72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tudja valaki mi az anime vagy a zene címe 1:10 nél? :D -
Nuki #22694 Mindegyik egyforma jó :]
Az egyetlen probléma a cosplay utáni kissé szürkés-felhős-kevéssé fényes idő volt (számomra), el is vette a kedvem azon a napon a fotózástól. -
úgy leszólják a mostani cont :( a tavaszi pedig rosszabb volt szerintem :S -
aszondják sok idiótát interjúúolnak meg... hát az interjúerek is eléggé ... na mind1 nem süllyedek le a szintjükre XD
az ilyen tudósításokat vagy miket miért nem hozzáértő csinálja ? :( nem kell hogy szeresse, csak ne legyen teljesen kívülálló bazz -
"Karaoke ZAJAI..." anyááád...
ezé nem szeretem az ilyen... interjú? vagy tudósítás? vagy mi a tök ez? ^^ sok fasz csak kívülről látja azt sem tudja mi van "hülye EMOk" ennyi telik értelmi szintjétől, és elég sokan vannak... úgy a kommentek nagyrésze ^^
GameSzart eddigis szennylapnak tartottam... az olvasói színvonala ezt megerősíteni látszik (bár nemtom hogy a kommentelők olvassák-e) XD -
AnimeCon 2008 második rész
Videó alatt vannak "értelmes" kommentek:
"Na szóval:AnimeCon=Sok hülye nyomorult idióta anime imádó hülye DVD fárasztó f.é.r.g.e.k. egy kisebb térben való összesűrítése."
-
az alsó haruhi ütött
-
Cat 02 #22688 Full Metal Hellsing =) -
nézd meg school dayst -.-vagy keress rá hogy "NICE BOAT" -
Cat 02 #22686 Utolsón mi a poén ? o.O -
:_DAS
jogos. -
Nem sok koze lesz az animehez, szoval meg jo is lehet :D -
Haruhi × Higurashi 1
Haruhi × Higurashi 2
Haruhi × Higurashi 3
FIGYELEM! Duplaspoiler XD
Code Geass R2 × School Days -
xDDDDDDDDD roflmao ^^ -
mit tettek vele *sírva fakad* :(:( -
Cat #22680 http://www.sg.hu/cikkek/63162/dragonball_teaser -
Cat 02 #22679 Rá gondoltam :D Csak valamiért visszafelé számolt. -
Igen ő az, de a videón csak 3:52-nél van rajta.
-
2:44-nél épp egy Final Fantasy X-2 dobozt mutatnak Yunával, semmi Code Geasst nem látok -
Cat 02 #22676 Nem őő az ? -
2:44-nél én semmilyen Code Geass-t nem látok. -
Cat 02 #22674 2:44-nél az Code Geass vajon ? -
jah meg bele kell venni hogy még rengetegen voltak akik a kordon elejénél bepofátlankodtak soron kívülről :\
sorbanállóknak úgy kellett volna hogy körbeállják a PeCsát XD -
aztakurva O.o kanyar után álltam nemsokkal :D aztán elején még párszor hátranéztem mekkora a sor... de erre nem számítottam :D kicsit hosszú xD -
Anyád mekkora sor O_o -
AnimeCon '08
-
Ayakashi Ayashi -
samurai champloo-t mindenképp, alapmű. -
Kenshin, Ninja scroll, -
Nuki #22666 Rouruni kenshin -
samurai champloo
afro samurai -
Cat 02 #22664 Shaman King xP
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&tagid=5
itt nézegess -
NZiM #22663 Sziasztok.
Valaki tud nekem küldeni egy listát, hogy mik azok a szamurájos animék amiket érdemes megnéznem? Csak a szamurájos animék érdekelnek. Naruto meg Dragonball nem.
Köszönöm
-
létezik olyan hogy steampunk meg cyberpunk, hogy miért nem használják kategorizálásnál azt nem tudom... anidb-n lehet hogy van a keresőben ilyen opció...
Sci-Fi+Mecha = Cyberpunk
Sci-Fi+Historical = Steampunk? :D na? XD hátha :D bár nemtom...
am GITS besorolásán nemtom miért lepődsz meg.. szkifi is... pszihológiai is kicsit... rendőrök is vannak XD mechákra nem emléxem... mármint a nagyrobot értelemben vett mechákra... -
És a Ghost In The Shell-re se azt írja,hogy cyberpunk hanem azt,hogy Sci-Fi, Psychological, Police, Mecha.
-
a Sztímboj-nak ezeket adta:
Genres: Sci-Fi, Military, Historical, Drama, Adventure -
Így megvannak a műfajok.Köszönöm!A steampunk azért egy létező műfaj ugye?Ilyen futurisztikus de közben alapvetően a 19. század világa jelenik meg.Léghajók repülnek a városok felett és hatalmas gőzgépek.Mint pl. a Steamboy c. anime.Most láttam. -
itt pl, bár semmiféle punkja nincs
Advanced Search-ra el ne felejts kattintani! -
A 2 magyar oldalon megvan,műfajok.Nincs köztük steampunk.Cyberpunk csak az egyiken.
http://myanimelist.net azt se tudom hol keressem a steampunkot.Az oldal keresőjébe beírtam de semmi. -
plö a linkek között lévő mindhárom külső oldal tud ilyet -.-