72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hú muszáj volt legepicebb résznél megszakítani... ez az antiFLEIA dárda... meg az emberi egyesítési békeprojektje Charlesnak... mi ez Evangelion? XD -
Cat 02 #22526 Lesz ott még több, Kallen meghalhatna, pont rosszkor rontott be :( -
nem csak az. :D -
most nézem a 24. részt ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha az a spoiler hogy Nunnally kinyitja a szemét azt már tudom :C -
Az a rész címe, hogy: "Re"
Ezt azt sejteti, hogy az egész egy visszaemlékezés lesz és majd készül a 3. évad vagy egy movie amiben majd lezárják a történetet. -
nem, vizibuzerátorra XD -
Nuki #22521 ja h-mangákra gondolsz? :D -
Cat 02 #22520 Hát, sztem nem visszaemlékezős, max az elején a rész. Gondolom nem akartak spoilerezni. -
Csak infóként, a gőzösre kikerült vagy 6 gigányi doujinshi, köztük code geass is :) -
Code Geass R2 24 spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lulu meg geasselte Schneizel-t. Nunally kinyitotta a szemét. Kurva jó rész volt.
Sajnos már csak egy rész van hátra és állítólag az is valami visszaemlékezős rész lesz. -
Cat 02 #22517 Hol tartasz ? 24. részt láttad már ? :P Ott mekkora fordulat lesz :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kikuri a kis lila szemű kislány, aki az őrületbe kergeti a bandát :D
Benne lesz Ai, ahogy az előzetesét néztem, viszont valakinek megszállja a testét/lelkét, vagy mi...
Watashi wa anata no ... naka ni iru : Benned ... vagyok -
Code Geass R2 Major spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ALL HAIL LELOUCH!!!
zomg... valami hihetetlen epic... és ekkora fordulatot...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Schneizel's Black Knights vs Emperor Lelouch
szal csak ZOMFGWTFBBQ
most ez így ütött :D így 4 részt néztem meg és... huhh... ez a kis szünet kellett...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Suzaku végre észhez tért... Rolo meghalt... idegesítő karakter volt, és a tettei miatt utáltam, de a végére mégis csak összefoglalódott hogy egy elhagyott, kihasznált... nah... szal nem tehetett róla :S Cornelia, Viletta meg Ohgi azok fújj -.- Toudouval és Dietharttal nincs gondom... Kaguya meg Xing-ke jee :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wtf? Kikuri amúgy ki? XD rég láttam már... ha nem Ai lesz akkor asszem kihagyós lesz :( -
Tales of Earthsea ( Gedo Senki)
hat sajnos ez eleg gyenge lett a Ghiblitol :(
alig volt benne vmi erdekesseg.
A zeneje tetszett, es Mariska Hargitai volt a hangja az egyik csajnak.. -
hmm.... Pokoli lány, 3. évad ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy Kikuri viszi tovább a bizniszt, vagy visszahozzák Ai-t? -
Cat 02 #22511 Háháháháh [/devillaugh]
Big thnx
-
tessék -
Cat 02 #22509 Ez a kép nincs meg valakinek háttér méretben ? -
Nuki #22508 Nem elvileg, biztos. Így hogy vége a mangának... -
Te gondolom nem láttad a 100. részt :D innen problémás lezárni :D
mellesleg Inuyashat elvileg folytatni fogják XD -
hát... elmélettől függ... lásd előző hsz és vedd hozzá:
ha a.) az indok: ezt ugye megoldották volna hogy akkor máshova teszik... de nem... szal ez valószínűtlen. Ha b.) az indok: akkor ez biza cancelled :S ami azt jelenti hogy byebye Allen, meg Lavi, meg Lenalee, meg Cross, meg mindenki :( Ha viszont c.) a valódi ok... Akkor van esély egy D. Gray-man 2-re... ilyen Naruto, Naruto Shippuden styleban...
én erősen reménykedek a C-ben de kicsi rá az esély... valszeg CANCELLED :( de én pesszimista vagyok :S -
Mint inuyasa... Kap egy lezárást azt csókolom. -
"D. Gray-man 103-nál befejeződik... vagyis nem fejeződik be csak nem lesz több..."
ezt valahogy nem értemXDXD nem is lesz soha már folytatása????? mondjuk én még csak a 6.résznél járok, szal van mit néznem:) -
hát ez kész... alighogy újrakezdtem animézni olvasom hogy D. Gray-man 103-nál befejeződik... vagyis nem fejeződik be csak nem lesz több...
a.) Bleach veszi át a timeslotját --> kurva Bleach :\ szeretem de nem annyira mint D. Gray-mant... Bleach az tucatshounen Gray-man sokkal...másabb volt....
b.) Alacsony volt az értékelése... --> inkább nem illetem kritikával a nézőközönség egy részét akinek csak a Naruto meg Bleach létezik :\
c.) Nagyon beérte mangát... --> Istenem, volt már egy fillerarc, teljesen korrekt volt, ha nem mondják meg hogy filler sosem jövök rá... Miért nem lehet mégegyszer?
ÁÁÁáh... most ideges vagyok... főleg hogy most értem be a sorozatot... 103 rész lesz... ez volt a századik :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami nagyon durva volt... Level Four démon... aki nézi a sorozatot az tudja hogy ez nem sok jót jelent... enyhén mindent elpusztított :S Remélem 103-ra nem úgy hozzák ki hogy emberiség veszít -.- pont imkor tök nagy vészt elhárították... egyből utána :\ hát bazz... ilyen nincs ha mondom :( -
hellyel első szombat óta nincs gond :D akkor volt csak problem amúgy valahogy megoldottuk mindig... (váltottőrség xD) de ez most nem fog működni :S
mellesleg a földreülős megoldás is problémás... televan az is xD szal amrad az ülőhely csak meg kell fűznöm többieket hogy valaki nézze majd meg a Doraemont XD -
Nuki #22501 földreülsz, szélre. no problem -
azé cosplay alatt eléggé nagy a tömegecske a nagytermecskében :S -
Nuki #22499 Én péntek este főzök 
Pedig ilyen kutatók éjszakája-sdi mifelénk is BME-n. -
mert megint elfelejtettem előrendelni :D
de kész már az elvetemült útiterv :D a dolgot csak az nehezíti hogy pénteken kutatók éjszakája van nekem meg ott a helyem :D tavaly is megittam a kiállítóknak szánt bort :D -
Nuki #22497 Biztos bejutsz, mé ne jutnál be? :D
Második nap mindig kevesebben vannak. -
ha bejutok tuti megnézek mindenkit :D -
Nuki #22495 Nem narutos, de paródia, másmilyen animéből.
Az én szerepem pont olyan lesz hogy nem kell jelmez, remélem mindenki jót fog nevetni amit alkottunk azon
-
Nincs véletlen valaki aki vasárnapi conra is jön, és érdekli a Doraemon, és esetleg foglalna azidőre pár helyet? XD
olyan gáz az a szünet cosplayek közt :S -
A plus az 4 rész vagy egyben egy movie, a Macross 7 meg egyszerűen kihagyhatatlan:) -
naruto? :D -
Nuki #22491 Lesz hát, fel is lépek második nap egy csoport társaságában
-
Cat 02 #22490 Pont akartam kérni h tényleg szombaton lesz-e AnimeCon xD -
Hmm... Conon lesz Hellsing 2. :D yeah :D Asszem "Élni" című mangát is megveszem :S az így 4k... mást csak nem veszek... +1 ezrest talán ha mégis úgy alakul hogy egy csomag Pockyt vagy valamit veszek :D meg is nézem van-e ennyi pénzem XD ha nem akkor kunyerálnom kell szüleimtől :(( -
Do You Remember Love-ra meg Zero-ra gondoltam... többi az túl hosszú xD