72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #21885 Nem értem :P Miért is? -
Nuki #21884 Akkor az jó ha már csak amiatt otthon érezted magad. :D
(tehetnél a galériádba képet magadról, hogy tudjam ki voltál ;)
-
Tudom kiről van szó, bár a Naruto-t nem szeretem...inkább Bleach :) Ezért is éreztem szinte otthon magam a sok kapitány között :D -
hat ha egyszer eljutnek egy animeconra, max dr. Bearnek oltozhetnek be
-
Nuki #21881 Igen, volt 3 narancssárga maszkos, fekete alapú köpenyen piros felhőcskékkel, a szereplő neve Tobi.
Ezek közül én voltam egy (egyetlen fiú
) aki ráadásul folyton fényképezőgéppel mászkált.
Naruto c. animét mennyire láttad? -
Hát be nem öltöztem gondoltam elsőre nem kockáztatok inkább úgymond élveztem a felhozatalt :D, ja meg konzolteremben voltam és a táncpadnál is elidőztem főleg mikor két gyerek eszméletlenül nyomta csak lestem :D.
Te beöltöztél ?
Szerk: Ja és egyedül mentem de 2 szaktársammal összefutottam. Kellemes meglepetés volt. -
Nuki #21879 :) Hol voltál, beöltöztél, mit csináltál? :)
Első csomag, 200 mega -
Szerintem is nagyon jó volt. Bár az elején elég nagy volt a csúszás meg a hangosítással is adódtak problémák de összességében élveztem (első con
) Képeket nem csináltam sajnos
pedig érdemes lett volna, ja és a konferálás Akira-sama HATALMAS.
-
Nuki #21877 Nagyon jó volt a Nyári animecon, békés hangulatú volt, Győrben nem voltunk irdatlanul sokan mint a Pecsában.
Képek vannak most töltődnek fel, akkor majd írok picit többet :)
Egy dolog amit kiemelnék, az legtöbb Győri szervező animés 1 animéből volt beöltözve: Bleachből voltak a 13 osztag kapitányainak, és hadnagyainak beöltözve. -
Cat 02 #21876 Topban ? 1. :D -
Háhhá épp most járok a 27. résznél, nemcsodálom hogy sok embernek bennt van a top-ba ez a sorozat, nagyon jó! -
Cat 02 #21874 =)
-
már láttam, de nem nagyon emlékszek milyen. aa-n 6/10-re értékeltem :) -
még nem láttam meg szeretném nézni ^^ -
Köszönöm, még ha utólag is :D -
Nuki #21870 Ki látta a Rozen Maident?
Ha látta, mi a véleménye róla? -
boldog szülinapot mégha utolag is ! :) -
dehogynem-.- -
ugye nem fogod beírni minden rész után az élményeidet? -
mind1 már nézem, eddig 1rész után fasza, folytatom^^ -
Nézi vki a Get Backers-t? most töltöm...kinek hogy tetszik?
-
aham.
akkor figy: anidb.net (vagy .org vagy .com vagy nemtom, ritkán használom)
itt rákeresel az animére, és lejjebb görgetsz. Látod a subber csapatokat. megtod nézni kommenteket rájuk, és így letöltés nélkül is kiválaszthatod melyiket szeretnéd majd nézni.
ezután nem google, hanem valami nagyobb torrentoldal. Isohunt, mininova, meg van még pár. Ezeken keresel rá az animére, és előtte látod majd milyen release. (Code Geassből pl. Eclipse) és azokat szeded le.
E7-t speciel én gőzről szedtem. Közben torrentről jött Hayate no Gotoku. gőzhöz privátban kapsz majd valakitől elérést ^^ -
"Torrentről RAWot szedsz le?! NEM?! AKKOR OTT VAN AZON IS A FELIRAT..."
Amiket letöltöttem animéket eddig azokon nem volt semmilyen felirat.
pl Code Geass: "[KPDM][Code_Geass][DVDRIP][H.264_AC3][10][9ED8E8DA]"
Ezen semmilyen felirat sincs. Muszáj hozzá külön keresni.
Ezért hittem azt, hogy akkor az Eureka Sevenhez is kell külön keresni feliratot, de akkor úgy látszik nem kell, mert van rajta.
-
enis elfogadtam volna oket, de ram senki sem gondolt :<
-
Jaigen, van farkas (狼 ookami)
és róka (狐 kitsune)
Elfogadás is
-
Purrr-sze, purrr-sze :D
Hrrrnyááááu! SICCC!!!!444
-
A nagycicat is beken hagyni, meg biztos nincs 18!
-
HTX! -
HBD RelakS -
HTXVM! :D
(A kicsiről leeszem a tortát, azt visszaadom, a "nagyot" meg ... hát ...
)
アルマゲッドン, BEAST, nektek is köszi ^^ -
Boldog szulinapot Relaks :)) -
Happy Birthday RelakS-sama! -
De plz oszd meg velem... Torrentről RAWot szedsz le?! NEM?! AKKOR OTT VAN AZON IS A FELIRAT...
miköze az angolhoz? Fansub... 90%ban angol... najó nem, mert 75% kb, 25% meg spanyol.
---
na izé bocs styleért... énhibám... tényleg... Oo -
A CICÁKAT KÉREM MAJD VISSZA !!! ^^ -
Nuki #21851 Inuyasha magyar szinkronnal volt fenn egy ideig. -
Nem ismerem. Jöhet privátba a link. Anime Addictsról szoktam feliratot tölteni, animékat meg simán torrentről google segítségével. -
Akkor rohadt rossz helyen kerested. A "gőzöst" ismered? Na ott pl angol felirattal van (hardsub-os) -
""angol nyelv" ami ha már 3asra megy minimum, akkor nem okoz gondot az animék nézése."
Vagy én vagyok hülye vagy te írtad rosszul, de animék japánul vannak. Akkor mi köze az angol órákhoz? Baszhatom az angol nyelvvizsgámat, ha még angol felirat sincs a japán hanghoz.
De írtam is, hogy semmilyen feliratot nem találtam. Akkor ez most angol hanggal megy? Nem töltöttem még le egy részt sem ezért nem tudom.
Csak sokan írtátok, hogy milyen jó ezért gondoltam elkeztem én is nézni. -
Nuki #21847 Egyik jóbarátom németet tanult csak iskolában, animéket mégis angol felirattal nézi :D
[más tollával ékeskedik] -
nem az akart lenni mert hogy őszinte legyek általánosban nem volt olyan magas szinten a nyelvoktatás szal az 5ös könnyű volt, gimnáziumban azért is vagyok most csak 4es, az is éppenhogy
mondjuk a jegyek jelzés értékűek, és eddig mindent megértettem számgépen szal nincs gondom vele az tény. csak arra akartam célozni hogy angol nyelv nélkül már minden problémás. Német mondjuk lehet hogy jobb az életben, munkára... na mind1 ^^