72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem rég halgatam egy számot itt, gondoltam megmutatom a video, alig birtam végig halgatni a zenét :) nagyon vicces -
nekem tökéletesen megfelel a japánDUB ha nincs magyar. Mondjuk az EL második részétől nem vettem észre h olvasok. Jó volt az, kár h nincs több... -
Nuki #23298 roger that! :D -
kell a ...nak upscale de csak ez volt :\ meg amiket megnéztem azok közül még ez a legjobb... de elég kaki a DVD9hez képest...
igazából full nem látom upscale értelmét mikor megcsinálja azt nekem a lejátszó...
am mintha tudtam volna javítani a képen ha rakok rá egy minimális zajt :C hasonlóbb lesz mint a dvd xD szal kontraszt meg zaj xD áh... majd simán kontrasztosan... max megnézem majd felirat nélkül ^^
---
aviból is láttam már szinkronváltogatóst O.o -
én továbbra is a virtualdubmod-ot ismerem :]
-
na szóval aza helyzet h muter tervezett magának venni egy divxes lejátszót. én meg nagyon be vagyok havazva anime téren kb 3-4 hónapja lett netem addig csak pár Miyazakim volt eredetiben. muter meglepett a nettel én meg elindultam a törvénytelenek útján és annyi mindent letöltöttem már h huhh. mivel éjjel-nappal megy a gép ezért lehet h feldopja a talpát és akkor nem tudom min megnézni a ogm-et. mert ha bekakál a gép akkor nembiztos h mostanában lenne új... nincs rá keret :( -
azt továbbra sem értem, hogy miért baj, hogy ogm -> tudsz szinkront váltogatni, ha az angol nem tetszik, meg kikapcsolhatod a feliratot, ha perfekt angol/japán vagy :] -
azért mind a ketten követtétek a példám... becsületes dolog xD
-
am az asztali azt lejátsza v nem? pc-n nézem, csak zavar h nem avi... am meg a DVD playerem nem divx-es... nem használom, csak a muter. xD -
Én meg nem vigyeltem
Tényleg .ogm, de akkor is
-
vagyis ogm-et... benéztem xD -
Biztos asztalin nézi. Jó lenne,ha végre vki kijönne már egy lejátszóval ami támogatja omg-t,mkv-t és társait. -
Mi az omg-vel a baj?
Elvileg ugyanazzal meg tudod nézni, amivel mkv-t is.
Egyébként a legutolsó progi, amivel ilyeneket tudok csinálni az a VirtualDubMod, de az már elég elavult. Más tipp? -
valaki mondjon egy progit amivel omg-t lehet avi-ba konvertálni
leszedtem a FMP első részét és omg... oh my god, help! -
Minek upscale?
Egyszer felnagyítja az, aki csinálja, utána meg a géped ... vagy összenyomja, ha kisebb felbontásod van -.- -
de ez véletlenszerű véletlenül gyakran azt teszi be amiről épp szó van :D
---
nem kell törölgetni Relaks, elfér itt nem? ^^ legalább ír valaki :C
na uccsó Rebuildes hszem ha minden igaz...
remélem jó a linkelés. egyik a DVD, másik az upscale. Így képen kicsi a különbség de mozgás közben...
na befejeztem ^^ megoldom valahogy xD valamikor :D írok hozzá saját feliratot xD
-
Véletlenszerűen válogatja a közel 200 kép közül. A nagy részét azt hiszem Hmuda készítette, a többit a topiklakók ^^ -
ezeket a képeket ami felül van azt a fórum "alkotója" dönti el h mik legyenek? -
OVA lejött, belenéztem, szigorú MÁSZT HEV!!!44
-
Anyám...
Most kezdjek el törölgetni, ezt a hozzászólást is beleírtve? :D
[XPbI4]Evangelion Shin Gekijouban 1.01 YOU ARE (NOT) ALONE.(1280x720 x264 AAC).mkv
Ez nekem bejött, mint legjobb kép, + raktam alá hangot, talán ebből:
[P-Raws].Rebuild_of_Evangelion.01.[DVD-rip][2008][022F0FFA].mkv (ez 6 csatornás, a másik csak 2)
A feliratok végig a helyén voltak, a hang is fasza, bár valami 22 másodperc eltérést be kellett állítani, mert az xpbi4 nem tartalmazta a mozis dolgokat (csillag, miegymás) -
"Elbasztam, oh Shet vagyis izé ő shit" xD -
addig nem állok neki 
de lehet az lesz hogy egyből 2szer nézem meg :D hét elején meg hét végén mondjuk XD vagy reggel is meg este is :D
de többnyire ugyanaz nem? marha szép, Asuka még nincs, Kaworu már feltűnik, Ramiel át tud változni, aztán talán ennyi? :D 1-2 dolog esetleg jobban ki van dolgozva... -
Elbasztam, oh shit....XD
AMúgy láttad már egyeltalán a filmet, vagy addíg nem állsz neki,amíg nem klappol minden? -
Rebuild :DDD
a Rebirth az csak recap és azt már láttam xD ott nem volt gond ilyennel :D -
Evangelion Rebirth-tel görcsöl ^^ -
neked am mihez is kell az időzített sub? xD -
na feladom... fényerőt leveszem kontrasztot felkúrom az égbe és így valamivel jobb :\ akkor marad a feliratos >.< aztán épp van hely szal majd még megoldom azért a losslesst xDDDD -
nem... eyecatch bennevan a subboltban...
öngyi leszek minnyá >.< najó nem... de minimum megfejelem a falat...
Karácsonyra csináljon nekem valaki subot
szöveg megvan csak időzíteni kell :D a 7gigás dvd-t meg felseedelem xD ideális esetben 5 óra alatt átmegy x)
-
ilyen nincs... ezt nem hiszem el... most lehet hogy nem is csúszik a felirat csak simán hülyén van időzítve... de ez hihetetlen... hogy lehet más hosszúságú ugyan az a film? addig stimm hogy el van tolva mert reklámokat vagy miket levágják az elejéről... de ha eltolom az elején jó a felirat de a végére már nem... időpontbeli gondok vannak O.o most akkor ha leszedem a nemtom melyik verziót gyorsabb lesz?!?!?!!
még az lehet hogy van benne egy Eyecatch.......................... azt megpróbálom még kiküszöbölni de már falbaverem a fejemet... -
szerintem nem, asszem h virtualdub-bal lehet égetni. AA-n van leírás róla -
tudsz mondani ilyen progit?
am sikerült végre megnézni a frameratet... nagyon minimális az eltérés a rendes DVD és a subolt verzió között, bár nehéz megállapítani mert UGRÁLT! akkor asszem megpróbálkozom a ráégetéssel :\
(ilyen .vobos ISO-s cuccra is rá lehet égetni ugye? :D szal rendes menüs DVDre. gondolom nem :S) -
nekem voltak olyan gondok h az ugrások miatt csúszik el a felirat. fogod leszedsz egy progit, ráégeted a feliratot és kész is -
mennyi az esélye hogy a felirat az "ugrások" miatt csúszik el? szal menüből kiválasztom hogy honnan menjen a film...
szal ha simán nézném jó lenne? -
annyira nem érdekel hogy leszedjem :D Hellsinget láttam már 2szer, OVA első 2 részét is 2szer (ami sorozat egy nagy részével megegyezik) ill a manga első 2 kötetét olvastam (amivel megegyezik az OVA első 2 része xD) szal ugyanazt így már láttam 5ször :D
wow... ha belegondolok többször láttam mint Evangeliont... Elfen Liedet meg csak egyszer láttam <_< itt gondok vannak :S mondjuk EL-t nem hiszem hogy megnézem megint mert így másodszor már nem ütne annyira... eléggé belevésődött a fejembe :S Evangeliont viszont lehet megnézem majd megint xD abból sosem elég :D mondjuk valahogy most a Rebuildet kéne megoldanom x.x mindig ilyen hülyeségekben vagyok maximalista >.< az az 1 árnyalatnyi különbség, hogy a subolt az egy KICSIT fakóbb, annyira zavar XD -
pedig első két részt le is lehet már szedni szinkronnal
-
nnah... valahogy youtuben találtam Gankutsuou magyar szinkronos részletet... egész jó lett ^^ bár tényleg csak részlet. a csajnak aki amúgy fiú meg túl nőies a hangja. szerintem xD szal nem lányos hanem nőies... talán, vagy nemtom...
Hellsinget nem találtam ^^ -
Prof William #23264 Ako kicsit átértelmezte a jó reggelt puszi fogalmát. :)
Az a cenzúra. Szivárvány. :) -
Most néztem meg, nem hentáj, csak erős ecchi XD -
Jah 
Állítólag nem hentáj :] -
edit nincsen...
de aztán továbbértem 2.30-ig
eeeeeeeeeh..........
izé. ez hentai?