72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Seed Destiny fos? jópáran nem értenének egyet veled sztem :DD én még nem tudom mert nem láttam. -
Meg szerencse hogy ez csak a te velemenyed ;p -
Nincs legjobb.
Amiket felsoroltál is mind zseniális a maga elborultságában. De Death Note nem közelíti meg (szerintem) egyiket sem.
Btw.: Gundam Seed Destiny Fos.
még előre szólok mielőtt nagyot csalódnál. Shint az első részben ki kéne belezni és hagyni egy karón elvérezni.. akkor talán menthető lenne a sorozat. de egyébként szimplán fos. -
na eddig láttam Code Geasst :D mármint ez a harc már pont nincs benne :D az a (számomra) következő részben lesz :D
Karen <3
Shirley <3 ;.;
Nina >.< :@
-
Kallen 
Amugy a felsorolt animek mind legjobbak! :d -
"eddig azt hittem a Death Note-nál nincs jobb, de most...whááá:)"
Nekem is nagy kedvencem a Death Note, de a Code Geass nekem is jobban tetszik. Ma kezdtem el újra nézni az első évadot.
Kallen.
Code Geass: Picture Drama
Elkezdtem 5 új animét is:
Eureka Seven
Fullmetal panic
Gundam SEED Destiny
Samurai Champloo
X
Bucser: szerinted melyik a világ legjobb animéja? -
úgy lesz^^
-
Majd 4-500-nál szólj. -
ööö...ebben van igazság:) csak nálam eddig a Death Note volt az alap alső:) pedig már láttam nem kevés animét(persze nem is sokat^^) -
:DD epp ezt irtam en is, de igy mar nincs ertelme XD -
jaja. rengeteg másik nagyon jó van, nekem spec tetszik sok egy részes egészestés mozi is... -
Aki azt mondja, hogy a Death Note a legjobb anime a világon az még nem látott elég animet. Ennyire egyszerű, mint ahogy mondottam már eddig 10ezerszer legalább. -
hát én is elkezdetm ma a Code Geass-t és szerintem nagyon állat^^
eddig azt hittem a Death Note-nál nincs jobb, de most...whááá:) eddig 9részt láttam csak és máris jobban tetszik, úgyhogy Sweech kezdj bele megint nyugodtan:) -
nos, igaz, hogy azt jelenti, hogy angol változat, de a japánoknál a fene se tudja :D -
méz és lóhere 2-hez tud vki fordítást? esetleg magyar hangú letöltést? :/ -
Hell Girl
1st Opening
Hakasama no Chou SINGLE
Bleach (English version).mp3
a kérdés az lenne hogy létezik-e ennek "Japanese version" változata? :D mert akkor szokták így kiemelni hogy más nyelven van ha van original is, nem? -
tedd be aláírásba! Legközelebb eljár már a kezem a törlés felé... -
Az Űramazonok az asszem a Gall Force sorozat.
Keress rá torrenten biztos találsz. Több sorozata volt. -
Prof William #22191 Újabb kis one-shot manga fordítás került fel az oldalamra.
Ebben a netes távkapcsolat előnyeiről és hátrányairól rántja a le a leplet a rajzoló. :)
http://profwilliam.wordpress.com/
Írjátok majd meg az oldalamon hogy tetszett. :) -
sandor8206 #22190 Emlékszik valaki arra az animéra, hogy Űramazonok, vagy 10 lehettem amikor láttam, nem most volt! Valaki többet róla, még vhs-n volt meg anno szinkronosan, esetleg valakinek info hol lehetne megszerzni vagy hallott-e felőle?
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.327 -
"Tudtok még hasonló animét, mint a Death Note/Code Geass?"
Senki?
Már nagyon unom magam, mert nem tudok semmi jót nézni.
Olyan anime lenne jó amiben van egy nagyon okos főszereplő, esetleg van különleges képessége és valami nagy dolgot akar elérni. pl világuralom :D
Vagy csak ez a kettő anime ami ilyen?
-
Ezzel egyetértek, de várjuk ki a végét, lehet, hogy épp ettől lesz izgalmasabb. -
Nuki #22187 Én a CG 2. évadját csak akkor kezdem el nézni ha végigcsinálják, úgyhogy légyszi fejezzétek be, mert nehéz tartani magam így
-
Na elkezdtem a CG 2. évadot, eddíg ez is jó, csak az nem tetszik,hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Na de ettől függetlenül nézem, tovább XDkiderül,minden "jöttmentnek" van Geass képessége.Ami eddíg egyedi volt, átment sorozatgyártásba :( -
youtube-on fenn van a film sok darabban,belenéztem, ócska, maradok az animénél ^^ -
trailer alapján kurvaszar. nimálva vicces, élőszereplőkkel szánalmas vsz. -
nem is tudtam hogy van Lovely Complex film:) olyan live action^^ csak kár hogy nincs hozzá magyar felirat... -
hopp, gome
majd legkozelebb ;p
-
gyájj máskor jelöld plz meddig spoilerezel :S nembaj majd elfelejtem^^ remélem... meg nem is biztos szal mind1 XD úgy vagyok vele hogy csak nem... neki kell lelőnie Zerot :c xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shirley halálánál könnyeztem :( és amúgyis Shirley×Lulu párti voltam :S
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez engem is meglepett :( ... de valahogy ki kellett irni a sorozatbol, mert nem o passzol Lelouchhoz, es ha belegondolsz a sok szenvedes utan amit az emlekei okoztak ez tisztabb megoldas volt mintha ezek utan meg Lelouch is osszetorne a szivet :( Mert ugye Kallen > all <3 :D Viszont most hogy ugy nez ki Nunnally is meghalt, eleg valoszinu hogy ez kicsapja a biztositekot Lelouchnal :D ... A kis gorenynek raadasul mindket lany halalahoz koze volt, Zero remelem hamarosan lerendezi ot is -.- -
na ezt nem olvasom el,mert ott még nem tartot :) -
Engem i9s ez zavar és egyedül kb 5-en tudják erről az igazat.
R2 16-os részben aztán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezután azt hittem, hogy már nem tud meglepni a sorozat, de Shirley halála megint egy kibaszott nagy pofon volt... -
jah az durva volt. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem végül nem is az zavart ,hogy meghalt, hanem hogy nem tudják meg a népek az igazságot, hogy manipulálták, holott egy végtelenül kedves csaj volt:( Nem fogják tisztázni gondolom és örökre,mint "Euphemia vérontása-nap" -nak lesz elkönyvelve -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na most képzeld el én akkor kezdtem el nézni mikor ott lett vége, hogy Euphy-nak kiadja a parancsot véletlenül.
NA akkor mondtam azt egy animeben másodjára, hogy bazdmeg ilyen NINCS!
(életemben először ez az élmény a berserk végén ért) -
ez nagyon :D akkor most várj ahogy a jóemberek tették akik még 2. széria előtt nézték végig xD
még 4 évad Star Trek Next Generation és folytatom az animézést XD (vagy szept1. után... ez valószínűbb) és Code Geass 2 folytatásával kezdem XD
15. résznél hagytam abba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most belenéztem... Schneizel atomozik vagy mi, CC amnéziás, Oogi meg a szürkehajúcsaj... hát kiderül :D szal durvás -
Nézz a szemembe: Végig akarod nézni!!!
-
ha tényleg ilyen jó, akkor megpróbálkozok vele még egyszer. kb 3 részt láttam belőle, de nem fogott meg annyira :C -
Ez a Code Geass ilyen jó? Miért nem szóltatok ? :D 2 nap alatt lezavartam az 1. szériát
-
FF7--> 

és köszi Bio^^ -
köszönd FF7nek, amit kerestél :)