72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
márióék meg borrat rendesen odabasz :) -
Na nehari sracok de ezt a hentai-s videot nem fogom feltenni... nincs kedvem vagogatni konvertalgatni meg feltoltogetni.. sem a jutub sem a fotobuket akuntomra nem akarom feltolteni szal....
amugy egyszertelmu.. nehez lehet elkepzelni hogy kivetiton nyomathaj a hardcore hentait a tv ben :D
erdekes volt na...
aki kivancsi a kepekre az katt ide -
Guardian of the Sacred Spirit (Seirei no Moribito)
10/10
gyerekek ezt nézni kell, nagyon jó
-
Nuki #22815 Nem probléma ez
Lefeljebb a 'későn kelők' nem kapják meg frissen, ropogósan.
-
Nem problema
-
a delutan az nekem delutan.. tehat nektek hajnal... -
Majd magadról mindenképp vmi szexis képet
-

Vááárjuk XD -
Hello mindenki!
lementem a hetvegen Key Westre bulizni ( Fantasy fest) es nem volt egyszeru.. az egy dolog hogy mindenki a leheto legszexisebben volt beoltozve.. marmint nem-beoltozve hiszen felig meztelen volt mindenki. A lenyeg: az egyik csavo thunderCat nek volt beoltozve ( majd teszek be kepet) a masik erdekesseg mikor bementunk az egyik clubba es a nagy kivetiton hentai-t nyomattak kokemenyen :D
ment a black bible uncensored :D arrol meg videot csinaltam.. majd delutan felteszek mindent. -
Prof William #22809 Chaos Head. Vannak benne szép számmal horror elemek ráadásul a történet is elég érdekes... -
Rundstedt17 #22808 osztom.max 1 rész eleje horror.aztán szevasz.nem átlagos de nem is alap -
Rundstedt17 #22807 most már tárgytalan kaptam címeket:D -
Az EL sem nem átlagos, sem nem horror...
Mindenesetre az anime vacakabb, mint a manga, szerintem -
pedig nem :c Guromantic x)) -
Pedig átlagos. -
egy kis radírozás a bal alsó sarokból nagyban segítene a fején :D de nagyon nyomi az tény az új op-ed pedig nagyon jó az aqua times megint kitett magáért -
jah, erre mindenki felfigyelt :D op meg ending végén is ilyen nyomi :D de ettől függetlenül nagyo nagyon jó az op, az ending meg a legjobb szvsz ^^
---
Elfen Lied meg nagyon nem átlagos sztem :\ legalábbis egy ennyire közönséget megosztó műre nem nagyon lehet azt mondani hogy átlagos... szerintem... -
nem értem mi olyan jó benne. annyira átlagos, hogy nagyon :( -
ritkán sikerül egy anime karaktert hivatalosan is ilyen GYP-sre rajzolni :D -
"Horror films are movies that strive to elicit fear, horror and terror responses from viewers."
Kb.: Horror az amin félsz -.- -
ehhen, Elfen Lied -.- -
VÉR =\= HORROR -
full nem horror :\ -
kihagytátok a legjobb horrort :) Elfen Lied :P -
Rundstedt17 #22794 Higurashi jah az volt az egyetlen:) -
Higurashi az jóó... 1-2 helyen félős is sztem...
még ami ment animaxon régen Ghost Stories az tetszett ^^ a szinkron pocsék volt, amúgy egy B-kat animének tűnt, de 1-2 rész azért ott volt :S
-
Rundstedt17 #22792 lebuktam
-
látom, te is gépeled az idiótát
-
Rundstedt17 #22790 extrém erőszak,örűltség,csápos,sablon sztori mind jöhet -
Rundstedt17 #22789 Lehetőleg a durvább fajtából -
menyire legyen horror hentai? -
Rundstedt17 #22787 hát azt sem vettem meg -
Rundstedt17 #22786 csak kérdeztem hogy van e?[#idiota.ezek szerint nincs
-
Csápos hentáj jó?
La Blue Girl
Apropó, horror anime címen a Higurashi no Naku Koro ni-t ajánlják msn-en -
Rundstedt17 #22784 mert már lassan kezdek kifogyni a címekből abból a műfajból -
félelmetes horror anime?
Ez valami új, vagy csak én láttam kevés animét? :] -
Rundstedt17 #22782 jóh alternatívaként akkor valami horror hentait:D -
Én még olyannal nem találkoztam XD -
Rundstedt17 #22780 3-am letöltve.Más:Horror animét mondjon valaki please...please...lehetőleg olyat ami tényleg félelmetes...gyorsan. -
Prof William #22779 A letöltési problémát megoldottam… ismét lehet tölteni!
Most már két letöltési link is van… Ez hamarosan a már eddig feltöltött fordításoknál is így lesz…
A link az aláírásomban van.