72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • berlinboy6329
    Ez a kép örök rejtély marad.:)

Torrenten sem találni azt a számot.Ami volt azt törölték.

De még csak a névre sem ad semmit a Google.Nesze neked nagy keresőmotor.
  • Prof William
    Egy régebbi kérdésemre meglett a válasz. Tehát...

A chaos headból FES 2 .dala

Keresztre feszített hit

A leírásban pedig ott van a link ahonnan le lehet szedni mp3-ban is. :)
  • armageddon666
    lehet hogy nincs is hozzá kapcsolódó kép :(
    de megtaláltam Danboorun is cenzúrázatlanul ^^ nemtom eredetileg hogy nem találtam :\ na mind1...
  • armageddon666
    Nnnnah... a keresett kép ha minden igaz a
    Dengeki Hime 2007-11-es számában jelent meg... haladás ^^ (ez valami magazin)
  • armageddon666
    majd jön a Rei :) vagy mi a címe :D az elvileg a fandiskeket dolgozza fel, nemtom... mondjuk Kai után furcsa lesz -.-
  • Suzaka
    Köszi szépen, a tetteinek a következményéről megnéznék 1-2 OVA-t vagy akármit :)

Így már tiszta, még 1x kösz^^
  • armageddon666
    Suzaka:
    az a csaj Frederika Bernkastel :D Frederika...Furude Rika...Frederika... :)

Frederica is an omni-present being surrounding the Higurashi universe. Frederica is the writer of the poem about Rika's struggle to escape the fate of June 1983, giving hints about each arc. She likes playing with time and events, as seen in puzzle piece #52 and the end of the second season of the anime, entering an alternate world and stopping Miyoko's parents from dying. She even has an intention of making a world where Rika's or Satoko's parents did not die, or pairing Keiichi with various girls. Although she claims that she is not Rika, it's implied that she is the collective mentality of the several thousand reincarnations of Rika. The pronunciation of "Frederica" roughly resembles Rika's name in eastern order, and Bernkastel is well known for its wine. She is hinted to be one of the characters in Umineko no Naku Koro ni.

bocs, nem fordítom most le, sztem érthető ^^ csak sok :D
  • Frosty01
    mostanában végeztem a Gurren Lagann-al nagyon oltári anime
  • RelakS
    Voltak ruszki vendégeim, meg egy bolgár project mérnök (?), és az utóbbi mondta, hogy nagyjából megérti, amit az oroszok vartyognak, de kissé nagyobb a különbség, mint nálunk a nyelvjárások között. :]
    Kívülállónak a két nyelv speciel totál azonosnak tűnt :D
  • Seth
    1. Mind1,nekem egyre mennek így hallásra XD
    3. Ez akkor lenne jó, ha a 3d lenne többségben,de nem így van.A 3d szerintem gyenge, olyan mintha vmi játékból lenne,legalább vmi cell-shadinget raktak volna rá, így nagyon elüt az eredeti rajzolt modelltől,értelmetlennek tartom
  • RelakS
    1: litván szinrkont :] (végén ott egy oldal .lt-vel... vagy vágod az oroszt? :D)
    2: Nekem meg pont a 2d-s animok lógnak ki a sorból, a 3d-sek meg nagoyn tetszettek ... ebben az úgymond "felbontás"-ban :D
  • faláb
    Megnéztem az első részt, tényleg túl sok már
  • Seth
    Nem tudom,szerintem a 3d modellekkel keverve szörnyű lett XD
    Legalábbis az INTRO . Vigyázat,minőségi orosz szinkronnal XD
  • armageddon666
    utánanézek. Valszeg lesezdhető vagy az lesz. majd valami Character CDként ki lesz adva...

-LEHET HOGY SPOILERT TARTALMAZ!- (én nem hiszem hogy ezek spoilerek)
    am az anime csalódás volt >.< volt benne 1-2 nagyon jó rész, de többnyire :\ mikor egy részben ledarálják a technoblablát >.< meg Gigalomaniac xDDDDD meg Gladiale meg Black Knights meg mind haluzik meg ááááááh >.< a hallucinációk voltak jók ^^a pszicho részek, még az elején :\ aztán mikor már túl sokat tudtunk ......
  • CSOCSO
    GITS 2.0-at latta mar valaki? most szedem.
  • Count Adyn
    Én hajszin/szemszin/alkoto alapján eddig jutottam, de nem az igazi:S
  • Bulykin
    ez engem is érdekelne:)
  • Prof William
    Nem tujátok azok a számok leszedhetők amiket A Chaos Headban a Phantasm énekese FES énekel? A keresztes ének + az kellene amit akkor felyezett be amikor Takku belépett a klubba...
  • armageddon666
    kép honnan volt ismerős? Shuffle... miért? mert ez az ember csinálta... :)
  • csocso14
    Nekem tetszett, érdemes megnézni.
  • RelakS
    nm! ;)

Aztán majd referálni! :D
  • armageddon666
    oh fukk >.< moe.imouto-n nem is néztem :\ azthittem danboorun van a legtöbb ... ez sokat segít :)

Suzuhira Hiro az alkotó ha minden igaz :) van kiindulási alap :D köszi :D
  • Rundstedt17
    Persze a csaj ritka szimpatikus volt nekem benne:D
  • faláb
    Megakartam nézni de sokan lehúzták... Látta már valaki? Megér egy próbát?
  • RelakS
    Gondoltam, feltolom a Moe Imouto-ra a képet, de lecseszett a rendszer, hogy ebből már van fent...
    egyik
    másik
    Mindkettő cenzúrázott :] Hátha ebből kifilóztok valamit
  • NeverwinterKING
    thx
  • BEAST #23393
    Rosario + Vampire
  • NeverwinterKING
    ő melyik animében szerepel? tudtok segíteni?
    mizore shirayuki
  • armageddon666
    jó, vannak kivételek, Utawarerumonot nem láttam még... Ellenben Code Geass, Macross Zero, Gundam 00, ha nem HDben lennének nem lenne az igazi látvány szempontjából...

mikor D. Gray-mannél átálltak nagyobb felbontásra akkor is néztem, hogy jé, ez így is ki tud nézni? ...
  • RelakS
    tű éles kondúrok... Utawarerumono végig mintha kartonpapír előtt játszódna, meg ha valaki kicsit is távolabb van, látszik, hogy mennyire elnagyolt

Az FMP BD kiadásnak meg pl annyi az értelme, hogy még a gyári raw van felnagyítva, nem a kisebb felbontású (értsd: A teljes képernyőn a tömörítési hibákat már nem nagyítod) :]
  • armageddon666
    persze hogy minőségre :D ezt mondtam...

HD meg igenis sokat számít... újabbaknál mindenképp... vizuális orgia x)) tűéles kontúrok :P nyami :D

én 720p-set szedtem le :) THORA az is :D jófajta ripjeik vannak ^^
  • Count Adyn
    Én leszedtem a 6 gigásat, szerencsére jó fej a szolgáltatóm és ha nagy a "csend a vonalba", akkor ránkengedi a teljes sávszélt amit bír a vonal, és a 100k helyett 2000-el jön minden xD
    Egyébként szerintem is animebe a hd az nem számít annyira, hacsak nem valami brutalnagy felületen nézi az ember:D
  • davidka003
    "1,23as valszeg valamivel gagyibb mint a 6 gigás de te tudod..."

AnimeAddicts-os:

Videó: 880x496, 23.98fps, XviD, DVD rip
    Hang: japán, 5.1, 48Khz, AC3

Gőzös:

[BluRay,1080p,x264,DTS] - Yoroshiku-THORA

Csak minőségre van különbség. Egyszeri megnézésre a kisebb is tökéletes.
  • armageddon666
    1,23as valszeg valamivel gagyibb mint a 6 gigás de te tudod...
    ---
    Scatter Senbonzakura ^^
    vs
    Spin (spinzaku!) Senbonsuzakuradite (mint suzaku meg az a hülye anyag ami van a sorozatban :D)
  • Hegi90
    úgysincs
  • davidka003
    Akkor regisztrálj. Ingyenes és 1 perc alatt meg lehet csinálni.
  • Hegi90
    nincs hozzá jogosulcságom. :C
  • sweech
    kageyoshi
  • RelakS
    És mi az eredeti? :D

Senbonzakura-ra emléxem, de lehet, hogy hosszabb
  • davidka003
    AnimeAddicts-on csak 1,23 GB.