72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #23500 Jó de pont amit mondott RelakS, egy ilyet kivitelezni lehetetlen a stúdió nélkül aki az animét csinálja. -
jah :]
Armageddon: Pont God Knows fandub-ot láttam/hallottam ... sajnos :D -
Az te voltál? Arra emlékeszem, ő azt szakmai titoknak vagy minek titulálta :D -
mármint jót vagy akármilyet? :D
én jó Higurashit meg Haruhit hallottam >.< (God knows koncertjelenet gecc :D) -
Én tecsőn már hallottam is :D Ott nem volt meggyőző
Meg valaki akart fandubot az Elfen Lied-hez az AA-n. Megkérdeztem, hogy ugyan már, az eredeti szöveget a zajoktól hogy óhajtja szétválasztani? Azóta meghalt a project :D -
Nuki #23495 Esküszöm neked egy ilyet nem hallottam még. (mármint fandubot) -
semmi sem tökéletes ^^ -
leszámítva a fordítási hibákat :D -
Ez jó lett. Köszönöm szépen! -
DSRT
Just drop a mkv-file (damaged MKV & ASS/SSA also accepted) into DSRT.
Alt+Shift+I - Convert ASS to SRT
Ctrl+F7 - remove overlaps and other errors
or
Alt+F11 - remove errors and... just try it.
Ctrl+S - save.
Ctrl+Shift+S save as ASCII. -
Hali!
Megtudja valaki mondani, hogy mivel tudok ass feliratból srt-t készíteni? Mert akinek kellene az csak asztalin tudja nézni az animekat.
Próbáltam Subtitle Workshop-ban, de amikor megnyitom, a formázott ass felirat szövegét értelmetlen zagyvaságként jeleníti meg. Azt már nem tudom elmenteni subripbe. -
Kösz,kösz XD -
akkor minek vállalják el? minek egyáltalán felkérni mindenféle hűdenagy színészt, akik színésznek jók is, de mikor szinkronizálniuk kell (legalábbis animét) akkor bénák... persze, a nyelvi különbségek miatt vannak korlátok, de akkoris... annyi nagyszerű FANDUB van... tényleg minőségi... élvezet hallgatni... nem úgy mint a "rendes" szinkront...
másrészről addig nem is zavar annyira ameddig nem hallom azt hogy "milyen szar XY anime, mert nagyon szarok a hangok..." -
igen :D
ja amugy rendes vége lesz. szerintem túlságosan is jól le van zárva, kevés értelmes lehetőség van a folytatásra, DE, mivel a Gurren Lagann nem a normálisságáról híres, ezért elképzelhető körülbelül BÁRMI :D -
2 movie lesz. ill 1 már van egy még lesz... az első az a spoileredben kifejtettig tart, a második meg majd onnan folytatódik... szal recap... illetve valami kis változások vannak elvileg...
illetve van 2 ova... egy fanservices uncensored nemtom hanyadik rész, illetve egy ilyen kis sidestorys cucc... -
Rundstedt17 #23485 Nah csak próbáltam más oldalról is megvilágítani hogy talán benne van az is:D...De eleve hogy lehetne olyan jó amikor a japánok mindent beleadnak a kultúrájuk része ez úgymond és szerintem a szinkron hangok szarnak bele hiszen ez teljesen idegen kultúra.... -
Tegnap Gurren Lagannt néztem estig,10-től 22. részig, na most úgy ülök itt a melóban, hogy alig várom, hogy folytathassam, nagyon jó lett XD Nem gondoltam volna, hogy ilyen irányba megy a sorozat és még meg is tetszik.A gagyi dizájnú robotokat is megszoktam eddígre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!imádom , ha komolyabb ugrást mutatnak be egy sorozatban, itt is eltelt 7 év,tökjó látni a régi szereplők mivé váltak.Abban azért reménykedem, hogy nem amolyan Gainax-os EVA-s véget kanyarítanak neki XD. Vmelyik fórumon olvastam, hogy vmi mozifilm vagy OVA várható még? A sorozat azért be van fejezve rendesen? AKi látta egy igen/nem -mel válaszoljon légyszi ^^ Na nem mintha sokat számítana,mert este befejezem úgy is, csak még is nyugodtabban verem itt a melóban a billenytűzetet XD
-
jah... jobb nem belemenni ^^ -
hülyeség... ez már ilyen last line of defense hogy védjük a szarokat >.< FMP nekem tetszett eredeti előtt is, és eredeti után is tetszik, oh és az eredeti is tetszik persze...
meg hogy olyat lássak ahol a japánt láttam először és tetszik, bár csak részletet hallottam belőle: Gankutsuou... esetleg aki megteheti youtubera tehetne fel hosszabb részletet >.< -
sztem a felsoroltak közül egyedül a FMPnak van normális de mind1 :D -
Nuki #23480 Igaz ezt kifelejtettem. :) -
Rundstedt17 #23479 nah azaz ahogy hallotta:D -
Rundstedt17 #23478 Van benne igazság hogy nem lennének rosszak a szinkronok inkább az van benne hogy amit megszoktunk az a jó.Tehát mindenkinek az a hang tetszik ahogy először látta vagy valami ilyesmi
-
Nuki #23477 Amíg ilyen kevés pénzt szánnak rá addig ne is várjunk sokat tőlünk.
Nem rosszak némelyikek, sokszor össze sem mérhető az eredetivel, ezért úgy kell tekinteni rá mintha az eredeti nem is létezne.
És most a magyarszinkron vitát mellőzzük, jó? -
Rundstedt17 #23476 Nagyon gagyinak:D -
Cat 02 #23475 Hát, ha olyan h az elején jó, és közben csúszik el, akkor fps-el van majd. De sweech 5lete az igazi. -
subtitle workshop :O) -
Kmplayerrel az a bajom,h nem lehet feliratot késleltetni.:S
Most néztem meg a Detroit Metal Cityt,a Triadosat,de 1,25mp kellett +ba,mert nem passzolt a felirat,ami elm ahhoz a vezióho volt irva.Vhol jó olt vhol nem. -
hát nem tudom, nekem a death note szinkron is elég gagyinak tűnt.. :) -
Mirk #23471 Belenéztem a Ga-rei-be, lehet hogy velem van a baj de csak az első 10 percet bírtam. -
Cat 02 #23470 Kmplayer-t próbáld meg, nekem hasonló volt VLC-vel (najó, ment rendesen, csak tekerni nem tudtam :D) -
Két animének van tűrhető magyar szinkronja: Death Note és Fullmetal alchemist. Bleach, Full metal panic, Hellsing nagyon rossz szinkront kaptak. -
Ilyet nekem az Utawarerumono csinált -
magyar szinkronnal jó, hogy nem tetszett. megölte az egész hangulatot xP -
Szokott vki 1920*1080as FullHD felbontásban animét nézni?Most néztem emg a Gundam 00 1. részét,de néha beakadt,meg késett a hang.Az hogy lehet?Media player classickal néztem mer a többin az ASS felirat(SMplayer,GOM player)egy sz*r,met az ékezetek ?ek meg hülye karakterek,de semmi esetre sem ékezetes betű.Meglestem a feladat kezelőbe a procim(coe 2 duo e8200 2.66ghz)egyik magja 100%on ment a másik semmit se csinált... -
DN nekem sem tetszett, ha nem lett volna magyar szinkron lehet nem néztem volna meg. -
Cat 02 #23464 Hja, bár én pl Death Note-ot azért néztem csak mert nem volt más és a gép szervizbe volt, CG-t meg azért mert fasza :D -
A TTGL valóban király, nekem az eleje is tetszett és bejöttek a poénok is :D. Nálam 9/10 az univerzumdobálás miatt :D:D -
no igen... nem lövök le semmit...
Én úgy voltam vele hogy eleje egy ilyen közepes anime :\ nekem nem jöttek be a poénok, a hülye mechák sem, meg úgy az egész... Kamina meg Yoko voltak jók :D aztán megtörtént az... akkor úgy voltam hogy abba is hagyom mert nincs miért nézni :D aztán továbbszenvedtem... kb 1,5-2 rész szenvedés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!depis Simon :\ olyan mint Shinji csak rosszabb >.<
és BANG, hirtelen felível a sorozat és a végéig meg sem áll :D 10/10-t kapott tőlem, ettől függetlenül overrated szerintem (csak a vége miatt adtam ennyit, illetve hogy ne én húzzam már le :\ meg adtam már rosszabbnak is 9/10-t) -
TTGL-t most nézem éppen(rávettem magam,miután az első részen bealudtam^^), 10. résznél vagyok, nem is olyan rossz, de nincs az hogy na még 1 részt mert nem bírok várni
TTGL spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyen má, hogy a legnagyobb arc,Kamina kimúlik a 8. részben? Ezek után Simon lesz a központban? Nagyon nem csípem az arcot,kicsit Shinji-re hasonlít a "nem vagyok képes rá!" szövegeivel, bár gyorsan fejlődik