72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    JARGH!!!

Kimaradt a Konoji! Houin Kyouko RULZ!!!444
    Azumangából Sakaki és Oosaka nagyon rulz :D
    Bluer than indigo-ból Tae-pon ^^
  • biomage
    na ja amikor kritizálja az a kaszanova a meleit :D akkor tényleg aratot mayumi :D
  • sweech
    rá értettem :D szerintem jófej :P
  • biomage
    te meg miröl beszélsz? :D
    én a shuffleban lévö keadere értetem :P
  • RelakS
    Kaede-anyó? Nem öreg egy kicsit?

Ja, jöhet az evából Ayanami Rei, meg Asuka is, bár a kisasszonyt be kéne törni.
    A Chocotto sister-ből a fiatal tulaj frankó :] Takarózós csöcsötök rulz :D
    Kanokonból mindkettő youkai is jöhet, bár Nozomu elég "fapados" :D
    FMP-ből valahogy megkedveltem Kyouko-t is, meg Tessát is, bár az utóbbi elég hangos madár :] De a TSR ikreit is csillapítgatnám :D
    Ha már Kaede-anyó, akkor onnét meg Ayame jöhetne, ha már Kougának nem kell :]
    Utawarerumono női főszereplői is egész jók, bár az egyik vas nyakörve útban lenne (nevére nem emléxem), Aruruu meg még kicsi szal sicc! :D
    Nyuu-chan-ból minden háztartásba egyet, ha lehet, bár mikor éppen Lucy, akkor vigyázni kell vele.
    A Hanaukyou maid sorozatokból jöhet az egész falka, szívesen látom őket XD
    Asahina Mikuru-t nem hagyom ki, de hozhatja Yuki-t is, hátha feltűnhet egy kis mosoly az arcán

Így hirtelen ennyi
  • biomage
    ha a shuffleban lévö mayumira érteted akkor kicsit meglepödtem :)
  • sweech
    Hinata, Mayumi, Asa több nem jut most eszembe
  • biomage
    jaj ne kihagytam a legszebbet :)
    Chobits xD
  • biomage
    Hu de rég irtam ide :D
    Rég volt kérdésem :D, ez most jutot az eszembe amikor néztem a higurashit :)
    Na szóval, ki a te kedvenc tündibündid? lehet több is :)

Nekem Rika, Mikuru, Misa, Asa ;) de kaede is szép
    hirtelen csak enyi jut eszembe :)
    Plz mindenki irja meg!
    Köszike
  • Cat 02 #21918
    Originalon gonoszan néz, nézd meg a szeme állását :D
  • Nuki
    Ez a kép nem helyes. Ez a jelenet a cartoon netwörkösből ki van vágva :P
  • csocso14
    De azt szorongatja :D
    Ahogy ki tudtam venni az alsón meg a szemeit, nem lehetnek dühösek mindig szépen néz :D
    A Mexikó kamu azon látszik is ,hogy a bajsza oda van rajzolva
  • RelakS
    persze, a mexikóiban meg kajával kínál, mi?
  • Bulykin
    az szerintem uzsonnás tatyó, mert ott a másik kezében a kaja^^
  • Seth
    Azt nem mond hogy az amcsi verzióban azt a táskát szorongatja :D
  • RelakS
    az alsón mit is kéne látni?
  • csocso14
    Sajnálom csak ezzel tudtam szolgálni így hirtelen, de ez is mutatja a különbséget, kivéve a mexikói :D
  • Seth
    :D Najó,nem egészen ilyenre gondoltam
  • csocso14

• Nuki
    Én a lóherén láttam ilyen képeket.
  • Bandi 18
    A Spongyabob-os videó az még hatalmas belőle :D Lentebb linkelve is van asszem
  • RelakS
    Ja, DN-ből akad néhány ilyen jellegú marhaság XD
  • Bandi 18
    Váá de LOL :D:D
    Na meg a Death Note Op paródia is XD MUHAHA...
  • Cat 02 #21904
    =)

• Seth
    Nem tudja vki azt az oldalt linkelni,ahol a Naruto eredeti és az amcsi cartoon network-ös verziókat hasonlítják össze képekkel illusztrálva a kicenzúrázott részeket? Egy ismerős nem hisz nekem ,hogy a CN cenzúrázná a sorozatot :)
  • armageddon666
    wow... képek alapján ez nagyon jó volt O.o minőségi tényleg :D
  • Nuki
    Kreatív :D
  • Cat 02 #21899
    Death note op paródia. Aranyos :D
  • Cat 02 #21898
    Ezzel jobb sztem.
  • Nuki
    2 Pesti
    1 Vidéki

Ez lesz a trend.

T.é.l.i.ről azért nem írok semmit, mert az ötletgazda azt mondta, hogy ne áruljam el senkinek hogy tervben van, de nekem ti vagytok a mindenem
  • Nuki
    JÉZUSOM!!4 Mi ez?

Amikor megnéztem egy albumot (valami macskás) úgy pörögtek forogtak benne a képek mintha A Mátrixban lennék o.O

Jónak tűnik, de miért csináljam meg ide?
  • armageddon666
    Pestire valszeg jövök :) már ha ott lesz... ha nem akkor :S
    Remélem megint olyan színvonalas lesz mint az előző őszi. A sakuracon őszintén szólva csalódás volt számomra :(
  • Cat 02 #21894
    jalbum.net, ezzel csináld már meg plz :D
  • Nuki
    Szivesen, alap ^^

Az első első és a második első ugyanaz :)

Csak most ilyen hosszú hsz-t akartam, legyen munkátok tekerni az üzenetet még akkor is ha nem érdekel :P

Őszire remélem már jóóó sokan jövünk, nagy ezsgéponthus tali meg minden ^^
  • armageddon666
    akkor mi volt a korábbi link? vagy az ottani első az ez az első? :D
    szedem a képeket és thx hogy fotóztál a conon meg nem jelenők nevében ^^
  • Nuki
    A Nyári AnimeConon kereken 130 képet készítettem. Nem olyan nagyokat, mint tavasszal, ott elfelejtettem átállítani fotózáskor a képek méretét, most nem.

Első csomag
    Második csomag

Természetesen nem volt akkora felhozatal, mint tavasszal, (most a jelentkezők számát írom, aki volt animeconon az tudja hogy 100%-os résztvételi arány nem szokott lenni, mert ez-az otthon marad)
    1 csoportos cosplay craftmanship
    12 egyéni cosplay craftmanship
    9 csoportos performance
    8 egyéni performance

Az a fél órás csúszás, ami kapunyitáskor keletkezett, az egy pillanat alatt eltűnt mert a cosplayeket időben bemutatták, és a vártnál fél-1 órával előbb végeztünk, mehetett mindenki a dolgára :D

A kézműsesesdiben az a Pain kapott egy díjat, aki a tavaszin is indult.
    Volt még egy másik karakter, akiről nem tudtam hogy kicsoda és micsoda, azt tudom róla, hogy pesti con-okon ő valami konferátor szokott lenni.
    (rossz volt a kihangosítás, a második sorban ültem, és úgy sem hallottam mit mondanak)

Az előadások kissé jobb szinvanlúak voltak, itt is az egyéniek egy fokkal jobbak voltak mint tavasszal.
    Mindenféle díjazottak voltak, a közönségkedvenc egy óriási plüss parappa a repper volt, volt egy aranyos kis kartonrádiója, és úgy mozgolódott a színpadon.
    Megint volt egy sámán király béli szereplő, most egy jeges, snowboardos szereplő volt, és a közismert magyar "Jégből vagyok" c. dalra csinált úgy, mintha sztárként énekelt volna a színpadon. Ő volt tavasszal a Zseniális teknős, úgyhogy valami kis garancia volt hogy jó lesz ;)
    Elismerést kapott még egy csoportos banda is, bennük az volt a furcsa és kiemelkedő, hogy egy naruto jelenetet adtak elő. Nem sokat láttam magyar szinkronos Narutoból, (playbackről ment az egész), csak az tűnt fel hogy Sasuke hangja ugyanaz mint az animében...(talán Kakashié is).
    Vagy összevágták az egészet a magyar szinkron alapján, vagy felkérték az eredeti szinkronszínészeket (kapcsolatok alapján) hogy segítsen be nekik, vagy van olyanjuk, akinek tényleg hasonlít a hangja, mert néhol mondtak olyan szövegeket is, amiket nem tudok elképzelni az animében hol az ördögben tűnhettek fel.

A többi minden ugyanaz mint más Con rendezvényeken, több információt a képekről kaphattok :)

Érdemes 1-2 másik oldalra is ellátogatni, mert mások is készítettek fotókat.

(aki sűrűn járkál a konoha fórum team (vagy mi) társasághoz, akkor ő ezt részletesebben valszeg végighallgatta már egyszer azon a fórumon, mert az ő bandájuk vitte el a legtöbb díjat grat. nekik. :)
  • BEAST #21890
    annyira talan nem, a hajamat is meg kellene ritkitani, meg ra kellene szoknom a cukorkakra ... amugy minden mas stimmel

pokemonrol meg fogalmamsenincsen :D
  • Nuki
    Az, csak a-val: Snorlax :)

#21886: ja hogy úgy... de attól még elmehetsz egy ilyenre, amúgyis vannak ilyen típusú karakterek.
  • armageddon666
    Pokémonból az a nagy aki mindig alszik? :D izééééé... huhh kurvarég láttam szal nemugrik be xD Snorlex talán ? :D
  • armageddon666
    Olyan NAGY vagy? :D