72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mentsd el mindben és meglátod XD
-
Nuki #22047 Köszi :) Már csak azt kell felderítenem hogy ezeknek mi is a neve, mert mentéskor csak ilyeneket látok hogy: "Advanced SubStation Alpha" "AQ Title" stb... szóval csak neveket. -
sandor8206 #22046 Tényleg? Akkor én már kb. 7 évesen láttam animét? De király!
ÉS KÖSZÖNÖM AZ INFÓT!!!!!!!!!!!!
Hát akkor lehet ismétlik majd valamikor, az Akirát is nyomták párszor M1-M2-n, de azért megpróbálom beszerezni.
Kösz még1szer az infót! -
Nauszika - A szél harcosai , nem is olyan rég volt M2-n és de, ez egy anime ^^ -
sandor8206 #22044 Nem anime, de felnőtt rajzfilm. Tudna valaki segíteni mi a címe, nagyon nagyon régi rajzfilm,még "pici" voltam mamikor láttam a falusi moziba, kb.15-20 éve. Annyira emlékszem, hogy van benne talán egy vörös hajú csaj,aki vitorlázó sárkánnyal repked+még valami nagy kukacok voltak benne,amik ha semmi gond kék pöttyök világítottak rajtuk,ha meg bepipultak átváltott vörösre. Ennyire emlékszem, nem rég ugrott be ,jó lenne újra megnézni. Ha valaki tudja mi címe, megköszönném az infót. -
Th0m #22043 jaj sry azt kifelejtettem:D aztis láttam^^ -
death note -
natúran: srt vagy sub
csicsás: ass vagy ssa -
Th0m #22040 hali all! tud vki ajánlani egy nagyon jó, izgalmas, !!fordulatos!!:) , kissé drámai beütésü animét?
amiket láttam már: Berserk, Elfen Lied, és Tengen Toppa Gurren Lagann. -
Nuki #22039 Realks! Van valami ajánlás, vagy bármi, hogy milyen formátumban mentsem el a feliratot? -
remélem tévedés... legjobb férfi seiyuu játszik az eredetiben... ezt csak elkúrni lehet szinkronnal :D a sorozat meg amúgyis csak közepes :S (ettől függetlenül szeretem nagyon ^^ de OVA jobb... OVA mellé kellene a sorozat zenéje és akkor epicwin :D) -

-
:)
ja ma az utcan lattam egy tablat es az a nev allt rajta hogy Ken Thurston :D:D:D:D:
majdnem bementem az epuletbe koszonni Renton tesojanak:D -
tudom már mit érzett CSOCSO mikor végzett az eureka sevennel :D most fejeztem be lovely complexet, éshát: kell még! :Cc -
Srácok! Azt tudja valaki, hogy Berserk manga milyen időközönként jön ki, és esetleg merre elérhető? (Akár online olvasva, akár letöltésre) -
juj hogy mit láttam az elöbb az animaxon a reklámoknál, lehetséges hogy a hellsinget :) és hamarosan lesz -
Nuki #22032 De jó, tényleg!
Köszönöm szépen ^^
-
Nem értem, hogy mit nem tudnál belőni vele?
Képkockára, de időre is tudod pozicionálni a feliratot. Mehetsz a filmben előre-hátra vele. -
shigofumi -
film még jobb :D -
Nuki #22028 Mi ez a kérdőjel, mit nem értesz? -
Végignéztem a Fullmetalt Alchemist-ot! Nagyon jó kis sorozat volt! Most jön a film. -
?
Én azzal csináltam fasza feliratot az After Earth-höz (fú, mi volt a magyar címe? Időszámításunk után?) -
melyikrol beszlesz? -
Nuki #22024 1: igen az :]
2: azt használom, de ha nem tudnám belőni hogy mikor jöjjön a felirat, akkor fújhatom
#22023: azt hittem kitalálja valaki. :D
Pokémon az. -
címet :D -
1: adaptáció, nem :]
2: Subtitle workshop-pal pl tudsz feliratokat készíteni -
Nuki #22021 Köszi a jótanácskat, de nekem azért kéne ilyen részletesen, mert angol szinkronból kéne feliratot készítenem. Feliratfájl, amaiből kiindulhatok NINCS.
Ez egy olyan anime, amely csak szinkronosan létezik. (néhány rész beégetett felirattal van, de kb. 25-ből 1 ha ilyen)
Szeretném tudni a szereplők eredeti nevét, hallani az eredeti hangjukat, nem(csak) az angol szinkront 'élvezni'. ha már a kezemben van mindkét forrás (japán és angol szinkronos is), úgy gondoltam lefordítanám azok számára, akik hasonlóképpen gondolkoznak mint én.
Mellesleg ez egy kétes hírnévnek örvendő anime nagyon megosztja a rajongókat, mert egy adoptáció. (nem manga) :P -
ami nekem van feliratozó progi, az eleve megmutatja, lejátsza, stb bár mkv-vel pl még nem teszteltem -
van olyan subos progi ami beolvassa a filmet és ott gondolom eléggé részletekbe menően lehet görgetni :P de amúgy subberteameknél kérdezz utána O.o -
sony vegas -
a zoom playerben nyomj L gombot és nagyon lassu lesz :D de ha az sem jó akkor virtualdub -
Nuki #22016 Milyen lejátszóval tudnék én tized-század másodperceket megjeleníteni?
Feliratkészítéshez kell. -
Hallottam róla jó és rosszt is. Jót osztálytársamtól, rosszat meg blogokról :D -
Nuki #22014 Miért pont ezt kezdted el nézni? -
Nuki #22013 Máttákű!
Tessék -
valaki linkelt egy conos képgyüjtemény a nyaconról belinkelné még1x, lusta vagyok megkeresni :D
Köszike -
nah elso resz egesz jo volt:) nem valami hubazz sztori de kellemes rajz, sztori, zene.... -
Shigofumi
most kezdem el nezni, ebben a topikban meg semmit nem irtatok rola.. legalabbis nem ezen a neven. -
Nuki #22009 Nézel mást. Raksz képet