72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Régebben mikor még nem jött ki az új mozi,akkor ha jól emlékszem volt egy olyan kijelentés hogy lesz +1 új EVA és +1 új szereplő, gondolom aki vezeti. Meg Kaworu is bemutatkozott a végén,aki eredetiben csak olyan 19-20. rész körül jelent meg . Csakhát mikorra lesz kint mind a 4 film? 2015-re? O_o -
Pl a tetraéder (?) angyal egész frankón pörög, meg minden, meg a hangja is frankó :]
Viszont az elején szerintem kimaradt egy talán fontos részSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EVA01 az eredetiben megvédte Shinjit a törmeléktől, mert ugyi az anyja lelke lakik benne, itt viszont még törmelék sem volt :S -
Prof William #23056 Én úgy látom a filmben pár dolog máshogy van... ennek később lehet jelentősége. Talán a vég is más lessz... -
1: Kaworu előbb megjelenik
2: Addig nem jutnak el, hogy Asuka is megjelenjen (emlékeim szerint a kocka angyalnál (6.?) még nincs Asuka, a németül japán akcentussal beszélő német lány XD )
Az End of Evangeliont úgy is reklámozzák a 24. rész végén, hogy az a 25-26, plusz félidőben ott a stáblista
-
You are not alone az a legújabb movie ^^ igazából már rég megvan de nemtom miben más mint a sorozat (azon kívül hogy szebb :D)
elvileg a Kaworu (vagy Kaoru?) előbb megjelenik benne ^^ meg nincs Asuka elején :(( -
Hirtelen nem tudtam melyik szeriat kellene neznem, ezert megneztem a You are not alone-t :d ... egesz erdekes, volt egy kis Eureka Seven erzesem a ket gyereket latva, annyi kulonbseggel hogy mindketto hibadzik kicsit fejben :d Az apat mar most utalom -.- -
Death and Rebirth-t én egybe láttam (Death^2 vagy ilyesmi)
nekem nem volt vele gondom de tulképp recap... szal tényleg nem nézős :D
21-24-ből másodszori végignézésre már a DCt néztem ^^
25-26-t csak egyszer néztem meg... másodszor a moviet néztem helyette... (mondjuk sztem nem volt rossz xD)
én igazából azt szűrtem le hogy a 25-26 és a movie ugyanaz... ill a movie előbbről megy és részletesebben bemutatja az előzményeket. és végülis abban is van egy álom rész. na az kibővítve lehetne a 25-26... de már rég láttam :S You are (not) alone-t is meg kéne nézni végre hamár fasza DVDRipem van -.- csak sub nincs hozzá :S valaki ráérős segíthetne xD (hozzáigazítani vagy csak megállapítani hogy mennyi FPSre van a sub amim van illetve a film mennyin megy :\)
aztán lehet jobb lenne simán letölteni egy tömörítettet -.- csak nem tudok normálisról :S (mind sötét elvileg meg valami bajuk van) -
Úgy volt, hogy a 21-24. részhez csináltak Directors Cut-ot (érdemes megnézni, asszem Asuka rémálma pl valamivel genyább benne), majd ezután az End of Evangeliont, ami a 25-26. rész pszihedelikus rémálma és "happy endje" helyett egy kicsit mást mutat be
A Death and Rebirth totál felejtős, ami azt illeti, pláne a Rebirth -
Nos... Evangelion...
-vannak a szélsőséges fanok akik szerint a legjobb anime és aki szerint nem az az hülye és nem érti miről szól, mi az értelme, meg hogy milyen mély tulképp...
-vannak a a fanok akik szerint egyik legjobb anime...
-vannak akik nem szeretik
-vannak akik utálják és mindenhol belekötnek ahol szó van róla...
olyan hogy semleges nem nagyon van :D van persze, csak nem sok... szal nagyon megosztja az embereket... Ha megnézed mindenképp érdemes az End of Evangeliont is megnézni. uccsó 2 rész sokaknak nem tetszik... ez tulajdonképp az... vagy az előtt van? :D vagy az helyett... nem is tudom már :S -
Gondolom az asztalosok XD
amúgy: fantasytower
sakurazak
itt nézz körül én ezeket ismerem -
Nem off, de kik azok a Deszkások ?
XD
-
bandi11 #23047 Szevasztok Deszkások!
Segítsatek már nekem. Totoro-s és egyéb anime polót szere5nék vásárolni. Nem tudjátok hol lehet ilyet a neten, vagy boltban kapni?
Köszi a segítséget előre is!
És sy ha ez off volt. -
Prof William #23046 Amolyan softos utalgatósan meg lehetne oldani a h jeleneteket... Szóval az nem lenne baj. egy ilyen egészestés film lehetne belőle simán. -
ez is amolyan lehet szeretni és utálni anime szvsz.
Mondjuk én egyszer megnéztem ok, oszt annyi :D Túl psziho egy idő után de Asuka feltűnése utáni pár részben sokat lehet röhögni
-
Mindig terveztem hogy megnezem, de itt eleg sokan negativ velemennyel vannak rola :D -
Mirk #23043 Evangelion jó egyébként?:) -
hááát... mozit? hentai jelenetekkel? :D bár kevés volt, de 1-2 kellett bele szerintem... el tudnám nélkülük képzelni de valahogy tényleg olyanok voltak benne hogy ha már egyszer láttam úgy akkor azok kellenek... -
jaja :D ezt olvastam magyar evangelion fansiteon. de ők akarták hogy angyalok legyenek mert az menőbb vagy ilyesmi :D -
Prof William #23040 Jaja a Re-Take HATALMAS! 10/10
Elbirnék képzelni egy az alapján készült mozit. -
Az angyalok, mint robotok? Jajj...
Egyébként az eredeti szövegben az angyalok nem angyalok, hanem próféták -.- Jól fordítottak a japcsik? Mint pl 1st children, ha jól emléxem? :D -
jaja :D de így volt csak értelme, mert a zárkózottsága miatt az AT mezeje erősebb jóval az átlagembereknél (depiseket hadrendbe) és így tudott harcolni az angyalokkal :C illetve tudott volna ha nem ilyen töketlen ^^
Rei volt a legjobb pilóta szerintem... csak ugye nagyon beáldozhatónak gondolták aztán a harmadiknál már jelentkeztek problémák (érzelmek O.o)
Asuka is jó lett volna, mert az elzárt tragikus múlt mellett (AT field maxon x)) harcias is volt... szal ha nem törik meg :S (az is Shinji hibája volt x))
izé, Re-Take kúrvajó :DDDd de mikor elolvastam már mondtam sztem XD -
Prof William #23037 Hát a gubbasztás még ok de a mentális erejébn - már ha az a tökösséggel egyenes arányban nő - nembíznék meg. :)
Főleg gubbasztás haláli. :) Ezentúl a iplóta nem beül a mechába/repülőbe/hajóba hanem begubbaszt. :) -
az... katasztrófa ^^ de ha jól értettem pont ezért választották... -
Ikari meg az Ő mentális ereje, aha :) katasztrófa az a gyerek XD -
aztakurva
majdnem leestem a székről xD ezt a szummázást :D -
Detroit Metal cityvel most végeztem, nagyon jó volt nálam 10/10, rég szórakoztam animén ilyen jól. Élőszereplőset látta valaki? -
Hát egy online adás szerintem nem lesz olyan minőségű mint a tvrip. Amúgy sem kell a cikkben említett 1 hetet várni, általában másnap,legkésőbb harmadnap ott a fansubos epizód
Ja meg kiváncsi vagyok kik fordítják majd angolra, olyan szép engrish-ek lesznek öröm lesz nézni XD -
Prof William #23031 Lelagább ezentúl nem kell subbereknek annyit törni magukat a jóminmőségű raw-ért. :) -
Mirk #23030 na végeztem a code geassal, elég jó volt -
Pénzkidobás
-
Állat
. Hova is kell jelentkezni?
-
Biba za Terebi Toukyou! :D
(értsd: Viva the TV Tokyo) -
nem vegyesen volt film meg anime és úgyis elől szerepelt. -
ott élőszereplős filmek vannak nem? Na a Lovely Complex-ből láttam 1-2 live action jelenetet,szörnyű volt XD Az anime kicsit talán kiemelkedik az iskolás,romantikus,vígjátékok tömkelegéből, 1x nézhető volt számomra -
még nem láttam, de épp ázsiai filmek után kutattam és egy pár oldalon ahol best asian movie lista van elől szerepelt, most már én is kiváncsi vagyok :) -
a legjobb vígjáték a Lovely Complex, bár már írtam egy párszor
-
Lovely Complexet nézem most mert azt hallottam jó. 3. résznél vagyok, nem rossz ^^
High School Girlst néztem előtte nemtom írtam-e. 9-t adtam rá, de lehet nem érdemel annyit... ha viszonyítom másokhoz akkor simán nem... de tetszett végülis viszont nem maradandó :S de ha meg kevesebbet adok neki akkor sok másra is kevesebbet kéne <_<
ja meg megint megnéztem Soul Eater 28. részében Mifune vs Black☆Star harcot :D ez már a 10. megnézés minimum XD kurva jó lett szerintem :D remélem lesz még ilyen :D mondjuk majdnem biztos hogy nem ez a zene lesz alatta (most már a 2. op végre ^^) pedig az sokat dobott rajta :( -
gondolom szoveget...
:D
angolrol magyarra. -
Nuki #23020 Konkrétan mit akarsz fordítani? -
Regi5 #23019 Sziasztok!
Szeretnék alapítani egy anime fordítócsoportot! Akit érdekel írjon az [email protected] e-mail címre!!!