72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    uhh, jövő héte vége a Death Note-nak O_O
  • Cuchulainn
    Igen ezaz! Köszi mindenkinek :)
    Frosty01 megéri megnézni, úgysem kapcsolódnak a részek...
  • Frosty01
    ááá de nincs hozzá végig felirat :D
    pedig már több mint 1 éve lekezdték és... ahh
  • Krisy The Real
    Sakigake!! Cromartie Koukou / Cromartie High School talán
  • Seth
    Cromartie High School
  • Frosty01
    ez engem is érdekelne¢
  • Prof William
    Nagyon ajánlom... A képi világa igazán különleges néhol már művészi szintet éri el...

Tulajdonképpen egy kissé furcsa romanikus történet de a rendezés a szereplők a zene és a képi világ a maximumot hozza ki belőlle...

Ami kicsit fura benne hogy ugyebár ez egy Visual Novellvől készült és a "több lány több befejezés" dolgot úgy oldották meg hogy több főhős srác is van. :) Mindeggyik történet tetszett. A Kedvencem Myako-és volt. :)
  • Cuchulainn
    Hi!
    Remélem tudtok segíteni :) Mi a címe annak az animének ami arról szól, hogy egy tipikus "jókisfiú" srác tévedésből bekerül a legdurvább iskolába ahová az ilyen yakuzanövendékek és hasonlók járnak. Az alapötletből csak ennyire emlékszem, meg arra, hogy ilyen teljesen elmebeteg (excel saga szinten elmebeteg) sorozat. Ja és van benne a főhős barátja akinek lilásrózsaszín punk haja van, ami magától csapkod. Ha ez alapján rájött valaki akkor ne fogja vissza magát...:)
  • ronihun
    nekem ami igy nagyn megfogott death note volt bár azt gondolom láttad , wolfs rain is elég jo most más nem jut eszembe
  • Frosty01
    jah az, bocsi :]
  • Seth
    Great Teacher Onizuka
  • Rundstedt17
    na ez komoly?:D.vagy csak poénkodsz itt?.ha nem akkor a címét teljesben kérem
  • Frosty01
    :DD

gto-val voltam igy anno, bár lehet az 51, szal lehet már túl van a határon... :D
  • Rundstedt17
    na jó 50 ig beleférhet ha tényleg nagyon jó...
  • Rundstedt17
    én is vagyok vele.azt akarom hogy már az elején megfogjon.Ha már itt tartunk egy olyan animét mondani valaki ami az elejétől a végéig izgalmas?Ja és fontos 20 résznél ne legyen több!!!
  • Seth
    Ef- Tale of Memories-ről mik a vélemények? Azt néztem ki magamnak következőnek ^^
  • CSOCSO
    szerintem nincs
  • AranyKéz
    Jóh, /hr/ is jön rendesen, valóban nem a perl scriptemmel van baj.
  • AranyKéz
    Csak nekem ilyen lassú most a 4chan /w/ boardja? Csináltam egy perl scriptet ami szépen leszedi, topikokra rendezve, aztán alig akar jönni. A mocskos /b/ persze száguld mint az állat...

• ronihun
    az jo mert én már most se unom :DD most járok az 5. résznél. tetszik a stilusa az animének .
  • Frosty01
    én már most nézem :DDD

9. rész jön, és iszonyú jó :]

bár az első pár résznél voltak olyan unalmas részek, mindent csináltam csak nem az animéra figyeltem, de mostmár fúhuhuhu :D tetszik rohadtul.
  • sweech
    ilyen is van? :o meg kell nézni, csak a sorozatot láttam :)
  • ronihun
    na megtaláltam amit nézni fogok :)) köszönöm a segitségeteket végül a Blood+ nyerte el a tetszésemet .
  • ronihun
    ok a last exilenek tetszik a stilusa képek alapján majd belenézek,igazából a claymoret elkezdtem máár multhéten de annak is csak elsö pár részét néztem meg mert untam kicsit hogy csak ölik azokat a szörnyeket aztán a flashback 3. részénél abbahagytam ,bár gondolom nem ez a szrönyölés megy végig de vhogy nem fogott meg,ugyanigy voltam az elfen lieddel azt is csak első pár rész alapján döntöttem el h nem nézem. igazábol ez azért van mert amik nekem nagyon tetszettek animek (a 100+ részesek közül szinte mindegyik) azok mind ugy voltak hogy jol indult tetszett a story stb és pl Wolfs rain,death note ezek mind már első része nagyon tetszett és ezután végig eért olyat szeretek nézni ami már az első részek alapján is jó..az hogy később izgalmasabb lesz az igazábol érdekel de nem szeretek ugy animét nézni h unom a részeket és azért h eljöjjön az amikor izgalmasabb. Persze sokat végig fogok még nézni biztos mert claymoret be fogom fejezni mert az tetszik csak most máshoz van kedvem.
  • Frosty01
    :( oksa
    köszi azért
  • csocso14
    Még nincs, de ha jól tudom, akkor az AA csapata fordítja, bár most nem találtam a projectek között.
  • Frosty01
    Blood - The last vampire
  • Frosty01
    eureka sevenhez van feliratozás?
  • Rundstedt17
    Depressziós,a karekterek közül egyik se volt szimpatikus többségük teljesen ideggyenge,olyan mintha mindegyik emos lenne,a vége meg gagyi
  • CSOCSO
    nge rulez.. imadtam.. amugy szvsz last exile nagyon zsir.. arra nezz ra.. vagy inkabb az eureka seven.. az megjobb szvsz. imadnivalo :D
  • RelakS
    Jah, nézd végig, ha már elkezdted :)
    Voltak részek, miután Asuka megjelent, hogy könnyeztem a röhögéstől. Később viszont elég sötét lett a történet :/
  • Frosty01
    Peace Maker- Kurogane nagyon jó anime :]
    most végeztem vele és... megérte megnézni ^^
  • armageddon666
    szerintem azért mégis csak nézd tovább hamár elkezdted... sok változás lesz még benne...
  • ronihun
    megnéztem elsö és második részt ... kétség kívül jo anime de talán kicsit untam . biztos hogy ha tovább nézném jobban tetszene de nem erre a stilusra vágyom most.
  • Seth
    Jah, de éveket kéne várnia a befejezésre :)
  • Prof William
    Vagy a legújabb összefoglaló film se rossz...

Abban kicsit lejebb vitték a depi szintet... :)
  • Seth
    A felújított(remastered) változatot ha lehet ^^
  • ronihun
    oké akkor belenézek köszi
  • Seth
    Hát nézz meg egy 3 részt belőle, aztán eldöntöd hogy érdekel e.Amúgy igen,elég akciós, de sokszor utálatos , depis , szuicidális karakterekkel teli sorozat :)
  • ronihun
    amugy az NGE milyen stílusú? akció inkább ? sosem láttam de most olyat akarok csak kezdeni ami igazán megfog esetleg zenéi is elég jok stb.:S nem tudok igazábol konkrét dolgot mondani mert tényleg nem tudom h milyet / mit akarok azon kivül amiket leirtam