén buzi umalutos a meg copyright meg mindenféle más idióta jelek vannak..Egyedül a Media player classic tudja normálisan megnyitni,de 5 másodpercet késik a felirat,mert az elején ki irja a late night showt,az enyém meg ugye sima és nem tom állitani a feliratkéslelteést(Régen volt vmi az play->filtersben volt vami directshow v mi a franc azzal tudtam késleltetni de most meg az sincs ott..Próbáltam feliratszerkesztőkkel,azok is máár ugy nyitják meg h hülye jelekkel és konvertálás után már a media player classic is ezeket az idióta jelekkel mutatja.Hogy lehet normálisan megcsinálni?(nem akarok late night showt szedni).
  • csocso14
    Jó volt, köszi :)
  • Black Hawk
    Lucky note
  • armageddon666
    igen :K mikor néha összekerülnek az vicces XD
  • CSOCSO
    hat ja.. egesz jo anime de nem varj tole sokat.. szinte semmi nem fog tortenni a ket szeriaban :(

legjobb reszek mikor harima a szoke csajjal hulyeskedett
  • armageddon666
    School Rumble rulz XD de ménem tudja elmondani Harima Tenmának hogy mit érez? :S ez már zavaró xD de ettől függetlenül nagyonjó :D
  • mikusmate
    Kösz, próba szerencse :)
  • sweech
    itt próbáld meg
  • mikusmate
    Nem tudna valaki adni egy linket One piece részekhez? (311-től felfelé) Torrenten Vegapunktól nem nagyon akar jönni, UGőzön meg sajna nincs rajta :(
  • CSOCSO
    az immelmanozo idiota mar akkor szimpi lett mikor claus nyakaba ugrott :D:D tudtam hogy az nem normalis:D
  • Culram #21085
    király

CSocso-nak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A pilóta csajt is meg lehet érteni. Amúgy meg immelmann claus. Bár abban a filmben mindenki egy érdekes ember.
  • Black Hawk
    Hatalmas:D