72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • sweech
    pedig samurai champloo nem kicsit komoly cucc. egyik legjobb
  • shrike7973
    Épp ez az hogy azokat kerülöm .. :) lehet nem fogalmaztam elég érthetően.. Olyanokat keresek amiben főleg mentális dolgok vannak esetleg egy kis természetfeletti és legyen benne érzelmi hatások is...
  • shrike7973
    Na youtube alapján megtetszett a chobits, asszem leszedem.
  • Bulykin
    ha ilyen fighter téma kell, akkor a Kurozukaát mindenképpen sasold, igaz elég össze-vissza anime, de végére egy kerek történetet kapsz egy nagy álleeséssel:) vagy a Basilisk ami még jó, de ilyen erős közepes kategória nálam...
  • shrike7973
    Aha.. ezeket haver ajánlotta, aztán 3adiknak a Samurai Champloo-t, amibe így belenézegettem, de nem jön be így első látásra, incs benne az a szép grafika ami az előző kettőnél megvolt, meg úgy láttma hogy ez az egész csak egy akciófilm, semmi háttér.. de leeht nem igaz.. ma már nincs megnézni részeket, csak belekattintgattam... Berserk ről is láttam youtube trailert, asszem az is a fighter kategória..
  • sweech
    van ~6000 anime. bebaszna, ha csak kettő lenne, ami jó :p
  • Frosty01
    az Iketeru Futarit, a Chobits, a Berserk, a Great Teacher Onizuka, a NHK-t és a Golden Boy-t nagyon ajánlom hogy megnézed :))
  • Count Adyn
    Annyi jó van, mint hal a vízben, csak ugye pont a húzónevekkel kezdted:)
  • Count Adyn
    Le akartam már irni ezzel kacspolatban, csak mindig elfelejtettem, hogy nálam a DN első fele > all, CG is nagyon tetszett csak nekem óriásrobot-fóbiám van és ez sokat levont az értékéből számomra:D
  • shrike7973
    Ezek voltak a legjobbak? mert ha már nincs jó én nem baszakszok, d eha van akkor igenis szeretném látni...
  • Count Adyn
    Én javaslom a Full Metal Alchemist-et folytatásnak, kellemes gondok ha az ember a legjobbakkal kezdi és hogyan tovább:D
  • Bulykin
    Code Geass mindenképpen, ha a Death Note nagyon tetszett, akkor ez nemtom miylen hatással lesz rád
    +még: Fullmetal Alchemist és Kurozuka amit ajánlok neked^^
  • Cat 02 #23527
    Hát, max a vér mennyisége ua :D
  • biomage
    nem tünnik viccnek
  • Seth
    Dokuro chan meg Elfen Lied egy mondatban? Vicc? XD
  • Cat 02 #23524
    Code Geass és Dokuro-chan talán (bár ez nem annyira komoly mint az Elfen Lied)
  • shrike7973
    Helló!
    "Kezdő animés" vagyok, ajánlásra végignéztem a Death Note, és az Elfen Lied animeket. Ezek mind nagyon nagyon tetszettek. Tud valaki ezekhez hasonló anime-t ajánlani?
  • armageddon666
    láttam, tetszett is >.< fejből írtam a neveket :D Az "Ezek elég elborultak :D nekem tetszett mind, de nem tudnám nyugott lelkiismerettel ajánlani őket ^^ és eléggé emberfüggő hogy kinek hogy fekszenek :D" részhez betettem volna azt is xD
  • Cat 02 #23521
    Dokuro-chan-t nem láttad vagy nem jött be ? :D
  • Bulykin
    Candy Boy nekem nagyon bejön, de az tényleg gáz h kúrvalassan jönnek ki a részek...
    Higurashi 2.évadját még nem láttam, de ha jól láttam akkor már elkészült a felirat az összes részhez, szal hamarosan darálom:)
    Hayate no Gotoku-->elkezdtem, abbahagytam, nem jött be...
    és a Gundam 00 pedig már ősidők óta watch plan nálam, nemtom mikor fogom elkezdeni:D
  • RelakS
    Higurashit pont most nézem :D
    Nekogoroshi hen-ben elég durván felöltözött a banda XD
  • Timbo
    úúh :D köszi :D felét láttam, azok tényleg mind jók :D

akkor most jöhet szép sorban a másik fele :D

fumoffu féle poénok elég mozik tényleg :D
  • armageddon666
    Most Candy Boyt néztem épp :D az is jó ^^ de azt nem ajánlom >.< egyrészt 10 perces részek, másrészt lassan jönnek ki :D harmadrészt stílusban nemtom incest-shoujo-ai mennyire jönne be :D
    Hát kedvenceim...

Neon Genesis Evangelion (hozzátartozó mindennel együtt :D) - mecha, pszihológiai, filozófiai, nagyon jó, top1, bár eléggé réteganime szerintem... valaki imádja, valaki utálja >.<

Elfen Lied (OVA is kell:)) - gore + ecchi... a felszínen >.< amúgy mély drámai mű... top2 :)

Higurashi no naku koro ni (+Kai, vagyis 2. évad) - rejtélyes gyilkos lolis cucc... első évad inkább a gore, meg paráztatás, a második meg tiszta lelki terror >.< a néző számára... márha képes együttérezni, és beleélni magát a szereplők helyzetébe :)

Code Geass (+R2, 2. évad) - Death Note szerű alapfelállás, CLAMP designnal és mechákkal :D tele insane plot twistekkel, meg "Just as planned" részekkel :D MALon Top15-ben benne van mind2 évad, AniDBn is szerintem legalább az egyik :)

Eureka Seven - kicsit olyan mint Evangelion, de könnyebben emészthető. gördeszka...izé...snowboard...vagy... Airboard :DDD na mind1 :D szal fura közlekedésű mechák, érdekes story, bár van benne egy kis repetitív rész, ami csak utólag tűnt fel, de nem zavart annyira >.< hosszú :)

Na és itt kihalt a személyes MALos Top5-öm... amiket még szerettem:

Full Metal Panic, minden extrával :) - mecha, egész hihető, iskolás kikapcsolódós részekkel, 2. évad full humor, 3. meg elég keményen dráma. Első a 2 nagyon jó elegye :) várom a 4. évadot xD (oh, egyedi humor :) ilyet nem találsz más animében szerintem :D remélem megcáfol valaki)

Great Teacher Onizuka - huhh.. rég láttam, nehéz bemutatnom... hatalmas anime >.< ismertető alapján nem gondoltam ilyen jónak :D látni kell!!!

Hayate no Gotoku - ifjú komornyik, loli otaku házúrnő, maid, beszélő tigris, tonnányi animeparódia :D

Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de - hasonló komornyikos :) csak sokkal inkább ecchi :D és rövidebb és annyira azért nem jó :)

Excel Saga, Sayonara Zetsubou Sensei, Lucky Star, Azumanga Daiou - Ezek elég elborultak :D nekem tetszett mind, de nem tudnám nyugott lelkiismerettel ajánlani őket ^^ és eléggé emberfüggő hogy kinek hogy fekszenek :D

így hirtelen ennyi :D még van pár jó ecchi ha érdekel xD illetve talán Macross Zero, meg Gundam 00 :)
  • Timbo
    inkább nekem mondj vmi nézni való újat :D a kedvencek közül :D
  • armageddon666
    befejeztem Ga-Rei Zerot >.< uccsó két részre valahogy nem bírtam rászánni magam :S sejtettem hogy ilyen lesz meg nem akartam hogy vége legyen >.< 10/10 maradt nálam... menne kedvencekbe is ha lenne hely :SS
  • armageddon666
    de a manga tök más :\ ahogy hallottam az anime elég jól követte a mangát (1 filler évadot leszámítva X) ami kiemelkedő a többi shounen fillerhez képest :D fel sem tűnt hogy filler lenne xD), volt alatta zene, a szereplőknek hangjuk, a harcok, ááááááááh >.< ilyen jó nem lehet állóképekben :S majd reménykedem hogy lesz valami OVA legalább :((
  • Nuki
    Á az nem ilyen egyszerű :D
  • Frosty01
    Rizelmine - egy újjabb sulis ecchis icipicit lolis beszarás annak aki esetleg még nem látta :D
  • Rundstedt17
    Láttam és nem találtam hozzá magyar feliratot,angol felirattal kell végignézned ha tudsz mindenképpen nézd meg:)
  • Bulykin
    manga folytatja:D
    én még csak a 26.résznél járok, de nemsokára folytatom:D
  • Timbo
    épp ebben a pillanatban néztem meg az uccsó d.grayman-t :D nekem nagyon bejött .. csak ugye nincs lezárva.. :D
  • armageddon666
    speciel még a magyart jobbnak tartom az angolnál... szal akkor ha szólok nekik hogy az angol (amerikai) szar, akkor nem kapnak többet? :D Funimation becsődöl és lesz Soul Eater sub? x))
  • Th0m
    hali! nem tudja vki h a Monster animehez vannak e feliratok? (AA-n csak 6 részig találtam, rem. van több is vhol.)
  • Rundstedt17
    Hát jah:D
  • Nuki
    Ők ezt nem látják át. Náluk csak tehetséges szinkronszínészek dolgoznak az animéken, nálunk nem csak azok.

Vagy mondd meg nekik hogy a magyarok szarok, az életbe nem kapnánk több animét a TV-inkbe.
  • armageddon666
    mert sokkal jobb hogy a színvonalas animéiket a nagy tehetséges sztárok megerőszakolják a színvonaltalan szereplésükkel :)
  • armageddon666
    hát...
    eredeti God Knows
    OFFICIAL ENGLISH DUB OMGOMGOMG!!!
    CrisVee Fandub

sztem az officialnál kicsit jobb a fandub :\

Lucky Star fandub :)

meg volt egy jó Lucky Channel de most nem találom >.<
    meg anno találtam nagyon jó Higurashikat :DDD
  • Nuki
    Jól járna, más kérdés hogy mennyire tehetik ezt meg, vagy mennyire örülnének japánban hogy 'lelkes amatőrökkel' csináltatják az ő színvonalas animéjük szinkronját.
  • armageddon666
    na nem is az volt a lényeg hogy a fandubok terjednek el... annyit mondtam hogy szerintem a fandubok sokkal minőségibbek mint a "hivatalosak"... szal ha a stúdió fogná magát és mondjuk nem valami nagynevű drága színészt kérne fel, hanem az ilyen lelkes amatőröket, akiknek esetleg még tehetségük is van, a hangjuk is passzol, etc... jól járna mindenki szerintem... :\
  • Nuki
    Jó de pont amit mondott RelakS, egy ilyet kivitelezni lehetetlen a stúdió nélkül aki az animét csinálja.