72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tegnap este elkezdtem a Lain-t. :|
nem egy könnyen emészthető fajta az biztos... -
chrono crusade is faja szerintem...
Ninomiya-kunos szutyok...szutyok volt :\ de végigszenvedtem...
Girls Bravo meg hardcore ecchi de az jó :D -
jah :D mindegyik jó -
inkább egymás után mindkettő:) -
black lagoon vagy wolf's rain -
ezt latta mar valaki?
elkezdtem nezni de elegge gagyesz.. harmadik resznel mar rohadtul idegesitett a dadogo felenk kislany aki jobbra balra nyavog..
tul sok ecchit se szeretem ebben meg elmegy a szint de chobits ezerszer jobb volt... igaz csak 3 reszt lattam de en be is fejeztem
beleneztem par animeba mit kezdjek el.. hat a Girls bravo sem tetszik.. tangas lanyok tepazott melltartoban verekednek.. hurrraaa
argento soma
chrono crusade
black lagoon
wolfs rain
most ezek kozott vacilalok
-
Nuki #22324 Kell egy pár rész amíg megszokod... nembaj, várom a többieket hátha még ők is be-be szólogatnak. -
na nekem pont az amit 3-4 rész után... azt mondtam hogy ezt inkább befejezem mert olyan szinten lefárasztott.... egyáltalán nem is tudtam nevetni rajta. csak az egymás után érkező poénnak szánt baromságok sorozata, és semmi összefüggést nem látok benne :S
szal sztem az egy trágya :D -
Nuki #22322 Én is attól félek hogy ezt megnézzem mégegyszer. Mindenesetre pozitív baromság, de az Exel Sagát nem tudta lelökni a kedvencek közül nálam (: -
jaja O.o
másodszori nekifutásra egész érthetővé fajult
-
Nuki #22320 Én meg szülinapomra egy hatalmas Suigintou pasztellkréta rajzot kaptam, üvegezve keretezve minden, nagyon jól néz ki ^^
Betenném ide, csak már a fényviszonyok nem valami jók, szóval nem tudom lefotózni. :P -
Nuki #22319 Van olyan aki megnézte a furi kurit és értett is belőle valamit?
(na jó, az utolsó részre főszereplőt és nagyjábóli célját meg lehett érteni)
de hát ez... szóhoz sem jutok. -
Shigofumi
nah befejeztem... es ez az anime is akkor kezdett erdekes lenni mikor befejezodott.. ergo meg elneztem volna az egeszet meg 12 resz erejeig.....
7/10
-
Serial Experiments Lain
nos ez tényleg nem egy átlagos anime, kicsit elgondolgodtató, nem rossz:)
minden részben volt vmi ami megfogott és nem engedte hogy abbahagyjamXD ennek ellenére nekem nem lett a kedvencem, ez olyan egyszernézős anime lett^^
10/7
Következő áldozat: Black Cat -
hát jah, az bizony tényleg gyönyörű:) -
erre pont az jön be bannernak :D -
ami mellette van az véletlenül nem a: 5centimeters per second???
mert az annyira de annyira szépen megcsinált anime hogy hihetetlen :o
jó ötletet adtál Aranykéz :D -
vegyék képkeretet. kicsit drágább mint a cellux, de. -
AranyKéz #22312 Forrásképek: http://www.mediafire.com/?3lklvfkm5rn
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon bejönnek a School Rumble és a Minami-ke háttérképek.
-
です~! (Desu~!)
a jobb felső nyuszis Haruhis kép egy legalább A2-es papíron mutatna jól :] -
Ohayo!
-
AranyKéz #22309 Szívem szerint kitenném őket, és nyomtatnék még pár tucatot melléjük, csak sajnos tudom hogyha le lesznek szedve, mennyire szét fogja tépni őket a cellux.
-
Good Morningos az hehe 
ami mellette van az meg fasza
-
Ezeket ki is rakod a falra? -
AranyKéz #22306 Nyomtattam kicsit
-
Get Backers-t egyszer én is elkezdtem, de 6-7 rész után abbahagytam, szerintem elég unalmas...de egy próbát megér, hátha^^ -
Nuki #22304 akkor nem vagy kezdő a műfajban (: -
az alchemistet már réges régen kivégeztem és a narutoból meg a bleachből napra kész vagyok mint anime mint manga terén. kösz a tippeket mindenkinek ez a get backers egész érdekesnek tűnik -
Nuki #22302 Naruto, Bleach, Fullmetal Alchemist. Tipikus animefanok alap tápláléka, annyira nem rossz mint amennyire hype, sőt :) -
AranyKéz #22301 Sőt, ha annyira ráérsz, ott van még a mangája is, hónapokig el lehet olvasgatni.
-
AranyKéz #22300 Ranma? Cirka 161+12+1+1 rész és nem nagyon lehet megunni.
-
Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi, Get Backers, Naruto, Bleach, One Piece, Eyeshield, Fullmetal Alchemist, Yu Yu Hakusho -
Tudnátok valami olyan anime-t ajánlani ami hosszabb szóval 24 tőől :D
valami shounen szerű kéne. (meha kizárva) -
Azumanga Daioh
10/8
annyira nem jó, én sokkal jobbra számítottam, viszont Osaka karaktere az hihetetlenXD csak miatta adtam 8ast és csak miatta néztem végig a sorozatot^^ -
Na megnéztem én is Eureka7-t, mert annyit írtatok itt róla, gondoltam érdemes lesz. Sajnos rám nem volt akkora hatással, mint másokra, mert néha csak azt tudtam figyelni, hogy egy-egy téma mennyire jobban ki van dolgozva egy másik animeban(pl a háborúban embert kell ölni dráma).
Ami tetszett, az a végén kibontakozó történet, azért legalább megérte megnézni. :) -
Prof William #22295 Újabb kis saját fordítású One-shot manga került ki az oldalamra!
Így lesz mivel elütni az időt a következő High School Zombiadagig. :)
Jó olvasást!
U.I: Cím az aláírásban.
-
Nem gáz, csak nem egyszerű darab, enyhén frusztráló :) -
miért? gáz nagyon?
-
Kitartást hozzá. :) -
Shounen Onmyouji
10/9
kellemes meglepetés, én rosszabbra számítottam, azt hittem hogy olyan Tsubasa Chronicle szintű lesz, de ez jobb volt, még elnéztem volna egy darabig^^
következő anime amit nézni fogok: Serial Experiments Lain