72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hú muszáj volt legepicebb résznél megszakítani... ez az antiFLEIA dárda... meg az emberi egyesítési békeprojektje Charlesnak... mi ez Evangelion? XD
  • Cat 02 #22526
    Lesz ott még több, Kallen meghalhatna, pont rosszkor rontott be :(
  • davidka003
    nem csak az. :D
  • armageddon666
    most nézem a 24. részt ^^

ha az a spoiler hogy Nunnally kinyitja a szemét azt már tudom :C
  • davidka003
    Az a rész címe, hogy: "Re"
    Ezt azt sejteti, hogy az egész egy visszaemlékezés lesz és majd készül a 3. évad vagy egy movie amiben majd lezárják a történetet.
  • Seth
    nem, vizibuzerátorra XD
  • Nuki
    ja h-mangákra gondolsz? :D
  • Cat 02 #22520
    Hát, sztem nem visszaemlékezős, max az elején a rész. Gondolom nem akartak spoilerezni.
  • Seth
    Csak infóként, a gőzösre kikerült vagy 6 gigányi doujinshi, köztük code geass is :)
  • davidka003
    Code Geass R2 24 spoiler:

Lulu meg geasselte Schneizel-t. Nunally kinyitotta a szemét. Kurva jó rész volt.

Sajnos már csak egy rész van hátra és állítólag az is valami visszaemlékezős rész lesz.
  • Cat 02 #22517
    Hol tartasz ? 24. részt láttad már ? :P Ott mekkora fordulat lesz :D
  • RelakS
    Kikuri a kis lila szemű kislány, aki az őrületbe kergeti a bandát :D
    Benne lesz Ai, ahogy az előzetesét néztem, viszont valakinek megszállja a testét/lelkét, vagy mi...
    Watashi wa anata no ... naka ni iru : Benned ... vagyok
  • armageddon666
    Code Geass R2 Major spoiler
    ALL HAIL LELOUCH!!!

zomg... valami hihetetlen epic... és ekkora fordulatot...

Schneizel's Black Knights vs Emperor Lelouch

szal csak ZOMFGWTFBBQ

most ez így ütött :D így 4 részt néztem meg és... huhh... ez a kis szünet kellett...

Suzaku végre észhez tért... Rolo meghalt... idegesítő karakter volt, és a tettei miatt utáltam, de a végére mégis csak összefoglalódott hogy egy elhagyott, kihasznált... nah... szal nem tehetett róla :S Cornelia, Viletta meg Ohgi azok fújj -.- Toudouval és Dietharttal nincs gondom... Kaguya meg Xing-ke jee :D
  • armageddon666
    wtf? Kikuri amúgy ki? XD rég láttam már... ha nem Ai lesz akkor asszem kihagyós lesz :(
  • CSOCSO
    Tales of Earthsea ( Gedo Senki)

hat sajnos ez eleg gyenge lett a Ghiblitol :(

alig volt benne vmi erdekesseg.
    A zeneje tetszett, es Mariska Hargitai volt a hangja az egyik csajnak..
  • RelakS
    hmm.... Pokoli lány, 3. évad ...

Lehet, hogy Kikuri viszi tovább a bizniszt, vagy visszahozzák Ai-t?
  • Cat 02 #22511
    Háháháháh [/devillaugh]

Big thnx
  • sweech
    tessék
  • Cat 02 #22509
    Ez a kép nincs meg valakinek háttér méretben ?
  • Nuki
    Nem elvileg, biztos. Így hogy vége a mangának...
  • armageddon666
    Te gondolom nem láttad a 100. részt :D innen problémás lezárni :D

mellesleg Inuyashat elvileg folytatni fogják XD
  • armageddon666
    hát... elmélettől függ... lásd előző hsz és vedd hozzá:
    ha a.) az indok: ezt ugye megoldották volna hogy akkor máshova teszik... de nem... szal ez valószínűtlen. Ha b.) az indok: akkor ez biza cancelled :S ami azt jelenti hogy byebye Allen, meg Lavi, meg Lenalee, meg Cross, meg mindenki :( Ha viszont c.) a valódi ok... Akkor van esély egy D. Gray-man 2-re... ilyen Naruto, Naruto Shippuden styleban...

én erősen reménykedek a C-ben de kicsi rá az esély... valszeg CANCELLED :( de én pesszimista vagyok :S
  • Black Hawk
    Mint inuyasa... Kap egy lezárást azt csókolom.
  • Bulykin
    "D. Gray-man 103-nál befejeződik... vagyis nem fejeződik be csak nem lesz több..."

ezt valahogy nem értemXDXD nem is lesz soha már folytatása????? mondjuk én még csak a 6.résznél járok, szal van mit néznem:)
  • armageddon666
    hát ez kész... alighogy újrakezdtem animézni olvasom hogy D. Gray-man 103-nál befejeződik... vagyis nem fejeződik be csak nem lesz több...

a.) Bleach veszi át a timeslotját --> kurva Bleach :\ szeretem de nem annyira mint D. Gray-mant... Bleach az tucatshounen Gray-man sokkal...másabb volt....

b.) Alacsony volt az értékelése... --> inkább nem illetem kritikával a nézőközönség egy részét akinek csak a Naruto meg Bleach létezik :\

c.) Nagyon beérte mangát... --> Istenem, volt már egy fillerarc, teljesen korrekt volt, ha nem mondják meg hogy filler sosem jövök rá... Miért nem lehet mégegyszer?

ÁÁÁáh... most ideges vagyok... főleg hogy most értem be a sorozatot... 103 rész lesz... ez volt a századik :(

Ami nagyon durva volt... Level Four démon... aki nézi a sorozatot az tudja hogy ez nem sok jót jelent... enyhén mindent elpusztított :S Remélem 103-ra nem úgy hozzák ki hogy emberiség veszít -.- pont imkor tök nagy vészt elhárították... egyből utána :\ hát bazz... ilyen nincs ha mondom :(
  • armageddon666
    hellyel első szombat óta nincs gond :D akkor volt csak problem amúgy valahogy megoldottuk mindig... (váltottőrség xD) de ez most nem fog működni :S

mellesleg a földreülős megoldás is problémás... televan az is xD szal amrad az ülőhely csak meg kell fűznöm többieket hogy valaki nézze majd meg a Doraemont XD
  • Nuki
    földreülsz, szélre. no problem
  • armageddon666
    azé cosplay alatt eléggé nagy a tömegecske a nagytermecskében :S
  • Nuki
    Én péntek este főzök
    Pedig ilyen kutatók éjszakája-sdi mifelénk is BME-n.
  • Black Hawk
    mert megint elfelejtettem előrendelni :D
    de kész már az elvetemült útiterv :D a dolgot csak az nehezíti hogy pénteken kutatók éjszakája van nekem meg ott a helyem :D tavaly is megittam a kiállítóknak szánt bort :D
  • Nuki
    Biztos bejutsz, mé ne jutnál be? :D
    Második nap mindig kevesebben vannak.
  • Black Hawk
    ha bejutok tuti megnézek mindenkit :D
  • Nuki
    Nem narutos, de paródia, másmilyen animéből.
    Az én szerepem pont olyan lesz hogy nem kell jelmez, remélem mindenki jót fog nevetni amit alkottunk azon
  • armageddon666
    Nincs véletlen valaki aki vasárnapi conra is jön, és érdekli a Doraemon, és esetleg foglalna azidőre pár helyet? XD

olyan gáz az a szünet cosplayek közt :S
  • Bucser
    A plus az 4 rész vagy egyben egy movie, a Macross 7 meg egyszerűen kihagyhatatlan:)
  • Black Hawk
    naruto? :D
  • Nuki
    Lesz hát, fel is lépek második nap egy csoport társaságában
  • Cat 02 #22490
    Pont akartam kérni h tényleg szombaton lesz-e AnimeCon xD
  • armageddon666
    Hmm... Conon lesz Hellsing 2. :D yeah :D Asszem "Élni" című mangát is megveszem :S az így 4k... mást csak nem veszek... +1 ezrest talán ha mégis úgy alakul hogy egy csomag Pockyt vagy valamit veszek :D meg is nézem van-e ennyi pénzem XD ha nem akkor kunyerálnom kell szüleimtől :((
  • armageddon666
    Do You Remember Love-ra meg Zero-ra gondoltam... többi az túl hosszú xD