72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Van olyan oldal ahol stílus szerint rendezhetők az animek?Hogy ha akarom akkor a cyberpunk ha akarom akkor a steampunk animeket listázza ki. -
francba én is elfelejtetem belenézni, pedig kilenc óra elött mondtam is hogy bele nézek :S -
Rundstedt17 #22653 egyet meglesek ki tudja talán még jó is lesz:D -
Ki nézett bele tegnap a GITS Stand Alone COmplex-be az MTV-n? Elfelejtettem, csak az érdekelne hogy szinkronos volt e vagy sem -
Cat 02 #22651 LoL, Gun X Sword, előbb volt 1 idegbeteges rész, most meg Swimsuit Kingdom xD -
Akkor már ez is spoileres vkinek :D Kallen nagyon ijesztő tud lenni XD -
no moar spoilerz!!! :O
-
nah, most jobb? -.- -
Nuki #22647 Igen plz :D Nehogy gyanútlan emberek (mint én) elolvassák :P -
valakinek van videója conról a Silent Hilles Performanceről ? :S illetve a Ghost in the Shellesről. Megköszönném ^^ -
tényleg, az a LEGjobb, el is felejtettemXD -
lovely complex legjobb -
hajaj de még mennyire =D -
Azumanga Daioh az tényleg nevetős, nagyon nagy anime, és a Dokuro-chan is:) -
uraim, kezdjek el törölgetni? :]
Runstedt: Azumanga Daioh, Full Metal Panic? Fumoffu, Full Metal Panic! The Second Raid OVA, Karin -
szerintem meg spoiler az spoiler és nem részfüggő :C
---
Runstedt: Excel Saga? XD (bár az lehet hogy inkább fárasztó nem vicces :D)
-
Cat 02 #22639 Dokuro-chan :D -
Prof William #22638 Akkor már inkább a halál. :)
Melleleg én csak a code elvételőr irtam ami a kb 16 részben volt ... Azt már sztem a legtöbb ember látta... Amiről te írsz az viszont mehet spoilerbe. -
Rundstedt17 #22637 meglehet:d.valami paródia félét mondanál?:D. -
na végeztem az animeconos képeim rendezgetésével, holnap jött a selejtezés :) és feltöltés -
Code Geass befejező részéről spoilerek :D semmi komoly tényleg XD -
Nuki #22629 Előbb ölöm meg magam. -
bazz mennyi spoiler. nem is jövök ide egy darabig
-
ennél láttam jobbakat :D ilyen kis képregényeket XD
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem tök gáz lenne a Happy End... meg nemazért... de akkor csak Suzaku szopjon a maszkkal? Lelouch meg békésen éldegél? csípem a búráját de azért mégis... ha élne az erősen levonna az anime értékéből szerintem. -
olvass bele :P -
Nuki #22621 wow :D Ott voltam conon de ezek közül csak narutorol hallottam, arról is cska hogy: lesz. -
Nuki #22620 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi ez a sok szpojler? Ennyit életemben nem láttam még xD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végülis konkrétan nincs sehol, hogy élne hősünk, de ugye jelek vannak, hogy talán mégis...
Erre szokták mondani, hogy nyitott a befejezés és mindenki úgy képzeli el, ahogy akarja.
Nekem jobban esik úgy, hogy Lelouch vezeti a szekeret a végén és nem is érzem úgy, hogy értelmetlen lenne így a megrendezett halál. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez így nagyon ellentmondásos... ez egy folyamat. Megkapod a Geasst, "befagy" a Geass, dupla Geassed lesz, megkapod a Codeot, adsz valakinek Geasst... ellenben olvastam a LL él melletti utalásokat...
Code Geass R2 = erutsu, mint wiitsu vagy shiitsu, vagyis RR, ami Engrishben az LL, ami Lelouch Lamparouge.
Mikor CC beszél a végén, végülis megszólítja LL-t, és a fejével mintha a kocsis felé biccentene.
Charles hozzáért a Codeos kezével még a C világában... ez mondjuk szerintem szar indok ^^
Code akkor jön elő mikor meghal az ember... erre több példa is volt.
Nunnalyba emlékek mentek át LLből...
azonban...
CC tud beszélni a halottakkal (vagy valami ilyesmit olvastam), illetve lehet hogy csak magában beszélt. Monolóóóg...
Code és Geass ütik egymás... egyik csak LVL3 másik meg LVL4 hogy így fogalmazzam. 2 együtt nem megy. Pont akkor változott volna át?
Tartom hogy CCnek meg kellett volna halnia ha Lelouch megkapja a C-t...
Érzelmileg sokat vesztene ez az amúgy nagyon erőteljes befejezés ha Lelouch mégis élne...
Arról nem is beszélve hogy a Zero Requiem is értelmét vesztené :\ ugye LL halála a lényege...
Szal szerintem halott... Ezek a halvány utalások azért lehetnek hogy még utána is vitatkozzanak róla a fórumokon :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem mivel más embertől származik a Geass és a Code, ezért nem kellett feltétlen kizárnia egymást a két dolognak és ez Lulu-ban teljesült be. Gondolom emiatt Code Geass a sori neve. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aha... akkor viszont hogy Geasselte meg a sok emberkét? a 2 együtt nem megy... szal max miután ő lett a világ ura szerezhette meg... akkor meg már nem volt egy jóideje Charles.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Charles-től kapta meg valszeg a Code-ot amikor megéríntette a vállát halála közben. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hmmm ha belegondolok hogy már a dupla Geasse megvolt... utána a halhatatlanság jön. De ahhoz meg kéne ölnie CC-t nem? ^^ és/vagy valakinek Geass képességet adnia... szal én kitartok amellett hogy meghalt... de CC beszédét majd meghallgatom megint ... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Nuni^^ megérintette akkor ugye átmentek az emlékei. Namost emlékeket csak akkor tud mutatni elvileg ha halhatatlan,legalábbis erre emlékszem,mikor Lulu megérintette az első évadban. Ilyen következtetéssel több mint valószínűleg tartom, hogy a végén ő a "sofőr" ^^. Másik meg CC nem szokott a levegőbe beszélni, csak ha él vmilyen formában az illető -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hmm... valszeg de :\\
bár Sunrisetól ahogy hallottam kitelne... de 99,99999999...% hogy meghalt... szívszúrást nehezen élne túl ^^ aztán ha kiderülne hogy mégis él abból csak a gond lenne :\ szal halott... -
hellsing az jóaz bár 100 hogy broáf szinkron lesz ^^ első részt lehet megnézem...
Gankutsuou Oh yeah :D bár ugyanaz mint hellsing :S
mind2ben a főszereplő hangja az ami nagyon karakteres és nagyon üt... nem fognak jót találni ^^ ne legyen igazam...
D. Gray-manes cosplaynél vasárnap amúgy nagyon eltalálták a hangokat XD -
Nuki #22610 Nem hittem volna hogy eltalálod 
Igen ő voltam :D
Remélem jó is volt nemcsak hype miatt kaptunk sok szavazatot :] -
Cat 02 #22609 Hellsing az jóaz. Kár h nincs animaxom. Hátha sikeres lesz és leadják a Hellsing Ultimate-t is. -
Na az animax bejelentései
Október 25. & 26.
Hellsing (szinkronos)
November
Gankutsuo - Monto Cristo grófja (szinkronosra tervezik)
December - 1.
Naruto (szinkronos)
December - 2.
Detective Conan (szinkronos)
Ezek közül Hellsing, Gankutsuo megvolt, NAruto, Conan nem érdekel, szóval számomra semmi említésre méltó