72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Meg jöhet még Kyouko, Tae-pon (vagy Tai-chi? Rég láttam), Ayame, faxtudja :D
Persze, akkor már legyártani rendesen emberi kiszerelésbe
Levesestányér szemeket hanyagoljuk!
-
Nuki #22855 Akkor neki le van foglalva ő, értjük. 
(igaz hogy magának annak kéne inkább válaszolnia akinek szólt, de a megoldást sejtjük előre :D) -
nem 1értelmü? sakakit bele van zugva
-
Nuki #22853 Te kit vennél feleségül? -
:]
Lenne aztán rajzolt gruppen rendesen
-
Nuki #22851 Most mondtam két klasszikus példát. Ha ezt így legalizálják, akkor egyben a többférjúséget is engedélyezni kéne ezeknél. :D -
Sakakival mi a helyzet? Azon legalább fognivaló is akad
-
Nuki #22849 Szegény Chiyo-channek, és Konatának mennyi pedofil állat férje lesz. -
Ouran High School Host Club is jó :D valahogy van valami jó ezekben a reverse haremekben <_< lehet hogy még új és azért :D sima háremaniméből meg már elég sokat láttam... meg valahogy maga a shoujo sem rossz... felüdülés a shounenek után XD kell a változatosság ^^ -
De abban benne van a TV logo. 
Az első évad is DVDRip-ben van meg és jó lenne ha a 2. évad is így lenne meg. -
Cat 02 #22846 GG HD-ban adja ki, az nem elég ? :) -
Megjelent már DVD-n a Code Geass R2? Néztem torrent oldalakon, de még sehol nem találtam. -
Okawari elnapolva... nincs még normális sub hozzá :\ asszem megvárom Ayu subot... -
Nah végignéztem Vampire Knight első évadot ^^ nekem bejött... mondjuk sokat számított hogy vámpíros :D majd később elkezdem Guiltyt... most asszem Minami-ke Okawari ^^ vagy Macross Zero... attól függ hogy délig lejön-e Okawari. -
Rundstedt17 #22842 khm hát ez nem újdonság hogy perverz antiszociális és beteg népség
-
LOL,most hallgatom Bumerángot,épp arról beszélnek, hogy japánban aláírásokat gyűjtenek, hogy nem valós személyeket(anime-,mangaszereplő,mindegy^^) is el lehessen venni feleségül/férjül . 1 milla aláírás szükséges. Micsoda rohadt beteg,perverz,antiszociális népek ezek a japcsik
-
szerintem is jó:) -
Rundstedt17 #22839 a műfajjal lehet a gondom nem bírom azt a sok bisi karaktert..egy-egy férfi között alig lehetett különbséget tenni mind ugyanolyan testalkatal és arccal rendelkezett az egyetlen különbség haj illetve szem szín más.főként ez húzott na meg uncsi történet..nem éreztem amit általában hogy igen ezt meg kell néznem meg érdekel a folytatás -
Én is 2 részt néztem meg belőle eddíg, de nem igazán fogott meg, más műsort kellett keresnem,amit a Great Teacher Onizuka személyében meg is találtam, halálos XD -
Graf nem igénytelen hanem... olyan... shoujo-s... sztem ^^
többi meg :C az meg már ízlések és pofonok :D -
Rundstedt17 #22836 jó pár....
-
Rundstedt17 #22835 pf szerintem gagyi az első évad halál uncsi volt...igénytelen graf stb..gagyi poénok.. -
Ez a Vampire Knight egészen marhajó :D (2. részt nézem ^^) -
egyszer én is elkezdtem nézni, de pár rész után abbahagytam inkább...
-
get backers: erős B kategóriás anime gyenge befejezéssel -
muszáj lesz ezzel a subbal nézni :( remélem tényleg csak az eleje meg a vége más a simának meg a latenight uncutnak :K
több Death the Kiddet akarok!! meg komoly Black Start :D (ami ritka de ha van akkor zúz :D) ja meg komoly Shinigamit :K (nagyon ijesztő volt a csávó :D)
jah igen... Tadashiinál elején a szöveg... sound "soul" meg sound body meg ilyenek vannak O.o wtf? (Rumblenél Healthy volt) meg a Shinigami-sama-t egyfolytában Grim Reapernek meg Reapernek fordítja x.x gyájj... de nincs más sub... ill van de az még ronda is :D -
azóta már majdnem beértem... csak Rumble sub sajna elfogyott ez a Tadashii meg elég gáz :S
52 rész mellé jöhet egy 2. évad x) -
Jóó lesz, meg eléggé pörgős is, elvileg 52 részre tervezik, viszont akkor a szokásos probléma fog felmerülni, mert a manga az hosszabbra jönne ki, ezért valószínű lesz egy laternatív befejezés, a manga meg megy tovább.... -
ezek a GSTVs videók... szarok :C antipatikusak az emberek akik csinálják ^^ -
fantasy festet kellene csinalni magyarorszagon.. keci'komoly parti volt!!!
oda mehetne az animecon is... ki se neznek oket. csak akkor ha felig nem meztelenek:D -
Nuki #22825 Ettől nem fognak többen eljönni az biztos. D: -
még nem indítottam el csak a kezdőképet látom, Naruto Sexy no Juutsu-s cosplay ^,^ Oh Yeah :D (am nem szeretem Narutot) -
-
Animecon 2008 3. -
Melyik térített meg? :D -
Rundstedt17 #22820 tévedtem tényleg jókat lehet nevetni egyes animékon haláliak
-
valszeg jovore a tesom nomeg a csajok es en is marionak, luiginak es princesseknek oltozunk... -
márióék meg borrat rendesen odabasz :) -
Na nehari sracok de ezt a hentai-s videot nem fogom feltenni... nincs kedvem vagogatni konvertalgatni meg feltoltogetni.. sem a jutub sem a fotobuket akuntomra nem akarom feltolteni szal....
amugy egyszertelmu.. nehez lehet elkepzelni hogy kivetiton nyomathaj a hardcore hentait a tv ben :D
erdekes volt na...
aki kivancsi a kepekre az katt ide -
Guardian of the Sacred Spirit (Seirei no Moribito)
10/10
gyerekek ezt nézni kell, nagyon jó