72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Talán a Maximum The Hormone nevű együttes Zetsubou Billy nevű számával , nem ???? oda van írva -
Nem tudja valaki kik vanak ezen a video klipen az elején? video
hasonlit egy japán együttesre -
Rundstedt17 #22245 jó feladom nem tudod hol lehetne megvenni a 2 évadot illetve az utána következőeket?:D -
+1 -
Nuki #22243 cuki (: -
a vége miatt mindenképp megéri megnézni :D raw raw fight the powah xD
Super Transcendent Great Gurren-Lagann vagy mi xD -
Én meg az első részen elaludtam,mert épp akkor kezdtem el,mikor már 24 órája fenn voltam :). Namondom, ha vmin elalszok,akkor az szar, nem is néztem tovább azóta, de majd talán adok neki egy esélyt ^^ -
Az. egyetlen + pont a sorozat első felében :c második felében a manly epicness minden az jó volt ^^ de első fele... túl nagy ökörség volt számomra :\ 1-2 jó pont van benne, de... -
Nem tudom ki ismeri közűletek a Tenge Toppa Gurren Lagan sorozatot? De Ő annyira aranyos
-
Nuki #22238 No igen, sokmindennek áldozatul lehet esni amíg lelkes fiatal az ember :D -
Rundstedt17 #22237 Amíg el nem kezdtem:D -
Rundstedt17 #22236 nem is gondoltam hogy az a kártyajáték anyira addaktív:D... -
hát felőlem szeresd nyugodtan az ilyen féle animeket, én megmaradok a rövidebb tömörebb de annál több mondanivalóval rendelkező alkotások mellett :] -
Nuki #22234 Nálam is így volt, csak én gameboy játékkal kezdtem emulátoron, ott tetszett meg
-
Rundstedt17 #22233 jól összefoglaltad lehetetlen megtalálni:D -
Rundstedt17 #22232 jah jah játszottam és megjött a kedvem a sorozathoz:D. -
Nuki #22231 Ezt el is felejtettem (A)
[apro]mondjuk terjesztés szempontjából nem a legjobb. -
Nuki #22230 Sajnos a yugioh, mint a pokémon, és az összes ilyen nagy (főleg játék) franchise-nak örvendő anime elég ritkaságszámba megy:
- sokat foglal a gépen/szerveren
- a magukat 'érett' vagy 'tájékozott' anime-kedvelők gagyinak tartják
- pont ezek miatt kevés embernek van
- ezek száma mégjobban csökken mert nem mindegyikük osztja meg mással.
A legfontosabb ok, hogy az animét készítők is harcolnak azok ellen, akik készítik a japán szinkron alá a feliratot (elvégre károkat okoz a japán anime-iparban).
Legdurvább példája a fansubberek (fordítók és feliratozók) félreállításának az pont a pokémon franchise szülőatyja által elkövetett merénylet volt:
A pokémon animét feliratozó jó fordítókat nemhogy szidta, nyilvánosan megdícsérte, ezután fizetéssel rendelkező állást ajánlott nekik a stúdiónál.
Szóval nehéz munka lesz összeszedni, talán ha meg akarod rendelni eredeti műsoros DVD-ként akkor talán sikerülhet.
Talán vért is fogsz izzadni ha nem fizetsz érte :P
Ettől függetlenül azt mondom ne legyen igazam, mellesleg én is szívesen vennék bármi ötletet, mert van 1-2 ismerősöm aki szereti a yu-gi-oh-t (többek között a játékot én is) és szívesen meglepném őket ^^ -
menj a youtubera :) fent van minden rész -
Rundstedt17 #22228 a yugioht hol lehet tölteni angol felirattal?49. rész után érdekelne. -
Nuki #22227 Ha nálad így ment, örülünk neki
-
Nuki #22226 Ha első résztől nem, akkor a hiba az ön készülékében van. -
-
1. rész vége... -
Na ma uj anime került a listámba + a CG kezdtem nézni :D, tényleg a CG mikortól fog érdekesé válni? -
pontosan... szorgalmi időszakban meg minek órára járni?? van jegyzet nem?:D -
AranyKéz #22221 Vizsgaidőszakban valahogy a tanuláson kívül minden másra jut idő, és tökéletesen tudok is rájuk összpontosítani. Fene érti ezt.
-
Nekem akkor volt csak igazán 
Aztán elvégeztem és immáron egy sima 24 részes sorozat megnézéséhez is legalább 3 hét kell... -
Pár hét és kezdődik a főiskola. :(
Akkor már nekem se lesz sok időm. -
De jó is volt iskolába járni mikor még volt ilyenekre időm:) -
Nem egyszerre nézem mind az 5-öt.
Eureka Sevent és a Full metal panic-ot nézem egyszerre. A többiből még csak 2 részt láttam.
Nézem még közben a Stargate SG1-et is kb 220 rész. :D -
de van. angol. -
Eureka 7hez nincs felirat? :| -
detto ^^ egyszerre egy :D illetve azért nem teljesen.
Bleach
D. Gray Man
Code Geass R2
+kiválasztott anime
többnyire a kiválasztottat néztem, kivéve mikor jött ki új rész a másik 3 közül valamelyikből. Illetve ez sem teljesen igaz mert pl Eureka 7 közben nem néztem mást :D De La Portrait le Petite Cossettenél (nemtom hogy írják xD) így csináltam. Az nem kötött le annyira.
most perpill mondjuk mind stagnál... MÉG... még 3,5 évad Star Trek Next Generationig :K ez a sorozat azért ráébreszt hogy nem csak Made in Japan lehet jó :D -
Ezzel enis igy vagyok, nem tudok egyszerre tobb animet nezni, es szerintem is az Eureka a "legszebb" a felsoroltak kozul :) -
ezt mind egyszerre csapatod?
hat mindenki mashogy intezi a dolgait de en altalaban nem korcsositom az elmenyeimet/erzelmeimet
egy animet elkezdek es addig nem nezek mast amig azt be nem fejeztem.
felsoroltak kozul nekem az Eureka Seven jott be a legjobban... engem perpill felhaborit, hogy mast is nezel amellett a mu mellett :D
de persze azt csinalsz amit akarsz. -
Seed utan valoban kicsit eroltetett, de szerintem meg belefert, tetszett. -
Gundam Seed 10/10
Gundam Seed destiny fos.
Destiny-t csak akkor nézd meg ha láttad a seedet is. akkor van mihez mérned. -
Seed Destiny fos? jópáran nem értenének egyet veled sztem :DD én még nem tudom mert nem láttam. -
Meg szerencse hogy ez csak a te velemenyed ;p