72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
az ova 1 óra asszem... szal jah, nézd újra... én nem csalódtam ^^ -
Cat 02 #23658 Nyulak nem is tudják énekelni, bocsi az offért :) -
Cat 02 #23657 animeaddicts.hu
pl: h
ttp://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.311 - tv
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.196 - ova -
shrike7973 #23656 Nézzem újra az egészet OVA-ban mert más vagy csak azt az utcsó részt? -
Rundstedt17 #23655 Zetsubou Billy,na az nem tetszett nem vagyok én rocker:D -
shrike7973 #23654 Wikipédián közbe meglestem az OVA-t.
Honnan tudom hogy amelyik animét nézem az az? -
Rundstedt17 #23653 A 13 éves L fanatikusok:D....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg azt bírom amikor utána már nem is néztem tovább beszólásokat stb dolgokat ráadásul még egyik ismerősöm is abbahagyta csak azért:D -
Original Video Animation, vagy ilyesmi :) csak VHSen/DVDn/Blurayen jelent meg...
DN OVA tulképp a sorozattal megegyezik... csak az üldözéses jelenetnél megy a Zetsubou Billy (epic! :D) illetve a végén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután L meghal, kis plusz jelenet, ami tök jó, aztán Ryuk megöli Lightot. :) ez jobb volt szerintem mint a Near+Mello kombó -
Cat 02 #23651 " Olyan anime, ami direkt videópublikációra készült, és nem TV-ben vagy moziban történő bemutatásra. Ezeket a filmeket nem adják a TV-ben, mozikban. Csak a kereskedelemben juthatsz hozzá." -rovidites.hu -
shrike7973 #23650 Most írtuk hogy az a kutyás csaj, csak azért van X ben a lába, mert közben még vécére is kell mennie, szal gyorsan vinné a kutyát.. -
Rundstedt17 #23649 A mangába kegyetlenebb véget ért:(....
De amúgy az ova tényleg a legjobb.A filmeket meg kerülöm már mint anime adaptációjuakat:P -
shrike7973 #23648 Mi az az OVA?
© Rundstedt17 #23642:
Ki mondta hogy el lett cseszve? Sztem minden pont úgy jó ahogy van. -
Rundstedt17 #23647 Ez már jobb:D.csak sajnálatos módon ezzel a 99%-ékos Lucy alakkal a végén a dramaturgia a nullához közeli:D -
shrike7973 #23646 öngyi... -> tényleg.. -
az jó mozzanat volt... de mégis 2 kis senki győzi le Kirát :\ akik abszolut ellenszenvesek, etc ... ez az ami miatt mondjuk hogy el lett szúrva...
az OVA volt a legjobb szerintem... aztán a 2. film vége ^^ és utána ez az elnyújtott animés... (a mangát nem ismerem) -
Rundstedt17 #23644
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De nem tudta mert a közvetítő el volt rabolva.tetszik érteni?:D -
jójó :) már írtam hogy más gondom volt :D rossz részlet maradt meg XD -
Rundstedt17 #23642 Csak az a szomorú az egészben hogy nevelő példát kellett mutatnia és ezért ez a vég szerintem.Mondjuk még mindig jobb:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mintha L nyert volna,akkor max egy középszerű animének ismernék,mert őszintén hol van olyan hogy a "jó" fiú megnyuvad a közepén,főleg egy ilyen jellemel rendelkező?szóval nem értem azokat akik azt mondják azért lett elcseszve az egész:D -
shrike7973 #23641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Épp ez az hogy Mikami baszta el, mert önfejűen gyorsan hülyén cselekedett,fel kellett volna vennie a kapcsolatot Lightal és megkérdezni mit csináljon. N-éknek makkjuk volt ennyi.. -
igen :) rossz dologra koncentráltam :D nem arra hogy odament az igaziért hanem hogy ő is beleírt xDDDD
---
eléggé ki volt már fáradva hogy kinyírja a pár kommandós >.< meg sztem öngyi volt... azért láttuk a levegőben a 2 vektort... mintha feltenné a kezét... hogy ne védekezzen... szerintem. -
Rundstedt17 #23639 Jól értetted volt az a kettős beírás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így már jó?:Dabba az volt a lényeg hogy mikaminak nem kellett volna a valós DN-hez menni mert Light elíntézte a dolgot,tehát részben mikami hibája is de ő nem tudhatta -
jaj róla meg is feledkeztem :D a rasszista leszboszi kurva :D ááááááh, őt is utáltam ^^ a végén meg megpróbálják jónak feltüntetni -.- szeneslapáttal csapkodnám >.< -
Rundstedt17 #23637 néhány kommandós kinyírta na ne már:D....az lett volna a jó számomra ha vérben fetrengve kinyúl előttem valami szomorú zenei aláfestéssel:D.húh vagy csak én vagyok ilyen szadista dráma kedvelő?
-
jóó a kicserélős részét értettem... de valami olyat mondtak hogy ott lett elkúrva hogy mind a ketten beírták és valami kis eltéréssel vagy nemtommi és ezt nem értettem hogy ez miért lebuktatás? ... de ha ezt a részét félretesszük (lehet nem is volt ilyen xD) akkor tök érthető meg logikus is ... -
Cat 02 #23635 Az az asztalkás csaj tényleg kiakasztó volt :D -
17 az nem AZ a tizenéves amiről beszélünk... az nem 10-13 :D az a legveszélyesebb... >.< vannak normálisak csak a netre nem azok szabadulnak fel... lásd GPortal és hasonlók :\ ilyen 3 kattal összerakják, aztán telelopdossák minden képpel meg hülye szöveggel meg szavazásokkal meg tesztekkel aztán "csináltam egy oldalt JEEEE" omg >.< -
Cat 02 #23633 De ha minőségi oldalt csinálnál, nem gportalost :P De ez már off. -
Rundstedt17 #23632 Rendben:D.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ahogy emlékszem,már én sem tisztán mondjuk vmi olyami volt,hogy a valódi DN el volt rejtve a bankfiókba és mikami mint tudjuk a hamist tartotta magánál.Szóval Near azt tervezte hogy a találka napjára kicsérelteti azt a lapot amire Mikami felírná őket csakhogy a DN hamis volt és ha erre nem jön rá Near LIGHT NYERT VOLNA.Mello cseszte el Light tervét,mello probléma miatt mikami elvesztette a türelmét és ment az igazi DN-ért a banka ez feltűnt és az igazit így kicserélték...Mikami nem tudván ezt a hamissal ment a talira
Most már világos ugye?ha nem kérdezz mit nem értesz:D
Jóh igazad van,én a réteganime alatt azt értem túlértékelt túl dicsőitett túl népszerű ahhoz képest hogy vannak tök ismeretlen sokkal jobbak is.hát jah suzakut én se szerettem,ahogy azt lezbi ronda csajt sem már azt se tom hogy hívták:DDDD -
shrike7973 #23631 Márnemazért, de én is tizenésves vagyok, pontosan 17, és csinálhatnék egy minőségi oldalt, tehát ez hogy tizenéves.. na de mind1, közben rájöttem, hogy ha az ott tényleg lucy lenne, akkor vesztene a hatásából a történet, szal maradjunk a kutyás verziónál..:p -
Cat 02 #23630 Ez itt dn meg cg spoiler, szal ha nem láttad ne olvass tovább [/warning]
Lulu legjobb arc :D Light meg tök szánalmasan viselkedik mikor rájön h kikapott/meghal. Lulu meg micsinál ? Megöleti magát...
Shrike: gportalos, mlapos és hasonló oldalak nagyrészét tényleg tizenévesek csinálják... bár az igaz h nem ők írják a dolgokat csak összeslopdossák :D -
ha folytatják akkor max egy C kategóriás darálós meztelenkedős valami lett volna belőle ami nem kell :\ számomra az ELben a szerelmi szál, meg a tragikus múltak illetve jelenek fogtak meg :\ ez emeli a többi fölé, nem a nudity, blood + gore :\ -
igen! ez jó :D szomszéd lány a kutya miatt :D (Y) tetszik :) tényleg
--
másrészt X lábat nézem... szal postás kiesett... ellenben Shrike által írt valahol olvasott frappáns válaszba beleillene ^^
utalásokkal van a baj... túl nyilvánvalóak... ez nem Hálivúd :\ -
shrike7973 #23627 Esetleg egy transzi? -
shrike7973 #23626 Ha az ott valóban Lucy, akkor meg folythatták volna a cuccost.. -
de neked sehogy sem jó :D
sejtetés... sztem nagyon nem... aki akar hihet benne, nekem fájt ami történt, és akartam hinni de aztán belegondoltam hogy ez hülyeség :\ neki nem ott a helye, elvesztené a súlyát, etc... (meg valószínű hogy azt simán túl lehet élni mi? >.<) -
shrike7973 #23624 Én úgy vettem hogy ez az oldal olyasmi mint egy wikipédia, ami így az elfen lieddel foglalkozik, és összegyűjti az adatokat. Ha biztos vagy benne hogy ez egy 13 éves pöcs kreálmánya, akkor bocs, én úgy álltam ehhez hozzá hogy ez hiteles adat..^^ -
Egyértelmű, hogy egy lány áll ott (X lábból XD ), Lucy-n kívül senki nem jöhet számításba, az óra is beindul,amit bütykölt,annyi utalás szerintem bőven elég,hogy tudjuk ki jött vissza
-
írd le harmadjára :D sztem olvastam az első 2-t is csak valamiért nem vagyok képes megérteni :D
---
CG, réteganime... csak mert Hypeolt... de a TTGL nem réteganime... arra sosem mondják :\ na mind1... (mellesleg a populáris az minden csak nem réteg... réteganime a NGE... de nem a Code Geass...)
Lulu meg jó ^^ én Suzakut utáltam :D akkora gyökér volt... a végén lett badass >.< akkor jó volt... Oh meg Nunnaly is mekkora bitch a vége fele :\ Schneizel megint jó =) Cornelia godmode... a lovagcsávója az majdnem godmode (sethp 9*10^16 (FLEIA dmg: 8*10^16)) aztán Lulu drága anyukája nocomment... aztán Shirley :( aztán ... nah :D én bírtam a karaktereket xD -
Rundstedt17 #23621 Osztom a véleményed:D -
shrike7973 #23620 Én nem mondtam hogy Lucy, csak kiváncsi voltam ki mit gondol. Szeritem is csak egy "tökmindegy ki". Habár eddig a legrafppánsabb választ egy külföldi fórumon olvastam.. ^^:
Biztos a szomszéd csaj jött át mert a kutya megint ott volt náluk...
Mi az hogy a CG réteganime?