72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
még mindig megy. ha minden igaz 91. chapternél jár, bár ez csak fórumtopic alapján van ^^ nem néztem utána nagyon...
"The stories are similar until Lab 5. After that they're completely different."
ezt meg a manga-anime különbségre :) -
Nuki #23858 Szerintem még fut, biztos beharangoznák mint az Inuyashát, ha vége lenne. -
Ez jó kérdés. Én nem olvasom, nem is tudom a választ. -
A manga fut még? -
A kezdetektől vannak apróbb eltérések, de az első ~15-20 rész még követi a mangát de utána már teljesen más.
-
Az eredeti animesorozat kb meddíg halad a manga vonalán? Vagy már kezdetektől fogva másabb a sztori? -
Nagyon jo
, ilyesmi meg johet :p
-
na ez egy jó hír -
FULLMETAL ALCHEMIST
Áprilisban újra lesz Fullmetal Alchemist. Nem folytatása az előző évadnak.
Teljesen elölről kezdik és pontosan követni fogja a mangát. -
Shounen Onmyouji
must see, ez kell neked:) -
Én ezt ajánlom -
Hali
Már rég kértem animét, most van egy kis hely a vinyon, úgy hogy talán tudok pár animét letölteni, na szóval olyan animét ajánljatok amiben varázs erövel rendelkezö emberek vagy nem emberek öllik a csúnya rosz szörnyeket, de ne ajánljátok sailor moon vagy pretty cure, lehet hasonló anime type, de jobban örülnék fius csapatnak :) mint például a yuyu hakusho.
Köszike -
Prof William #23847 Ma vagyis tegnap :) volt A ponpoko az MTV-n. Nagyon tetszett... Jó volt a hangulata. -
1-2 karaktertől eltekintve elviselhető.Aki nem hallotta az eredetit,annak tökéletes lesz -
tegnap volt a Chrno Crusade az animaxon, látta vki? milyen a szinkron? -
Gábor #23844 Köszönöm! -
Ha angol felirat megfelel akkor keress rá hogy THORAnime. Nagyon jó ripper csapat (sub van mindenükön, de asszem azokat innen onnan szedik), asszem Macross F-t is csináltak :) -
119 FPS... azt hogy meg minek? :D nem is készítik annyival XD sokszor kevesebb a framerate mint a szükséges a folyamatossághoz (már a nem fix framerateseknél) mert az olcsóbb meg gyors mozgásnál meg ilyesminél nem feltűnő xD 119... omg O.o játékhoz is sok xD -
Gábor #23841 Macross Frontier-t nem látom a "steam"-en :-/
Tudnátok egy jó helyet, ahonnan az összes epit letölthetném? Piratebay-en spanyol subbal találtam meg :( -
shrike7973 #23840 Bruce-nak biztos könnyebb lesz így fejest lőni a die hardban... ^^ Ez lesz a megoldás.. :D -
shrike7973 #23839 Érdekes ez a 119 fps, pár programnál szokott alternative speed lenni a 120 fps, de még nem jöttem rá mi értelme van... -
Átkonvertáltam már sok programmal, de valahogy egyik program sem szereti a 119FPS-es videókat és egyik sem tudta úgy átalakítani, hogy jó legyen asztalin is. De mindegy, mert kiírtam már DVD-re. Azt csinálom, hogy első 5 részt ami "hibás" azt megnézem PC-n, a többit meg asztalin. -
shrike7973 #23837 Mérnem konvertálod át? -
http://galanime.com/anime/241-ice -
kész van az Ice fordítás -
Most neztem meg az elso reszet, kesz :DDDD -
Ejj ez a KissxSis marha jó :D azt olvastam hasonlít Kanokonhoz, de egyáltalán nem x) azt nem bírtam de ez bejön :D az csak ecchi volt -.- gagyi nevettetési kísérletekkel :D de itt több helyen majdnem leestem a székről xD -
Tökéletesen viszi bármelyik PC-s lejátszó, de én asztalin akarom nézni. :D
#23829: első 5 rész ilyen. A többi részt lejátssza az asztali, csak ezt az 5-öt nem. -
AranyKéz #23831 192 kbps 119 fps? csak én látom úgy hogy itt valami nem stimmel?
-
Cat 02 #23830 VLC nem viszi ? V KMPlayer ? -
Csak az első néhány rész ilyen. -
Megvan a Death Note Dual audio-s release-ben és az lenne a kérdésem, hogy mivel lehetne úgy átalakítani, hogy az asztali lejátszók is normálisan lejátsszák.
119 FPS/s a képkockasebesség és ez miatt nem tetszik az asztali lejátszónak. -
Cat #23827 http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/0902/Manga200923112843/gallery.xml -
laylahamilton #23826 A Blood+ lene jó ha filmbe is meg csinálnák. -
TryTryTry-ban az tényleg eléggé érdekes volt :)
Az, hogy nem lesz belőle anime azt nagyon sajnálom, biztos jó lett volna. -
AranyKéz #23824 Én imádom! Isteni jó lenne ha lenne belőle anime, de sajnos nem tervezi a rajzoló hogy lesz valamikor is.
A TryTryTry-ban meg röhej hogy mennyire Azumangás megrajzolása van egy-két szereplőnek :D
-
Nem, de van épp elég baromság benne így is XD
Ja, igen. Nem tudom, hogy pontosan hogy írja Seiji-kun a nevét, de maga a kiejtés jelenthet politikát is
-
faláb #23822 Nem hittem volna hogy pont ez filler :O -
és a mangába ilyet nem tesznek bele? :D pedig abba a felállásba szinte várnám xD (még nem láttam az animét csak az alapfelállást ismerem) -
A helycserés álom