72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hát igen.. "HA" :D
gáz mindig átirogatni. réges régen egy messzi messzi galaxisban valaki egyszer elmondott egybillentyükombinációt amivel meg lehetett nyitni sub-okat wm classicban, de már nem emlékszem rá :| -
nem kell semmit betölteni. megnyitja magától, ha a felirat neve ugyan az mint a videóé -
GOM player a beszt -
akkor egy gyorstalpalót kérnék a feliratok betöltéséhez 
megpróbálom használni ezt... hátha tényleg én vagyok a hülye
-
Kezel egy rahedli feliratot, .mkv és .ogm konténer fájlokat, faxomtudja mit.
Szerintem a tudásának csak az szab határt, milyen kodek van a gépen, míg a wmp meg elég butus hozzá képest :S -
csak a feliratokhoz az is hülye
-
Elég megbízható stabil cucc -
Nuki #22971 Én is ezt használom. -
szvsz Media Player Classic -
nincsmit :D -
ti melyik lejátszót szoktátok használni? melyik a legjobb?
mert most új gép új vista... nagy sz@rban vagyok, a crystal playerem villog meg szarakodik. a bs playerről nem is beszélve. na meg van ilyen vlc player ami meg szar :S feliratok néha nem jelennek meg meg ilyesmi, sőt az egyik code geass rész még le is fagyogatott XD
szóval, ha tudtok valami igazán megbízhatót, és megosztanátok velem...
-
Nuki #22967 Azt elfelejtettem hozzátenni hogy: köszönöm^^ -
Nuki #22966 Ha nem szólsz kihagyom. Pont megláttam a fórumon, alig késtem csak 10 percet :P
Túl kicsi voltam amikor ezt elkezdtem nézni, emiatt 5-6. résznél abbahagytam mert nem értettem semmit az egészből.
Most viszont lehet hogy újra nézem, már csak a szinkronhang miatt is eredetiben :) -
A muvit nem lattam, de az ova csak egy buta osszefoglaloja az animenek :c -
megnéztem, van még 1 múví és egy 2 részes ova -
Én úgy tudom 1 évados -
Ha igen akkor elneztem valamit O_o -
az nem több évados? -
micsoda meglepetés, az új anime szinkronos :D -
Jaja nem rossz a Darker, nekem is tetszett... kar hogy nincs folytatas, most ugyan igy vagyok a Tenjho Tengevel is, jol kezdodik, erdekes... aztan vege. :( -
Darker Than Black
Annyira jól indult ez a 25 részes anime, hogy az első 12rész egy nap alatt meg is néztem, de a maradék részek már egyáltalán nem kötöttek le...az uccsó 2-3 részben már-már ott volt az a bizonyos érzés, hogy na majd most beindul itt vmi, de mégse...mondjuk az utolsó rész az jó volt, folytatásos szaga is lehet.
Csak az első fele miatt egy 10/7, ha maradt volna a szint akkor lazán 10es lenne nálam.
Következő áldozat: Madlax -
hat azert szvsz kozel sem.. foleg ilyen keves resszel.. alig tortent valami.. majdnem se fule se farka.
rovid, szorakoztato volt. -
Én 8 adtam az elsö dokurora :) megérdemli -
jo volt a dokuro csan, de csak egyszer nevettem fel hangosan ( mikor a shibu inu kanos lett :D
de amugy voltak jo jelenetek
7/10 -
omg:D -
Christo #22953 Death Note angol szinkronos részek -
leszedtem egy hosszú változatot, még a csaj jajjgatását is leszinkronizálja a macskusz XD -
heheXD sztem én az endinget akkor meg se hallgattam^^ -
Nuki #22950 Biztos van a zundtrekk cédén, csaksajnos nekem: nincs meg. -
shounen onmyouji
-
ez melyik animéből van? -
nincs a zenének olyan változata, amibe nem ugat bele az a szőrpamacs? :S -
Nuki #22946 DEHOGY!
Ez inkább egy izé.
Vésztartalék élelem. -
Tény, de az a macska egy kutya, vagy az a kutya egy macska, esetleg egy macstya? Vagy kucska? -
akkor már én is beteszem az egyik kedvencemet 
-
Nuki #22943 Szinkrontolmácsol kutyáknak, ugyanúgy mint a csaj teszi ezt.
Szerepcsere, tudod :D -
Az utolsó részben énekel a csaj a macskusz helyett?
Mert úgy már okés, csak a macska miért _ugat_ bele? :/ -
Én Dears-re voksolok ending ügyben, nekem az is elég fülbemászó... -
Nuki #22940 Szerintem az egyik legmeghökkentőbb és legviccesebb (mondjuk 1-2 hallgatás erejéig, később már nem nagyon) az Exel Saga endingje. -
És ez? :]