72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
a második film az már a végéig megy... -
shrike7973 #23738 Ja tényleg látom, amit leszedtem film az a szövetkezésik megy el, azthittem a teljes. -
shrike7973 #23737 Tudsz linkelni infókat? -
2 Death Note film van, meg egy spinoff L főszereplésével L- Change the World címmel,amiben L utolsó 23 napja alatt történt eseményeket mutatják be -
shrike7973 #23735 3 rész?
Ez nem az a film amit mozikban mutattak be?
Vagy 3 részre felosztották? -
Aki le maradt az Animaxon látható DN filmról annak mondom ma megismétlik az elsö részt 23:45 és holnap meg a 2 filmet mutatják 23:20 kor
Sajna a 3 részt nem mutatják kár -
faláb #23733 Ez a Code Geass nagyon jó, R2 19. rész meg valami fenomenális volt. Megyek is nézem tovább :D -
avatar: the last airbender feliratokról , ill letölthetőségekről ki mit tud? :( csak 2 darab feliratot találtam és az elég sovány ahhoz képest hogy milyen jó sorozat :( -
franc, tiltott a kép?
Van másik:
-
Ez cosplay lesz az anime alapján. A filmben fekete haja volt Misa-misának.
Filmbeli:
-
Cat 02 #23729 Nem őő Misa-misa ? Vagy ez csak fan-art ? -
1: a filmben a legjobbat a halálistenek "alakították" szerintem :D
2: Van topikja, szal szerintem ott kéne...
Misa-misa fekete hajjal is rulz ^^ -
shrike7973 #23727 Benyomtam az animaxot, azthittem az OVA megy 2 órásban..
A film verziót majd leszedem azt úgyis megnézem.. -
shrike7973 #23726 Nagyon finnyásak vagytok.. :D
Szerintem nem Misa szinkronhangja a szar, maga a szerep amit elkell játszani, picsa plázacica..
Másik hogy engem meg a japán beszéd irritál, inkább halgatom angolul vagy magyarul ezeket, csakha nincs más megoldás, akkor japánul.. -
bizony mást jelentXD de ezt még nem láttam, majd megnézem:) -
A sorozatban tetszett Kolovratnik Krisztián(Light) hangja, de itt szerintem nem illik a karakterhez. Misa hangja a sorozatban borzalom volt, itt már kicsit jobb. -
Ugyanaz mint a sorozatban. Szerintem rövid távon szokható,ellentétben Misa vmi borzalom, mint a sorozatban,mint a filmen. Vmi újhullámos szinkronos lehet a csaj,mert nagyon amatőr -
Most megy Animax-on a Death Note film. Geci szar Light szinkronja.
-
shrike7973 #23721 Dehh, megnéztem, jó volt, csak anyám hallotta az egészet és beszólt hogy miket nézek..^^ -
nem vagy egyedül :D -
akkor mást jelent nálunk az elborult. nálam ez számít annak :C -
az -
Death Note VS South Park (hun)
Nagyon jó. :D
Érdemes végignézni. -
kösz az ajánlásokat, akkor megnézem őket magamnak, itt az én listám is, és akkor hamarosan bővül :) -
jaja, van sok hülyesége ^^ de ő meg van győződve róla hogy az ő ízlése jó, és minden ami neki nem tetszik de amúgy jó értékelése van az agyonhypeolt szar... a TTGL mestermű, a Claymore nézhetetlen, meg még pár ilyen ^^ -
Gantz-ról nem is beszélve XD -
samurai champloo dropped. szentségtörés D:: -
huhh... hát manly epic anime... osztálytársam van oda az ilyenekért... kicsit sem elfogultan (dehogynem -.-) One Piecere mondja azt hogy Epic, meg Hajime no Ippo talán manly... itt a listája, nézegesd... ez alapján meg az ismertetők alapján találsz valamit ^^ -
lovely complex mióta elborult :o -
Nuki #23710 Puni puni poemy,
Lucky Star. -
D.Gray-man -t ajánlom :D én nemrég fejeztem be és szerintem elég jó :D -
sziasztok!
nemrég néztem végig a két Code Geass-t ami tetszett (néha le kellett állítani és többször átolvasni a feliratot mire felfogtam miről van szó mondjuk :D), nade aztán megnéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann-t (Code Geass közbe volt reklámja) és rájöttem, hogy szinte nekem találták ki, nagyon tetszett!!! (tudom tudom, belső gyermek kibújik)
Remélem van még hasonló anime, és itt nem pont a mecha stílusra gondolok, az kevésbé érdekel, de az "overwhelming manliness", az, hogy mindenféle racionalitás nélkül győznek, leginkább az epic hangulat, kb. minden rész minden percében, epic zene, és főleg a karakterek (Kamina!!!!)...
szóval ilyet keresek, hátha tudtok ajánlani vmi jófélét... (ahol "Manly tears will be shed.")
valószínűleg majdnem mindenki több animét látott itt nálam, úgyhogy biztos vannak élményeitek :D -
ty, azumanga megvolt, másikat meglesem :) -
azumanga, lovely complex -
Hi, tud valaki mondani valami excel saga-hoz, vagy dokuro-chan hoz hasonló, elborult anime-t. (Minél betegebb, annál jobb
)
-
Ami azóta már Animax :] -
Asszem most ment le 3. alkalommal ^^ -
Cat 02 #23702 Megy A+-on ? :D -
Ja :D
Az A+ beharangozója alapján vártam az akciót ... aztán már az első percekben lefordultam a székről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-*ÁÁÁÁÁSÍÍÍÍT*
-Álmosnak tűnsz, Kana-chan. Tegnap este megint sokáig fent voltál?
-Ja. Az a Stallone film tegnap este annyira jó volt...
-Végignézted?
-Ja. Volt benne néhány lenyűgöző robbanás.
*BABUUUMMMM!!!4444*
-
Cat 02 #23700 Fumoffu ütni fog majd :P