72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nem az akart lenni mert hogy őszinte legyek általánosban nem volt olyan magas szinten a nyelvoktatás szal az 5ös könnyű volt, gimnáziumban azért is vagyok most csak 4es, az is éppenhogy
mondjuk a jegyek jelzés értékűek, és eddig mindent megértettem számgépen szal nincs gondom vele az tény. csak arra akartam célozni hogy angol nyelv nélkül már minden problémás. Német mondjuk lehet hogy jobb az életben, munkára... na mind1 ^^
-
epp irni akartam :D -
Ez olyan nagyképűsre sikeredett :D -
nem csak általános 4. osztály óta van oylan tanóra hogy "angol nyelv" ami ha már 3asra megy minimum, akkor nem okoz gondot az animék nézése. Namármost általánosban ez 5-5-5-5 volt most meg 4-4, szal gondom nincs vele. Ha meg valamit nagyon nem értek és fontos lenen hogy értsem akkor meg szotar.sztaki.hu................. -
Ti az Eureka Seven-t felirat nélkül nézitek? Letölteném én is, de nem találok hozzá semmilyen feliratot. -
Cat 02 #21841 lol -
nembaj :D mostmár remélem egyértelmű ^^ -
az elso valaszodban nem volt olyan egyertelmu hogy mit is gondolsz a nyakorvekrol.. ezert emeltem ki ujra. ( ezert neztem utanna ijra) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt szerintem eddig is tudtuk (én legalábbis) hogy a nyakörv Deweytól van. A nyakörv az arra van hogy a coralian lányt (itt Eurekat) command clusterré változtassa, és ezen felül hordozza azt az önmegsemmisítő parancsot. Eureka elkezd átváltozni, viszont ellenkezett a paranccsal, lelassította az önmegsemmisülési folyamatot, hátha jönnek segíteni.
én így látom
-
School Days
10/10
nagyom megszerettem ezt az animét, simán n.1 lett...a vége az mindent überel
-
tovabbi EUREKA SEVEN boncolgatas:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah.. ujranezve egy ket reszt a vegen ezt gondolom:
Dewey nak valoban nem volt masik szerelme, mindenesetre ez elegge nehezen ertheto mert a pap testeben is volt compact drive a szerelme miatt.. de Dewey sajat maganak csinalta ezt es ezzel oldotta meg azt hogy halalakor beinduljanak a nyakorvek...
de a nyakorv nem a scub coraltol van hogy ertesitse oket hogy valakinek az uj commandernek kene lennie hanem dewey tette rajuk... sakuyan nincs is nyakorv mert vele nem is talizott dewey.
szal az utcso reszben mondtak hogy a nyakorvnek kellett volna beinnyjekciozna magat a scubba hogy onmegsemmisitest hajtson vegre.
azt egy dolog hogy anemonerol leszedtek a nyakorvet de hogy eurekanal mi tortent.. avagy miert nem tortent semmi.. azt nem ertem :( -
jé, már szombaton? pfff... mind1 nem szándékoztam elmenni győrig :S de azért megrémít hogy milyen gyorsan telik az idő O.o -
Győrben lesz most szombaton. -
Shadow_THH #21833 holvanaz -
Túl messze van de majd az őszire kimegyek :D -
Nuki #21831 Nyári animeconon teszi valaki a tiszteletét ebből atársaságból? -
ízlések és pofonok. -
háááát....
Nemtom, de szvsz a Cowboy Bebop az egyik sorozat, amihez nem illik a japán szinkron
A másik a Blue Gender -
inkabb megis xd
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem szedem pontokba, de nemreg beleolvastam az eureka wiki reszebe, par dolog mar tisztabb :d (http://en.wikipedia.org/wiki/Eureka_Seven)
Viszont szerintem Deweynek nem volt Coralian szerelme, inkabb ahogy human form coralianokat is kepesek voltak "gyartani" (Anemone) ugy kiserletezett sajat magan is, mindig is erdekelte mi van a Zonaban.
A vegen Renton megkeri Nirvasht hogy segitsen neki meg egyszer utoljara hogy egyutt lehessen Eurekaval, erre Nirvash atalakul a vegso formajaba ... latni is ahogy a Compac Drive-on is hirtelen Renton neve tunik fel, es Nirvash is egyszemelyes LFO lett a vegso formajaban. Az elejen azert kellenek mindketten Nirvashhoz(a legelso es egyben egyetlen ketszemelyes LFO) mert egy coralian es az ember parja egyutt kepesek felszinrehozni az igazi erejet. A vegere Renton elerte azt a szintet hogy egyedul is kepes volt osszedolgozni Nirvashsal... ezert is kuldte vissza a Foldre Eurekat es Rentont. Vegig azt hitte mindenki hogy a human form coralianokat azert kuldik az emberek koze hogy tanuljanak toluk es amikor visszaternek a tarsukkal a scub coral tobbet tudjon meg az emberisegrol... de Nirvash is legalabb volt annyira "ures konyv" mint Eureka, es a vegen mondja is hogy a kozos emlekeiket, elmenyeiket sosem fogja elfeledni, de kettojuknek vissza kell terniuk az emberek koze hogy amikor eljon az ido a ket nep eleteben amikortol egyutt kell elniuk mindenki kepes legyen elfogadni a masikat.
A masik amikor azt mondja a Fold nepessegenek a felet el kell vinnie, szerintem nem az emberekre gondol, hanem a coralianokra(ki tudja hanyan voltak meg, foleg hogy Gonzy ota tudjuk ferfi coralianok is leteznek) es azokra akik addig is a command clusterben eltek(renton apja, novere pl) ... Gonzy is azt mondja sehol sincs megirva hogy csak egy fele evolucios ut lehetne, ezert a ket nepnek kulon utakon kell jarniuk amig el nem jon az ido.
A vegen igazabol nem nagyon latni mi van Eurekaval es Rentonnal, de szerintem mire visszaertek a scub coral altal ujjaepitett sajat dimenziobol egy ev telt el az emberek vilagaban... legalabbis en erre kovetkeztettem abbol hogy meg Nirvashnal voltak amikor egyutt "elrepultek" utana "egy evvel kesobb" szoveg, latjuk a nagyapat a kicsiket es miutan egyutt kimennek hogy azt kivanjak barcsak hazaernenek mar Eurekaek akkor mutatjak hogy valahol ketten villognak a sotet ejszakaban, tehat talan akkor erkeztek meg... vagy valami ilyesmi :D
Igaz sok dolgot belemagyarazok en is, de en igy ertelmeztem :d ... a vegen a szives-holdbagravirozas nekem mar kicsit sok volt, de nagyon tetszett az egesz :)
-
Nuki #21827 Gondolj szegény embertársainkra, akik csak úgy tudnak animét nézni hogy tévében az animaxon megnézik! -
törölt hozzászólás -
Nuki #21825 A Cowboy Bebop-é szerintem jó! :) -
Akkor pótold. magyar szinkron sux. -
Olvastam, arra irtam hogy nem fogok nekiallni hosszu spoilereket gyartani :d ... amugy nagy reszere en sem kaptam valaszt az animebol :) -
nahát, ez a Blood+ nagyon fasza:) a kis rambógirl aprít ott mindenkit 
csak kár hogy mostanában kevés a szabadídőm és lassan haladok vele, most járok a 12.résznél:) -
Cat 02 #21821 Elég jó :D -
nem, csak magyarul -
Nem tudom láttátok-e már de szerintem nagyon jó :D
Link -
végig nézted te a bebopot japán szinkronnal? -
Nuki #21817 A zenei aláfestések és hangulatok csak tökéletesítik a gyémántot :) -
A Nico Nico Douga Musical 4. percében miből szól a zene? -
ezt a hozzaszolast olvasd at..
meg az erre levo valasz is ott van felette. es ird le a velemenyed. -
Olyan lelkesen irogattak egyesek az Eurekarol hogy en is megneztem :) ... most nem allok neki en is spoilerezgetni ;p, de reg lattam mar ilyen jo animet. Utoljara talan a Gundam Seedben voltak hasonloan kedves karakterek es szomoru helyzetek... legalabbis szamomra :) A ket sorozat tortenete/celja is egesz hasonlo :d -
:D lol a hülye -
jól elvolt a fordító :p
-
Rundstedt17 #21811 hát még jó:D.ha már a drága időmet arra szántam hogy megnézzek valamit elvárom hogy végig tökéletes legyen vagy közel hozzá:D.ha nem volt elég jó akkor jogosan kritizálom:D -
Most végeztem a Black Blodd Brothers-el :D Hát erősen középkategória kicsit se eleje se vége de amúgy nagyon tetszetős. -
Nico Nico Medley :P
legalább tudom mi ez végre XD -
ez majd nem olyan jó mint amit armageddon talált :D -
Te még a kakán is találnál csomót xD