72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    a második film az már a végéig megy...
  • shrike7973
    Ja tényleg látom, amit leszedtem film az a szövetkezésik megy el, azthittem a teljes.
  • shrike7973
    Tudsz linkelni infókat?
  • Seth
    2 Death Note film van, meg egy spinoff L főszereplésével L- Change the World címmel,amiben L utolsó 23 napja alatt történt eseményeket mutatják be
  • shrike7973
    3 rész?
    Ez nem az a film amit mozikban mutattak be?
    Vagy 3 részre felosztották?
  • biomage
    Aki le maradt az Animaxon látható DN filmról annak mondom ma megismétlik az elsö részt 23:45 és holnap meg a 2 filmet mutatják 23:20 kor
    Sajna a 3 részt nem mutatják kár
  • faláb
    Ez a Code Geass nagyon jó, R2 19. rész meg valami fenomenális volt. Megyek is nézem tovább :D
  • Frosty01
    avatar: the last airbender feliratokról , ill letölthetőségekről ki mit tud? :( csak 2 darab feliratot találtam és az elég sovány ahhoz képest hogy milyen jó sorozat :(
  • RelakSfromhome
    franc, tiltott a kép?
    Van másik:
  • RelakSfromhome
    Ez cosplay lesz az anime alapján. A filmben fekete haja volt Misa-misának.

Filmbeli:
  • Cat 02 #23729
    Nem őő Misa-misa ? Vagy ez csak fan-art ?
  • RelakS
    1: a filmben a legjobbat a halálistenek "alakították" szerintem :D
    2: Van topikja, szal szerintem ott kéne...

Misa-misa fekete hajjal is rulz ^^
  • shrike7973
    Benyomtam az animaxot, azthittem az OVA megy 2 órásban..
    A film verziót majd leszedem azt úgyis megnézem..
  • shrike7973
    Nagyon finnyásak vagytok.. :D
    Szerintem nem Misa szinkronhangja a szar, maga a szerep amit elkell játszani, picsa plázacica..
    Másik hogy engem meg a japán beszéd irritál, inkább halgatom angolul vagy magyarul ezeket, csakha nincs más megoldás, akkor japánul..
  • Bulykin
    bizony mást jelentXD de ezt még nem láttam, majd megnézem:)
  • davidka003
    A sorozatban tetszett Kolovratnik Krisztián(Light) hangja, de itt szerintem nem illik a karakterhez. Misa hangja a sorozatban borzalom volt, itt már kicsit jobb.
  • Seth
    Ugyanaz mint a sorozatban. Szerintem rövid távon szokható,ellentétben Misa vmi borzalom, mint a sorozatban,mint a filmen. Vmi újhullámos szinkronos lehet a csaj,mert nagyon amatőr
  • davidka003
    Most megy Animax-on a Death Note film. Geci szar Light szinkronja.
  • shrike7973
    Dehh, megnéztem, jó volt, csak anyám hallotta az egészet és beszólt hogy miket nézek..^^
  • armageddon666
    nem vagy egyedül :D
  • sweech
    akkor mást jelent nálunk az elborult. nálam ez számít annak :C
  • Bulykin
    az
  • davidka003
    Death Note VS South Park (hun)
    Nagyon jó. :D
    Érdemes végignézni.
  • Hixer
    kösz az ajánlásokat, akkor megnézem őket magamnak, itt az én listám is, és akkor hamarosan bővül :)
  • armageddon666
    jaja, van sok hülyesége ^^ de ő meg van győződve róla hogy az ő ízlése jó, és minden ami neki nem tetszik de amúgy jó értékelése van az agyonhypeolt szar... a TTGL mestermű, a Claymore nézhetetlen, meg még pár ilyen ^^
  • csocso14
    Gantz-ról nem is beszélve XD
  • sweech
    samurai champloo dropped. szentségtörés D::
  • armageddon666
    huhh... hát manly epic anime... osztálytársam van oda az ilyenekért... kicsit sem elfogultan (dehogynem -.-) One Piecere mondja azt hogy Epic, meg Hajime no Ippo talán manly... itt a listája, nézegesd... ez alapján meg az ismertetők alapján találsz valamit ^^
  • sweech
    lovely complex mióta elborult :o
  • Nuki
    Puni puni poemy,

Lucky Star.
  • Timbo
    D.Gray-man -t ajánlom :D én nemrég fejeztem be és szerintem elég jó :D
  • Hixer
    sziasztok!

nemrég néztem végig a két Code Geass-t ami tetszett (néha le kellett állítani és többször átolvasni a feliratot mire felfogtam miről van szó mondjuk :D), nade aztán megnéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann-t (Code Geass közbe volt reklámja) és rájöttem, hogy szinte nekem találták ki, nagyon tetszett!!! (tudom tudom, belső gyermek kibújik)

Remélem van még hasonló anime, és itt nem pont a mecha stílusra gondolok, az kevésbé érdekel, de az "overwhelming manliness", az, hogy mindenféle racionalitás nélkül győznek, leginkább az epic hangulat, kb. minden rész minden percében, epic zene, és főleg a karakterek (Kamina!!!!)...
    szóval ilyet keresek, hátha tudtok ajánlani vmi jófélét... (ahol "Manly tears will be shed.")
    valószínűleg majdnem mindenki több animét látott itt nálam, úgyhogy biztos vannak élményeitek :D
  • macleod2005
    ty, azumanga megvolt, másikat meglesem :)
  • Bulykin
    azumanga, lovely complex
  • macleod2005
    Hi, tud valaki mondani valami excel saga-hoz, vagy dokuro-chan hoz hasonló, elborult anime-t. (Minél betegebb, annál jobb )
  • RelakS
    Ami azóta már Animax :]
  • Seth
    Asszem most ment le 3. alkalommal ^^
  • Cat 02 #23702
    Megy A+-on ? :D
  • RelakS
    Ja :D
    Az A+ beharangozója alapján vártam az akciót ... aztán már az első percekben lefordultam a székről.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-*ÁÁÁÁÁSÍÍÍÍT*
    -Álmosnak tűnsz, Kana-chan. Tegnap este megint sokáig fent voltál?
    -Ja. Az a Stallone film tegnap este annyira jó volt...
    -Végignézted?
    -Ja. Volt benne néhány lenyűgöző robbanás.
    *BABUUUMMMM!!!4444*
  • Cat 02 #23700
    Fumoffu ütni fog majd :P