72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • qtab986
    Van olyan oldal ahol stílus szerint rendezhetők az animek?Hogy ha akarom akkor a cyberpunk ha akarom akkor a steampunk animeket listázza ki.
  • biomage
    francba én is elfelejtetem belenézni, pedig kilenc óra elött mondtam is hogy bele nézek :S
  • Rundstedt17
    egyet meglesek ki tudja talán még jó is lesz:D
  • Seth
    Ki nézett bele tegnap a GITS Stand Alone COmplex-be az MTV-n? Elfelejtettem, csak az érdekelne hogy szinkronos volt e vagy sem
  • Cat 02 #22651
    LoL, Gun X Sword, előbb volt 1 idegbeteges rész, most meg Swimsuit Kingdom xD
  • Seth
    Akkor már ez is spoileres vkinek :D Kallen nagyon ijesztő tud lenni XD
  • Frosty01
    no moar spoilerz!!! :O
  • RelakS
    nah, most jobb? -.-
  • Nuki
    Igen plz :D Nehogy gyanútlan emberek (mint én) elolvassák :P
  • armageddon666
    valakinek van videója conról a Silent Hilles Performanceről ? :S illetve a Ghost in the Shellesről. Megköszönném ^^
  • Bulykin
    tényleg, az a LEGjobb, el is felejtettemXD
  • sweech
    lovely complex legjobb
  • Frosty01
    hajaj de még mennyire =D
  • Bulykin
    Azumanga Daioh az tényleg nevetős, nagyon nagy anime, és a Dokuro-chan is:)
  • RelakS
    uraim, kezdjek el törölgetni? :]

Runstedt: Azumanga Daioh, Full Metal Panic? Fumoffu, Full Metal Panic! The Second Raid OVA, Karin
  • armageddon666
    szerintem meg spoiler az spoiler és nem részfüggő :C
    ---
    Runstedt: Excel Saga? XD (bár az lehet hogy inkább fárasztó nem vicces :D)
  • Cat 02 #22639
    Dokuro-chan :D
  • Prof William
    Akkor már inkább a halál. :)

Melleleg én csak a code elvételőr irtam ami a kb 16 részben volt ... Azt már sztem a legtöbb ember látta... Amiről te írsz az viszont mehet spoilerbe.
  • Rundstedt17
    meglehet:d.valami paródia félét mondanál?:D.
  • biomage
    na végeztem az animeconos képeim rendezgetésével, holnap jött a selejtezés :) és feltöltés
  • armageddon666
    Code Geass befejező részéről spoilerek :D semmi komoly tényleg XD
  • Nuki
    Előbb ölöm meg magam.
  • Frosty01
    bazz mennyi spoiler. nem is jövök ide egy darabig
  • armageddon666
    ennél láttam jobbakat :D ilyen kis képregényeket XD

• armageddon666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztem tök gáz lenne a Happy End... meg nemazért... de akkor csak Suzaku szopjon a maszkkal? Lelouch meg békésen éldegél? csípem a búráját de azért mégis... ha élne az erősen levonna az anime értékéből szerintem.
  • armageddon666
    olvass bele :P
  • Nuki
    wow :D Ott voltam conon de ezek közül csak narutorol hallottam, arról is cska hogy: lesz.
  • Nuki
    Mi ez a sok szpojler? Ennyit életemben nem láttam még xD
  • Treblakos
    Végülis konkrétan nincs sehol, hogy élne hősünk, de ugye jelek vannak, hogy talán mégis...
    Erre szokták mondani, hogy nyitott a befejezés és mindenki úgy képzeli el, ahogy akarja.
    Nekem jobban esik úgy, hogy Lelouch vezeti a szekeret a végén és nem is érzem úgy, hogy értelmetlen lenne így a megrendezett halál. :)
  • armageddon666
    ez így nagyon ellentmondásos... ez egy folyamat. Megkapod a Geasst, "befagy" a Geass, dupla Geassed lesz, megkapod a Codeot, adsz valakinek Geasst... ellenben olvastam a LL él melletti utalásokat...

Code Geass R2 = erutsu, mint wiitsu vagy shiitsu, vagyis RR, ami Engrishben az LL, ami Lelouch Lamparouge.
    Mikor CC beszél a végén, végülis megszólítja LL-t, és a fejével mintha a kocsis felé biccentene.
    Charles hozzáért a Codeos kezével még a C világában... ez mondjuk szerintem szar indok ^^
    Code akkor jön elő mikor meghal az ember... erre több példa is volt.
    Nunnalyba emlékek mentek át LLből...

azonban...
    CC tud beszélni a halottakkal (vagy valami ilyesmit olvastam), illetve lehet hogy csak magában beszélt. Monolóóóg...
    Code és Geass ütik egymás... egyik csak LVL3 másik meg LVL4 hogy így fogalmazzam. 2 együtt nem megy. Pont akkor változott volna át?
    Tartom hogy CCnek meg kellett volna halnia ha Lelouch megkapja a C-t...
    Érzelmileg sokat vesztene ez az amúgy nagyon erőteljes befejezés ha Lelouch mégis élne...
    Arról nem is beszélve hogy a Zero Requiem is értelmét vesztené :\ ugye LL halála a lényege...

Szal szerintem halott... Ezek a halvány utalások azért lehetnek hogy még utána is vitatkozzanak róla a fórumokon :P
  • Treblakos
    Szerintem mivel más embertől származik a Geass és a Code, ezért nem kellett feltétlen kizárnia egymást a két dolognak és ez Lulu-ban teljesült be. Gondolom emiatt Code Geass a sori neve.
  • armageddon666
    aha... akkor viszont hogy Geasselte meg a sok emberkét? a 2 együtt nem megy... szal max miután ő lett a világ ura szerezhette meg... akkor meg már nem volt egy jóideje Charles..
  • Treblakos
    Charles-től kapta meg valszeg a Code-ot amikor megéríntette a vállát halála közben.
  • armageddon666
    hmmm ha belegondolok hogy már a dupla Geasse megvolt... utána a halhatatlanság jön. De ahhoz meg kéne ölnie CC-t nem? ^^ és/vagy valakinek Geass képességet adnia... szal én kitartok amellett hogy meghalt... de CC beszédét majd meghallgatom megint ...
  • Seth
    amikor Nuni^^ megérintette akkor ugye átmentek az emlékei. Namost emlékeket csak akkor tud mutatni elvileg ha halhatatlan,legalábbis erre emlékszem,mikor Lulu megérintette az első évadban. Ilyen következtetéssel több mint valószínűleg tartom, hogy a végén ő a "sofőr" ^^. Másik meg CC nem szokott a levegőbe beszélni, csak ha él vmilyen formában az illető
  • armageddon666
    hmm... valszeg de :\\

bár Sunrisetól ahogy hallottam kitelne... de 99,99999999...% hogy meghalt... szívszúrást nehezen élne túl ^^ aztán ha kiderülne hogy mégis él abból csak a gond lenne :\ szal halott...
  • armageddon666
    hellsing az jóaz bár 100 hogy broáf szinkron lesz ^^ első részt lehet megnézem...
    Gankutsuou Oh yeah :D bár ugyanaz mint hellsing :S

mind2ben a főszereplő hangja az ami nagyon karakteres és nagyon üt... nem fognak jót találni ^^ ne legyen igazam...

D. Gray-manes cosplaynél vasárnap amúgy nagyon eltalálták a hangokat XD
  • Nuki
    Nem hittem volna hogy eltalálod
    Igen ő voltam :D

Remélem jó is volt nemcsak hype miatt kaptunk sok szavazatot :]
  • Cat 02 #22609
    Hellsing az jóaz. Kár h nincs animaxom. Hátha sikeres lesz és leadják a Hellsing Ultimate-t is.
  • Seth
    Na az animax bejelentései

Október 25. & 26.
    Hellsing (szinkronos)

November
    Gankutsuo - Monto Cristo grófja (szinkronosra tervezik)

December - 1.
    Naruto (szinkronos)

December - 2.
    Detective Conan (szinkronos)

Ezek közül Hellsing, Gankutsuo megvolt, NAruto, Conan nem érdekel, szóval számomra semmi említésre méltó